1., kacsa, Zubi elmondta a frankót!
2., a fuckin disgrase-e után soha nem jönne ide!
3., a fuckin disgrase-e után soha nem igazolnánk le!
4., 34 éves, soha nem igazolná le a klub!
erről ennyit....

Miért mondana ellent magának? Azt írta, majd, tehát nem most, nem ezen a nyáron.visca el barca írta:magadnak mondasz ellent...Messi-Ini írta:Számomra pont tökéletes lenne ez az egyéves megoldás.Csatár poszton úgyis kell majd valaki,hosszú távra
magadnak mondasz ellent...Messi-Ini írta:Számomra pont tökéletes lenne ez az egyéves megoldás.Csatár poszton úgyis kell majd valaki,hosszú távra
Egyetértek minden szavaddal.visca el barca írta:sztem meg teljesen felesleges mind lucio, mind drogba... nem kellenek ide az ilyen egyéves töltelék megoldások.
Számomra pont tökéletes lenne ez az egyéves megoldás.Csatár poszton úgyis kell majd valaki,hosszú távra,szóval oda Drogba tényleg csak rövid távú megoldás,de viszont,hátra nem kell egy fiatal betonhátvéd,hiszen nekünk is vannak fiataljaink.Ha jönne példáúl David Luiz,akkor mi lenne példáúl Muniesaval???Ha jön Lucio,akkor mellette simán megkaphatja a lehetőséget mind ő,mind Bartra.Kettejük közül az egyik simán beérik,(hiszen 1 év azért elég a beépülésre),és akkor jövőre Lúció mehet,a kezdőbe meg Muniesa/Bartra kettős egyike.visca el barca írta:sztem meg teljesen felesleges mind lucio, mind drogba... nem kellenek ide az ilyen egyéves töltelék megoldások.
A legelvakultabb Barca szurkolónak is meglehetne érteni, hogy ott, akkor a pályán mit érezhetett. Drogba nem bírt az idegeivel, csodálkozol? azt a meccset úgy elfújta a bíró nekünk, hogy hihetetlen. Lehet te is így reagáltál volna abban a szituációban a helyében.G.Gabe írta:Főleg azok után, amilyen örjöngést levágott az 1-1 után, és csalást kiáltott.Laza írta:Ronnie ugy jött szóba,hogy mindenki kívánság listát ír ide..és én csak Ronniet akarom vissza...
Drogbával kapcsolatban kicsit csalódott lennék,hogy pont őt akarnánk még ha ingyen is van..
Barcelonában nem tudom hogy fogadnák..a sok balhéja után...
Főleg azok után, amilyen örjöngést levágott az 1-1 után, és csalást kiáltott.Laza írta:Ronnie ugy jött szóba,hogy mindenki kívánság listát ír ide..és én csak Ronniet akarom vissza...
Drogbával kapcsolatban kicsit csalódott lennék,hogy pont őt akarnánk még ha ingyen is van..
Barcelonában nem tudom hogy fogadnák..a sok balhéja után...
És rasszista!Piquenbauer írta:A Sport.es, most, hogy távozott Kenny Daiglish a Liverpool csapatától, bedobta Luis Suarez nevét is, mint lehetséges erősítés. Személy szerint az eddig szóba került támadók (Llorente, RVP, Drogba) közül neki örülnék a legjobban: gyors, technikás, szélen is el tud játszani (Liverpoolban is megmutatta), nagyon érzi kaput, és nem mellesleg pedig szemtelenül pimasz. És még csak 25 éves. Szerintem jó kis befektetés lenne.
(Egyébként ha jól tudom, az ő ügynöke Guardiola testvére...)
