Most akkor mi az igazság Nasri-val kapcsolatban?
"Tudom mennyi mindennel tartozok én ennek a klubnak [Arsenal], barátaim játszanak ott, és sose mondanék ilyesmit a klubról. Az nagyon tiszteletlen lenne." - Samir Nasri.
Mirror kb. Blikk színvonal...
A Mirror és Daily Mail szerint Robin van Persie a közeljövőben nem fogja meghosszabítani a szerződését, mert véleménye szerint a klub nem elég ambiciózus. A játékos tegnap este egyébként már elutazott a Holland válogatott edzőtáborába.
De ez tuti:
Az Arsenal megegyezett a holland válogatottal, és Robin van Persie-vel, hogy az EB ideje alatt RvP nem nyilatkozhat semmilyen körülmények között a sajtónak.
Ennek én is örülök, évek óta szimpatizálok a West Ham-mel, most sincsenek rossz játékosaik, Green, Noble, Nolan, C. Cole... Faubert

Pár jó igazolás és bent maradhatnak a PL-ben. De a Stoke most már kieshetne.
lluisllach89 írta:Messa írta:Game90 írta:Downing meg vicc, gyakorlatilag nagyanyám a konyhában összehozott egy olyan statot, mint ő 36 meccs alatt, 0 gól, 0 gólpassz
Ez komoly?

Nem igaz, mert Kenny távozásához asszisztált - by trollfootball
Trolling In The Deep
Egyébként igaz, PL-ben 0 gól, 0 gólpassz (FA Kupában azért összehozott 2 gólt, 2 gólpasszt

), egy majdnem 23 millió eurós igazolástól azért kicsivel többet várna az ember. Bár ő is a hájpolt brit játékosok közé tartozik.
Novemberi cikk, de érdemes elolvasni:
http://pool.blog.nepsport.hu/archives/2 ... -problema/
Ez a Liverpool is egyre lejjebb süllyed, szerintem Martinez nem lesz megoldás nekik.
De állítólag Dalglish a végkielégítését felajánlotta a Pool-nak, hogy játékosokat tudjanak igazolni.