Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Subinho
Director del Fútbol

2012.05.17. 17:00:22

felejtsétek már el ezt a Drogba dolgot!!!

1., kacsa, Zubi elmondta a frankót!
2., a fuckin disgrase-e után soha nem jönne ide!
3., a fuckin disgrase-e után soha nem igazolnánk le!
4., 34 éves, soha nem igazolná le a klub!

erről ennyit.... :twisted:
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.17. 16:37:45

visca el barca írta:
Messi-Ini írta:Számomra pont tökéletes lenne ez az egyéves megoldás.Csatár poszton úgyis kell majd valaki,hosszú távra
magadnak mondasz ellent... :D
Miért mondana ellent magának? Azt írta, majd, tehát nem most, nem ezen a nyáron.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.17. 16:36:03

Messi-Ini írta:Számomra pont tökéletes lenne ez az egyéves megoldás.Csatár poszton úgyis kell majd valaki,hosszú távra
magadnak mondasz ellent... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.05.17. 15:22:58

visca el barca írta:sztem meg teljesen felesleges mind lucio, mind drogba... nem kellenek ide az ilyen egyéves töltelék megoldások.
Egyetértek minden szavaddal.:) Közben Neymar kijelentette hogy 1 nap szeretne európában játszani,és elképzelhető hogy minket választana.Vagyis mostmár csak Titon és Rosselen múlik a dolog.Igy elfelejthetnénk ezt a "lófejü" Drogbát. http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ub-1797801
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.05.17. 15:22:33

visca el barca írta:sztem meg teljesen felesleges mind lucio, mind drogba... nem kellenek ide az ilyen egyéves töltelék megoldások.
Számomra pont tökéletes lenne ez az egyéves megoldás.Csatár poszton úgyis kell majd valaki,hosszú távra,szóval oda Drogba tényleg csak rövid távú megoldás,de viszont,hátra nem kell egy fiatal betonhátvéd,hiszen nekünk is vannak fiataljaink.Ha jönne példáúl David Luiz,akkor mi lenne példáúl Muniesaval???Ha jön Lucio,akkor mellette simán megkaphatja a lehetőséget mind ő,mind Bartra.Kettejük közül az egyik simán beérik,(hiszen 1 év azért elég a beépülésre),és akkor jövőre Lúció mehet,a kezdőbe meg Muniesa/Bartra kettős egyike. :wink: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-Ini 2012.05.17. 15:39:19-kor.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.05.17. 15:20:42

G.Gabe írta:
Laza írta:Ronnie ugy jött szóba,hogy mindenki kívánság listát ír ide..és én csak Ronniet akarom vissza...
Drogbával kapcsolatban kicsit csalódott lennék,hogy pont őt akarnánk még ha ingyen is van..
Barcelonában nem tudom hogy fogadnák..a sok balhéja után...
Főleg azok után, amilyen örjöngést levágott az 1-1 után, és csalást kiáltott.
A legelvakultabb Barca szurkolónak is meglehetne érteni, hogy ott, akkor a pályán mit érezhetett. Drogba nem bírt az idegeivel, csodálkozol? azt a meccset úgy elfújta a bíró nekünk, hogy hihetetlen. Lehet te is így reagáltál volna abban a szituációban a helyében.
Szívesen látnám ingyen Drogbát, kell ide 1 tulok a sok "kis" ember közé (persze a magasságra és tömegükre értem a kicsit).
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.05.17. 15:17:09

Laza írta:Ronnie ugy jött szóba,hogy mindenki kívánság listát ír ide..és én csak Ronniet akarom vissza...
Drogbával kapcsolatban kicsit csalódott lennék,hogy pont őt akarnánk még ha ingyen is van..
Főleg azok után, amilyen örjöngést levágott az 1-1 után, és csalást kiáltott.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.17. 15:08:45

sztem meg teljesen felesleges mind lucio, mind drogba... nem kellenek ide az ilyen egyéves töltelék megoldások.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.05.17. 14:50:23

Nocsak-nocsak :D : http://totalsport.hu/hir/lucio-otthagyj ... r-csapatat

Nemtudom ti hogy vagytok vele,de én nem húznám karóba magam ha idehoznánk Drogba mellé a brazilt.Azért gondoljuk csak át a dolgokat:
Ha érkezne Lúcio,akkor hátul meg is lennénk.Ott lenne a Pique/Masch-Puyol/Lucio négyes,ami azért nem gyenge,és mellettük még ott lenne a 3 fiatal,Muniesa,Barta és talán Fontas.
Ha előre jönne Drogba,akkor szerintem ott is meg lennénk,lenne egy Sanchez-Messi-Villa alap,a padon meg Pedro,Drogba és Cucu vagy Tello.

