Én amit idáig az elmúlt években láttam Drogbától az mondatja velem, hogy ő képes beállni a sorba, felfogja ha csak csereember, s akárhányszor pályán van szívét lelkét kiteszi a csapat győzelméért.Az meg hogy nem igazi befejezőcsatár mert valaki ezt írta

Nekem igazából közömbös, emrt ha jön nem rossz padról rutinróka jól jöhet ha meg nem, akkor is van előre választék, meg Cesc-Inis is betud lépni, továbbra is van bőven variációs lehetőség.De az hogy mert fking disgrace-t emlegetett nem érv.Ez profi futball, profi játékosokkal, rég elfelejtette azt már mindenki, ő is tudja teljesíteni kell.Ma Chelseaben holnap Manchesterben, nincs különbség.
Sose rajongtam a hozzá hasonló típusú játékosokért, de az hogy idejön 1 évre nem lenne badarság a vezetés részéről.
(és tudom úgy beszélünk a dologról, hogy még bőven fikció, mert csak kupadöntő után lehet a kérdőjeleket némileg egyenesíteni)
S én megmondom őszintén Drogbával kapcsolatban nagy botrányra nem emlékszem, öltözőből se hallottam még, hogy milyen egy öntelt ember lenne s csapatbomlasztó.De val. megfog itt cáfolni mindenki