Ugyan... Az NSO a sun-ről veszi a híreit, ami meg a magyar blikk megfelelője nagyjából. Transfermarkt.de hozzá képest egy isten oldal (legalábbis a játékos értékeket jól mutatja)geridoss írta:"A "tiltottak listája":
www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
www.focitipp.hu
www.sporthirado.hu
www.transfermarketweb.com
www.transfermarkt.de
www.stop.hu
Továbbá minden .gportal, .atw és .extra kiterjesztésű oldal. "
Az NSO ezekhez képest a hitelesség netovábbja!
Barca Igazolások
94:39 6 - 1
- geridoss
- Director del Fútbol
"A "tiltottak listája":
www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
www.focitipp.hu
www.sporthirado.hu
www.transfermarkt.de
www.stop.hu
www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
www.focitipp.hu
www.sporthirado.hu
www.transfermarkt.de
www.stop.hu

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- neobarca
- Director del Fútbol
Én is úgy tudom, hogy NSO-ról szabad. Inkább többé, mint kevésbé hiteles oldal...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- Deus
- Boixos Nois
ez még egyenlőre NSO... asszem tilos NSO -ról linkelgetni.neobarca írta:Hatalmas nagy csalódás lenne, ha végül a madridba igazolna. A real meg iszonyatosan megerősödne vele... Inkább nem is festeném az ördögöt a falra...
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ca-2131719
De ha igaz, akkor nagyon durva.
Jordi Alba úgy tűnik, hogy idejön

Találtam egy hírt, miszerint Jordi Alba a miénk! Olvassátok el és osszátok meg ezt a jó hírt 
http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/j ... a-ugy.html

http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/j ... a-ugy.html
Ez az "egység" szerintem 3 évig működött nagyon jól, idén már nem egységesnek, inkább sematikusnak láttam sokszor a csapat játékát. Pont azért, mert nincsenek egyéniségek, vagy idén nem voltak Messi mellett. Talán a több, mint ígéretes Alexist lehet kiemelni, de nincs klasszikus csatárunk. Nézzük meg, a Chelsea ellen is milyen "hatékonyan" lőttük be a helyzeteket. Szeretem a fiatalokat, de velük egyelőre nem lehet BL-t és bajnokságot nyerni ilyen ellenfelekkel szemben. Az a vicc, hogy még így is közel álltunk hozzá.Ronaldinho&Barca írta:Samu kapcsán volt valami a háttérbe, amit szerintem sose fogunk megtudni, talán a több pénz stb., de Pep időben pontot tett a végére, mielőtt még elkezdődött volna a hiszti. Tény Ibrával mellé fogott, üzlet is vicces volt, vissza gondolva, óriásit buktunk, de utána kárpótoltak mindenkit Villával, aki mondjuk inkább volt Laporta búcsú ajándéka, mint Pep húzása. Ő pedig egy abszolút fogaskerék, abba a gépezetbe, amit ő megtervezett.Sanama írta: Idővel kerülni próbálta? 1.évben kijelentette,hogy Eto'o a személyisége miatt nem kell, 1évre rá hozta helyette Ibrát.
Dorgbával nem tudom amúgy mi bajotok van, hozzáállásával semmi gond nem lehet. Az,hogy színészkedik egy elődöntőn, mivel karrierje utolsó sansza... hát.. Busi,Alves... hagjyuk.
Egy ilyen játékos ellen ezeket nevetséges érvek.
Igazából én úgy vélem, hogy az ehhez hasonló, és Drogba leginkább Ibrára hajazó játékos, egyszerűen nem kéne megkockáztatni azt a helyzetet, hogy ez az egység, egy milliméternyit is, de meginogjon.
Nem utolsó érv pedig, hogy ha jönne, mennyiért, 34 évesen? Maga az üzlet rettentően triviális, bárhogy is nézzük.
szerk.: Viszont azt ne felejtsük el, hogy milyen játékosokat nevelt meg Pep. Mascherano mint európa mészárosa, idén talán egyik legjobb védekező játékos lett Európában. Messi 3 alanylabdája, hogy nem szállt el, fejem teszem rá, hogy óriási szerepe volt benne. Samut is nagyon megfenyítette, semmi baj nem volt vele, más kérdés, hogy mindent megnyert már és járt le a szerződése.. sok függ az edzőtől adott játékos esetén.
Drogba nagy játékos, a nagy meccseken tud villanni, igazi vezér. 1 évre ideális megoldásnak tartom. A balhátvéd poszton érdemes még erősíteni, de ezt meg is tesszük.
Köszönhetjük a szenzációs Pep-nek ha odamegy. Ő zavarta el innen...neobarca írta:Hatalmas nagy csalódás lenne, ha végül a madridba igazolna. A real meg iszonyatosan megerősödne vele... Inkább nem is festeném az ördögöt a falra...
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Na még egyszer...Drogbának júniusba lejár a szerződése, tehát INGYEN jöhetne..Lehet akkármekkora paraszt, akkármekkora zsoldos de egy dolgot nem lehet róla elmondani, mégpedig azt hogy sose állt volna be a sorba és ne tette volna a dolgát maximális odaadással..Teljesen más alkat mint Ibra, és igenis nehéz meccseken, pl Cselsea ellen, de akár más brusztolos csapatok ellen húsz, huszonöt perc alatt képes lehet színt viini a játékba..Ingyen pláne megéri.Ronaldinho&Barca írta: Nem utolsó érv pedig, hogy ha jönne, mennyiért, 34 évesen? Maga az üzlet rettentően triviális, bárhogy is nézzük.
Tiziano Crudeli fan 