Ez a 2 játékos ingyen jöhetne,és megmaradna az átigazolásokra szánt összeg,és ugye már csak egy balbekk kéne,50 millióból meg csak találunk vkit :D Szóval a lényeg,hogy 2 nem gyenge játékos jönne,INGYEN,és megmaradhatna egy kiló pénz,ami azért sosem gond :D
Kép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.05.17. 13:41:23

Piquenbauer írta:A Sport.es, most, hogy távozott Kenny Daiglish a Liverpool csapatától, bedobta Luis Suarez nevét is, mint lehetséges erősítés. Személy szerint az eddig szóba került támadók (Llorente, RVP, Drogba) közül neki örülnék a legjobban: gyors, technikás, szélen is el tud játszani (Liverpoolban is megmutatta), nagyon érzi kaput, és nem mellesleg pedig szemtelenül pimasz. És még csak 25 éves. Szerintem jó kis befektetés lenne.

(Egyébként ha jól tudom, az ő ügynöke Guardiola testvére...)
És rasszista! :)
Szimpi a gyerek! :D
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
K900
Jugador d'estrella

2012.05.17. 13:39:14

Ha Keita mégis távozna,akkor én örülnék ha ő érkezne: http://www.mundodeportivo.com/20120517/ ... 08570.html
Remek kis középályás a srácc,és ráadásúl még nagyon fiatal is.Már a valenciában is nagyon jól nyomta. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.05.17. 13:42:19-kor.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.05.17. 13:37:38

A Sport.es, most, hogy távozott Kenny Daiglish a Liverpool csapatától, bedobta Luis Suarez nevét is, mint lehetséges erősítés. Személy szerint az eddig szóba került támadók (Llorente, RVP, Drogba) közül neki örülnék a legjobban: gyors, technikás, szélen is el tud játszani (Liverpoolban is megmutatta), nagyon érzi kaput, és nem mellesleg pedig szemtelenül pimasz. És még csak 25 éves. Szerintem jó kis befektetés lenne.

(Egyébként ha jól tudom, az ő ügynöke Guardiola testvére...)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.05.17. 11:16:44

off: Fernando: "Költsön" ???? :roll: :shock:

On. Ingyen talán megérné Drogba. Akkor talán lehetne egy Villa, Drogba, Messi. Kérdés hogy mennyire viselnék el egymást. De drogba sem az a tipikus befejező csatár, mint pl Eto'o, aki berugdosta a kipattanókat három méterről. Egy olyan szintű gólvágó kéne ismét Messi mellé
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2012.05.17. 10:21:55

kristop írta:érdemes olvasgatni a barcastuff twitterét. statisztikák, és nyilatkozatok meg hírek egyből megjelenés után angolul, forrásmegjelöléssel. naprakésznek lehet lenni például drogba ügyben is. annyi az egész, hogy az ügynöknek írásbeli engedélye van, hogy tárgyaljon a barcával drogba ügyben. (ez nem egy hír, nyilatkozat, idézve van tőle) a kupameccs után informálja a barcát drogba igényeiről, akinél nem a pénz számít, csakhogy egy ilyen együttesben fejezhesse be a a karrierjét.

ettől függetlenül szerintem is valószínűbb hogy tito aztmondja nem kell neki drogba, meg más középcsatár se. ha kellene, akkor őt hoznák ingyen inkább, mint egy hasonló játékost 30-40ért.
Elképesztően nagy játékos, aki meccseket tud eldönteni, egy vérbeli csatár. Én nagyon örülnék ha jönne, főleg ingyen. Nem lényeges, hogy 1 vagy 2 éve van hátra.
joekacsa
Barça B

2012.05.17. 08:52:54

joekacsa írta:
Fernando írta:
Sanama írta:Nem értem hogy csatár miért jön egyáltalán szóba...

Villa-Pedro-Sanchez-Messi-Cuenca-Affelay-Tello

Védő meg jó ha van 4db :D
Alves-Puyol-Pique-Adriano, és ennyi. a többieknek nem védő az eredeti poszt.

Puyol már nem lesz fiatalabb, Pique hullámzó mostanában, Adriano védekezni nem tud,Alves is fent kolbászol.

2védő kell, meg 1 kp csere és kész a keret, részemről.
Alapjáraton nincs egy csatárunk sem szerintem. Messi és Villa kivételével mindenki szélső, sőt Afellay inkább középpályás. Szerintem a Pedro-Villa-Cuenca-Tello négyesből kettőnek mennie kellene, vagy költsön, vagy pénzért.

