Sanama írta:
Idővel kerülni próbálta? 1.évben kijelentette,hogy Eto'o a személyisége miatt nem kell, 1évre rá hozta helyette Ibrát.
Dorgbával nem tudom amúgy mi bajotok van, hozzáállásával semmi gond nem lehet. Az,hogy színészkedik egy elődöntőn, mivel karrierje utolsó sansza... hát.. Busi,Alves... hagjyuk.
Egy ilyen játékos ellen ezeket nevetséges érvek.
Samu kapcsán volt valami a háttérbe, amit szerintem sose fogunk megtudni, talán a több pénz stb., de Pep időben pontot tett a végére, mielőtt még elkezdődött volna a hiszti. Tény Ibrával mellé fogott, üzlet is vicces volt, vissza gondolva, óriásit buktunk, de utána kárpótoltak mindenkit Villával, aki mondjuk inkább volt Laporta búcsú ajándéka, mint Pep húzása. Ő pedig egy abszolút fogaskerék, abba a gépezetbe, amit ő megtervezett.
Igazából én úgy vélem, hogy az ehhez hasonló, és Drogba leginkább Ibrára hajazó játékos, egyszerűen nem kéne megkockáztatni azt a helyzetet, hogy ez az egység, egy milliméternyit is, de meginogjon.
Nem utolsó érv pedig, hogy ha jönne, mennyiért, 34 évesen? Maga az üzlet rettentően triviális, bárhogy is nézzük.
szerk.: Viszont azt ne felejtsük el, hogy milyen játékosokat nevelt meg Pep. Mascherano mint európa mészárosa, idén talán egyik legjobb védekező játékos lett Európában. Messi 3 alanylabdája, hogy nem szállt el, fejem teszem rá, hogy óriási szerepe volt benne. Samut is nagyon megfenyítette, semmi baj nem volt vele, más kérdés, hogy mindent megnyert már és járt le a szerződése.. sok függ az edzőtől adott játékos esetén.