- neobarca
- Director del Fútbol
Hatalmas nagy csalódás lenne, ha végül a madridba igazolna. A real meg iszonyatosan megerősödne vele... Inkább nem is festeném az ördögöt a falra...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
Mondjuk az első szezonjában semmi gond nem volt velük, és azért mégiscsak az volt Pep 4 szezonjából a legjobb.Ronaldinho&Barca írta:Még annyit a hozzászólásomhoz, hogy az ilyen "zsoldosokkal" nem kéne ketté döntenie a csapategységet, amin Pep annyit munkálkodott az elmúlt 4 évben, és ami többek között hozott 4 olyan esztendőt, hogy 13 kupa lett az eredménye. Megnézitek idővel kerülte is az ilyen felfogású játékosokat a Mester. Kulcs volt a sikerhez, ez az egység, az ilyen játékosok pedig csak bomlasztani tudják.
+ ilyen logikával Alves, Busquets, Valdes is mehetne.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Samu kapcsán volt valami a háttérbe, amit szerintem sose fogunk megtudni, talán a több pénz stb., de Pep időben pontot tett a végére, mielőtt még elkezdődött volna a hiszti. Tény Ibrával mellé fogott, üzlet is vicces volt, vissza gondolva, óriásit buktunk, de utána kárpótoltak mindenkit Villával, aki mondjuk inkább volt Laporta búcsú ajándéka, mint Pep húzása. Ő pedig egy abszolút fogaskerék, abba a gépezetbe, amit ő megtervezett.Sanama írta: Idővel kerülni próbálta? 1.évben kijelentette,hogy Eto'o a személyisége miatt nem kell, 1évre rá hozta helyette Ibrát.
Dorgbával nem tudom amúgy mi bajotok van, hozzáállásával semmi gond nem lehet. Az,hogy színészkedik egy elődöntőn, mivel karrierje utolsó sansza... hát.. Busi,Alves... hagjyuk.
Igazából én úgy vélem, hogy az ehhez hasonló, és Drogba leginkább Ibrára hajazó játékos, egyszerűen nem kéne megkockáztatni azt a helyzetet, hogy ez az egység, egy milliméternyit is, de meginogjon.
Nem utolsó érv pedig, hogy ha jönne, mennyiért, 34 évesen? Maga az üzlet rettentően triviális, bárhogy is nézzük.
szerk.: Viszont azt ne felejtsük el, hogy milyen játékosokat nevelt meg Pep. Mascherano mint európa mészárosa, idén talán egyik legjobb védekező játékos lett Európában. Messi 3 alanylabdája, hogy nem szállt el, fejem teszem rá, hogy óriási szerepe volt benne. Samut is nagyon megfenyítette, semmi baj nem volt vele, más kérdés, hogy mindent megnyert már és járt le a szerződése.. sok függ az edzőtől adott játékos esetén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2012.05.17. 23:57:10-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sanamaval egyet értek, az hogy feldobta magát ellenünk továbbra is tartom taktikai húzás volt akkor a Chelsea részéről.
Én amit idáig az elmúlt években láttam Drogbától az mondatja velem, hogy ő képes beállni a sorba, felfogja ha csak csereember, s akárhányszor pályán van szívét lelkét kiteszi a csapat győzelméért.Az meg hogy nem igazi befejezőcsatár mert valaki ezt írta
1 helyzete volt, kegyetlenül berúgta ellenünk, de máskor sem szokott nagyon kegyelmezni.
Nekem igazából közömbös, emrt ha jön nem rossz padról rutinróka jól jöhet ha meg nem, akkor is van előre választék, meg Cesc-Inis is betud lépni, továbbra is van bőven variációs lehetőség.De az hogy mert fking disgrace-t emlegetett nem érv.Ez profi futball, profi játékosokkal, rég elfelejtette azt már mindenki, ő is tudja teljesíteni kell.Ma Chelseaben holnap Manchesterben, nincs különbség.
Sose rajongtam a hozzá hasonló típusú játékosokért, de az hogy idejön 1 évre nem lenne badarság a vezetés részéről.
(és tudom úgy beszélünk a dologról, hogy még bőven fikció, mert csak kupadöntő után lehet a kérdőjeleket némileg egyenesíteni)
S én megmondom őszintén Drogbával kapcsolatban nagy botrányra nem emlékszem, öltözőből se hallottam még, hogy milyen egy öntelt ember lenne s csapatbomlasztó.De val. megfog itt cáfolni mindenki
Én amit idáig az elmúlt években láttam Drogbától az mondatja velem, hogy ő képes beállni a sorba, felfogja ha csak csereember, s akárhányszor pályán van szívét lelkét kiteszi a csapat győzelméért.Az meg hogy nem igazi befejezőcsatár mert valaki ezt írta