Védő meg? Adriano sem védő. Föl kell hozni Montoyát és Alvest meg kell tartani. Jobb szél oké. Piqué mellett kell egy ember a kezdőbe, Puyol és Fontás pedig bármikor beugorhatna a padról. Adriano vészmegoldásnak jó balszélre, de alapból oda is kell egy kezdő ember.
Cuenca-Affelay-Tello és Pedro: kettő nagyon fiatal és tapasztalatlan, Affelay nem vérbeli csatár és Pedro meg idén nem termelt úgy mint tavaly. Szerintem kéne vennünk 2 védőt és 1 védekező közép pályást na meg 1 csatárt (Van Persie).
joekacsa
Laza
Capitá del Barça

2012.05.16. 22:31:36

Ronnie ugy jött szóba,hogy mindenki kívánság listát ír ide..és én csak Ronniet akarom vissza...
kristop
Entrenador del Barça

2012.05.16. 22:09:19

érdemes olvasgatni a barcastuff twitterét. statisztikák, és nyilatkozatok meg hírek egyből megjelenés után angolul, forrásmegjelöléssel. naprakésznek lehet lenni például drogba ügyben is. annyi az egész, hogy az ügynöknek írásbeli engedélye van, hogy tárgyaljon a barcával drogba ügyben. (ez nem egy hír, nyilatkozat, idézve van tőle) a kupameccs után informálja a barcát drogba igényeiről, akinél nem a pénz számít, csakhogy egy ilyen együttesben fejezhesse be a a karrierjét.

ettől függetlenül szerintem is valószínűbb hogy tito aztmondja nem kell neki drogba, meg más középcsatár se. ha kellene, akkor őt hoznák ingyen inkább, mint egy hasonló játékost 30-40ért.
Fernando
Llegenda del Barça

2012.05.16. 22:02:38

Barcaman1993 írta:
Fernando írta:Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA??? :lol: Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
Ronnie nem tudom honnan jött... Drogbát viszont a Sport, míg Botíát a Mundo hozta le. Azért nem nevezném neves oldalnak egyiket se, hiszen végülis a Barcás hírek 90%-át ők adják. :D Azért valljuk be egy ingyenes Drogbának nagyobb valószínűsége van, mint a csillagászati Van Persienek, Neymarnak, stb. Amúgy úgy emlékszem, hogy Zubi vmi olyasmit is mondott, hogy attól is függ a pénz kérdés, hogy hányan lesznek ingyen. Hát a felmerült nevek közül mindnek van szerződése, míg Drogbának...
Mind a sport, de főleg a mundo lehoz minden egyes pletykát, ha nem tűnt volna föl az évek során. Bármekkora pénzt ráteszek, hogy Drogba nem jön ide (és ne is jöjjön).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.16. 21:39:19

Fernando írta:Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA??? :lol: Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
Ronnie nem tudom honnan jött... Drogbát viszont a Sport, míg Botíát a Mundo hozta le. Azért nem nevezném neves oldalnak egyiket se, hiszen végülis a Barcás hírek 90%-át ők adják. :D Azért valljuk be egy ingyenes Drogbának nagyobb valószínűsége van, mint a csillagászati Van Persienek, Neymarnak, stb. Amúgy úgy emlékszem, hogy Zubi vmi olyasmit is mondott, hogy attól is függ a pénz kérdés, hogy hányan lesznek ingyen. Hát a felmerült nevek közül mindnek van szerződése, míg Drogbának...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.16. 21:21:43

Mit szólnál ha visszahoznánk Eto'o-t és Henry-t és Yaya-t? :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fernando
Llegenda del Barça

2012.05.16. 21:10:21

Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA??? :lol: Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.16. 21:05:09

Laza írta:R10-et akarom!!!:))
Egyébként, jobban belegondolva, nem is lenne akkora hülyeség. Óccsóé' jöhetne vissza. 32 éves, előtte van még 2 jó szezon. Alba, Javi Martinez, R10 és Drogba. Ha ez a négyes jönne, annak nagyon örülnék.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Laza
Capitá del Barça

2012.05.16. 21:00:12

R10-et akarom!!!:))
barca0417
Entrenador del Barça

2012.05.16. 20:52:57

Itt a szezon végén a tanulság Alves és Puyol sérüléséből. Mi van ha ezek pár héttel korábban, a javában zajló fontos mérkőzések közepette történik? hogy állunk fel? Szóval igen is kell védőt igazolni, bal oldalra és középre is. A fiatalok is jussanak szerephez, de legyen a padon is a kezdőhöz hasonló szintű játékos az összes posztra...
Kép
socio66

2012.05.16. 20:28:36

kristop írta:a sport arról cikkezett, hogy tito inkább az első éves 433at favorizálja, ami kevésbé dominánsabb, de annál direktebb volt.
hm, ez nem hangzik rosszul, bár azt hogy arra az évre emlékszünk legszívesebben vissza, én nagyrészt annak tulajdonítom, hogy akkor a 'semmiből' jött a csodafoci, és a cselzin kívül nem is volt ellenszere senkinek sem rá, később azért már változott a helyzet, már egy arsenal is lehozott egy hasonló meccset, pedig nekik aztán nem kenyerük az a stílus.
mindenesetre érdekes lenne, ha tito azzal 'újítana' hogy visszatér a kezdeti állapotokhoz.
Válasz küldése