Elképesztően nagy játékos, aki meccseket tud eldönteni, egy vérbeli csatár. Én nagyon örülnék ha jönne, főleg ingyen. Nem lényeges, hogy 1 vagy 2 éve van hátra.kristop írta:érdemes olvasgatni a barcastuff twitterét. statisztikák, és nyilatkozatok meg hírek egyből megjelenés után angolul, forrásmegjelöléssel. naprakésznek lehet lenni például drogba ügyben is. annyi az egész, hogy az ügynöknek írásbeli engedélye van, hogy tárgyaljon a barcával drogba ügyben. (ez nem egy hír, nyilatkozat, idézve van tőle) a kupameccs után informálja a barcát drogba igényeiről, akinél nem a pénz számít, csakhogy egy ilyen együttesben fejezhesse be a a karrierjét.
ettől függetlenül szerintem is valószínűbb hogy tito aztmondja nem kell neki drogba, meg más középcsatár se. ha kellene, akkor őt hoznák ingyen inkább, mint egy hasonló játékost 30-40ért.
joekacsa írta:Cuenca-Affelay-Tello és Pedro: kettő nagyon fiatal és tapasztalatlan, Affelay nem vérbeli csatár és Pedro meg idén nem termelt úgy mint tavaly. Szerintem kéne vennünk 2 védőt és 1 védekező közép pályást na meg 1 csatárt (Van Persie).Fernando írta:Alapjáraton nincs egy csatárunk sem szerintem. Messi és Villa kivételével mindenki szélső, sőt Afellay inkább középpályás. Szerintem a Pedro-Villa-Cuenca-Tello négyesből kettőnek mennie kellene, vagy költsön, vagy pénzért.Sanama írta:Nem értem hogy csatár miért jön egyáltalán szóba...
Villa-Pedro-Sanchez-Messi-Cuenca-Affelay-Tello
Védő meg jó ha van 4db
Alves-Puyol-Pique-Adriano, és ennyi. a többieknek nem védő az eredeti poszt.
Puyol már nem lesz fiatalabb, Pique hullámzó mostanában, Adriano védekezni nem tud,Alves is fent kolbászol.
2védő kell, meg 1 kp csere és kész a keret, részemről.
Védő meg? Adriano sem védő. Föl kell hozni Montoyát és Alvest meg kell tartani. Jobb szél oké. Piqué mellett kell egy ember a kezdőbe, Puyol és Fontás pedig bármikor beugorhatna a padról. Adriano vészmegoldásnak jó balszélre, de alapból oda is kell egy kezdő ember.
Mind a sport, de főleg a mundo lehoz minden egyes pletykát, ha nem tűnt volna föl az évek során. Bármekkora pénzt ráteszek, hogy Drogba nem jön ide (és ne is jöjjön).Barcaman1993 írta:Ronnie nem tudom honnan jött... Drogbát viszont a Sport, míg Botíát a Mundo hozta le. Azért nem nevezném neves oldalnak egyiket se, hiszen végülis a Barcás hírek 90%-át ők adják.Fernando írta:Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA???Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
Azért valljuk be egy ingyenes Drogbának nagyobb valószínűsége van, mint a csillagászati Van Persienek, Neymarnak, stb. Amúgy úgy emlékszem, hogy Zubi vmi olyasmit is mondott, hogy attól is függ a pénz kérdés, hogy hányan lesznek ingyen. Hát a felmerült nevek közül mindnek van szerződése, míg Drogbának...
Ronnie nem tudom honnan jött... Drogbát viszont a Sport, míg Botíát a Mundo hozta le. Azért nem nevezném neves oldalnak egyiket se, hiszen végülis a Barcás hírek 90%-át ők adják.Fernando írta:Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA???Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
Mit szólnál ha visszahoznánk Eto'o-t és Henry-t és Yaya-t?Fernando írta:Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA???Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
Egyébként, jobban belegondolva, nem is lenne akkora hülyeség. Óccsóé' jöhetne vissza. 32 éves, előtte van még 2 jó szezon. Alba, Javi Martinez, R10 és Drogba. Ha ez a négyes jönne, annak nagyon örülnék.Laza írta:R10-et akarom!!!:))
hm, ez nem hangzik rosszul, bár azt hogy arra az évre emlékszünk legszívesebben vissza, én nagyrészt annak tulajdonítom, hogy akkor a 'semmiből' jött a csodafoci, és a cselzin kívül nem is volt ellenszere senkinek sem rá, később azért már változott a helyzet, már egy arsenal is lehozott egy hasonló meccset, pedig nekik aztán nem kenyerük az a stílus.kristop írta:a sport arról cikkezett, hogy tito inkább az első éves 433at favorizálja, ami kevésbé dominánsabb, de annál direktebb volt.