Nekem igazából közömbös, emrt ha jön nem rossz padról rutinróka jól jöhet ha meg nem, akkor is van előre választék, meg Cesc-Inis is betud lépni, továbbra is van bőven variációs lehetőség.De az hogy mert fking disgrace-t emlegetett nem érv.Ez profi futball, profi játékosokkal, rég elfelejtette azt már mindenki, ő is tudja teljesíteni kell.Ma Chelseaben holnap Manchesterben, nincs különbség.
Sose rajongtam a hozzá hasonló típusú játékosokért, de az hogy idejön 1 évre nem lenne badarság a vezetés részéről.
(és tudom úgy beszélünk a dologról, hogy még bőven fikció, mert csak kupadöntő után lehet a kérdőjeleket némileg egyenesíteni)
S én megmondom őszintén Drogbával kapcsolatban nagy botrányra nem emlékszem, öltözőből se hallottam még, hogy milyen egy öntelt ember lenne s csapatbomlasztó.De val. megfog itt cáfolni mindenki

Messa,
Tudom hogy elküldte Ibrát rá 1 évre, csak róla aztán tudni lehetett,hogy ilyen, szóval kicsit maga ellen dolgozott.
Drogba meg oké, Iniesta-s esetnél ideges volt, fucking disgrace, oké, de most szerintem az belefér. mármint nem ment oda verekedni,vagy direkt szabálytalankodni(ha igen akkor visszavonom)
De hagyjuk, szerintem ő nem annyira gáz játékos, mint ahogy be van állítva.
Tudom hogy elküldte Ibrát rá 1 évre, csak róla aztán tudni lehetett,hogy ilyen, szóval kicsit maga ellen dolgozott.
Drogba meg oké, Iniesta-s esetnél ideges volt, fucking disgrace, oké, de most szerintem az belefér. mármint nem ment oda verekedni,vagy direkt szabálytalankodni(ha igen akkor visszavonom)
De hagyjuk, szerintem ő nem annyira gáz játékos, mint ahogy be van állítva.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
És rá 1 évre elküldte őt is.Sanama írta:Idővel kerülni próbálta? 1.évben kijelentette,hogy Eto'o a személyisége miatt nem kell, 1évre rá hozta helyette Ibrát.

Senki nem vitatja, hogy jó játékos, sokaknak -köztük nekem is- az Iniesta féle elődöntő utáni jelenetek ugranak be, nem feltétlen illene bele a 'több mint egy klub' filozófiába. Ami persze nem kizáró érv, de ha elküldték Samut, Ibrát, Ronit, meg a többieket csapatbomlasztás jelleggel, akkor miért kell nekünk megint egy hasonló karakán játékos?Sanama írta:Egy ilyen játékos ellen ezeket nevetséges érvek.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Idővel kerülni próbálta? 1.évben kijelentette,hogy Eto'o a személyisége miatt nem kell, 1évre rá hozta helyette Ibrát.Ronaldinho&Barca írta:Még annyit a hozzászólásomhoz, hogy az ilyen "zsoldosokkal" nem kéne ketté döntenie a csapategységet, amin Pep annyit munkálkodott az elmúlt 4 évben, és ami többek között hozott 4 olyan esztendőt, hogy 13 kupa lett az eredménye. Megnézitek idővel kerülte is az ilyen felfogású játékosokat a Mester. Kulcs volt a sikerhez, ez az egység, az ilyen játékosok pedig csak bomlasztani tudják.
Neymar meg min. 40-ért jönne Európába, bárhova is, de élmény lesz nézni majd, amikor első akrobata csele után úgy felk**ják, hogy tele lesz a szája a frissen öntözött gyeppel, majd év végén kölcsönbe elpasszolják. Vannak brazil zsenik, de nem gyártják úgy őket, mint ahogy a sajtó beállítja.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Még annyit a hozzászólásomhoz, hogy az ilyen "zsoldosokkal" nem kéne ketté döntenie a csapategységet, amin Pep annyit munkálkodott az elmúlt 4 évben, és ami többek között hozott 4 olyan esztendőt, hogy 13 kupa lett az eredménye. Megnézitek idővel kerülte is az ilyen felfogású játékosokat a Mester. Kulcs volt a sikerhez, ez az egység, az ilyen játékosok pedig csak bomlasztani tudják.
Neymar meg min. 40-ért jönne Európába, bárhova is, de élmény lesz nézni majd, amikor első akrobata csele után úgy felk**ják, hogy tele lesz a szája a frissen öntözött gyeppel, majd év végén kölcsönbe elpasszolják. Vannak brazil zsenik, de nem gyártják úgy őket, mint ahogy a sajtó beállítja.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Messa
Olvasd el az egészet amit írtam, úgy van értelme. A zsoldosságot itt most pont nem a pénzre értettem. A piramisgyártást meg fejezd be.kakasugynok007 írta:Egy mondatod=óriási hülyeség.Messa írta:Ő egy zsoldos, kummára nem érdekelné, hogy mit érez az adott csapat iránt szvsz.
Miért húzott le 8 évet a Chelseaben?Ha annyira zsoldos lenne és a pénz hajtaná biztos talált volna olyan csapatot aki nagyobb fizetést ígérne neki.
Nem érez semmit egy csapat iránt?Akkor miért akarja pont a Barcában befejezni.Simán mehetne egy katari vagy egy orosz pénzes csapathoz hanem azt tartaná szem előtt,hogy a csúcson ,a világ legjobb football clubjában, a Barcelonában fejezze be pályafutását [/code]

Viszont ha leigazolnánk Drogbát, végre elfelejthetnénk a majomfejű Neymart.K900 írta:Közben Neymar kijelentette hogy 1 nap szeretne európában játszani,és elképzelhető hogy minket választana.Vagyis mostmár csak Titon és Rosselen múlik a dolog.Igy elfelejthetnénk ezt a "lófejü" Drogbát. http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ub-1797801

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- xbalix
- Jugador d'estrella
Azert ne becsuld le Kiralyt! Nagyon tapasztalt, lehetne tole tanulni! Kergethetnek egyutt a lepkeket Valdessel!zola8787 írta:Na végre 1 értelmes, logikus, épeszű döntés! Persze csak Torghelle esetében. Király Gabi nem kell, VV úgy ahogy megoldja a kapus posztot.Ronaldinho&Barca írta:Állítólag tárgyalunk Torgellével és Király Gabival is.![]()

This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Na végre 1 értelmes, logikus, épeszű döntés! Persze csak Torghelle esetében. Király Gabi nem kell, VV úgy ahogy megoldja a kapus posztot.Ronaldinho&Barca írta:Állítólag tárgyalunk Torgellével és Király Gabival is.![]()
- xbalix
- Jugador d'estrella
Egy katalan baratomtol hallottam most h bent van Adrian neve is az Atleticobol. T.silvat meg Albat mondta o is meg h hallott Drogbarol. En mondtam neki Balet, de aztan arra jutottunk h sok erte a 40 milla.
Gondoltam megosztom, o megiscsak kozelebb van a tuzhoz mint mi.

This is what I want to be...DRUG FREE
-
- Capitá del Barça
Egy mondatod=óriási hülyeség.Messa írta:Ő egy zsoldos, kummára nem érdekelné, hogy mit érez az adott csapat iránt szvsz.
Miért húzott le 8 évet a Chelseaben?Ha annyira zsoldos lenne és a pénz hajtaná biztos talált volna olyan csapatot aki nagyobb fizetést ígérne neki.
Nem érez semmit egy csapat iránt?Akkor miért akarja pont a Barcában befejezni.Simán mehetne egy katari vagy egy orosz pénzes csapathoz hanem azt tartaná szem előtt,hogy a csúcson ,a világ legjobb football clubjában, a Barcelonában fejezze be pályafutását [/code]

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Messa
Azt felejtsétek el, hogy a fucking disgrace miatt nem jönne ide... Ő egy zsoldos, kummára nem érdekelné, hogy mit érez az adott csapat iránt szvsz. Baromi jó csatár, ezt elismeri mindenki, de nekem sem kéne. Egyszerűen nem tudom itt elképzelni. Ha meg idős, padról beállós csatár kell, akkor hozzuk vissza Samut.

Akkor jövőre már egy magyarunk is lesz.Ronaldinho&Barca írta:Állítólag tárgyalunk Torgellével és Király Gabival is.![]()

-
- Capitá del Barça
Falcao ha idejönne rá kellene építeni a csapatot.Csak így tudna érdemlehest felmutatni!És egy Messi játéka ezt nem engedné!MessiFan írta:kakasugynok007 írta:Kapnánk egy ugyanolyan képességű csatárt drágán..Deus írta:Mi lenne ha Drogba helyett Falcao jöhetne?...
Ez hatalmas nagy hülyeség, mert Falcao teljesen más felépítésű, más futballt játszik és még sorolhatnám hogy mennyi mindenben lenne más az átigazolási áron kívül ha Falcao érkezne.
De szerintem, meg valszeg Titoék szerint is felesleges megküzdeni még 1 csatárért.
Május 28.-tól remélem azonnal ráhajtunk Albára és utána lehet gondolkozni a további igazolásokon és eladásokon.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
kakasugynok007 írta:Kapnánk egy ugyanolyan képességű csatárt drágán..Deus írta:Mi lenne ha Drogba helyett Falcao jöhetne?...

Ez hatalmas nagy hülyeség, mert Falcao teljesen más felépítésű, más futballt játszik és még sorolhatnám hogy mennyi mindenben lenne más az átigazolási áron kívül ha Falcao érkezne.
De szerintem, meg valszeg Titoék szerint is felesleges megküzdeni még 1 csatárért.
Május 28.-tól remélem azonnal ráhajtunk Albára és utána lehet gondolkozni a további igazolásokon és eladásokon.