Remek kis középályás a srácc,és ráadásúl még nagyon fiatal is.Már a valenciában is nagyon jól nyomta.

Elképesztően nagy játékos, aki meccseket tud eldönteni, egy vérbeli csatár. Én nagyon örülnék ha jönne, főleg ingyen. Nem lényeges, hogy 1 vagy 2 éve van hátra.kristop írta:érdemes olvasgatni a barcastuff twitterét. statisztikák, és nyilatkozatok meg hírek egyből megjelenés után angolul, forrásmegjelöléssel. naprakésznek lehet lenni például drogba ügyben is. annyi az egész, hogy az ügynöknek írásbeli engedélye van, hogy tárgyaljon a barcával drogba ügyben. (ez nem egy hír, nyilatkozat, idézve van tőle) a kupameccs után informálja a barcát drogba igényeiről, akinél nem a pénz számít, csakhogy egy ilyen együttesben fejezhesse be a a karrierjét.
ettől függetlenül szerintem is valószínűbb hogy tito aztmondja nem kell neki drogba, meg más középcsatár se. ha kellene, akkor őt hoznák ingyen inkább, mint egy hasonló játékost 30-40ért.
joekacsa írta:Cuenca-Affelay-Tello és Pedro: kettő nagyon fiatal és tapasztalatlan, Affelay nem vérbeli csatár és Pedro meg idén nem termelt úgy mint tavaly. Szerintem kéne vennünk 2 védőt és 1 védekező közép pályást na meg 1 csatárt (Van Persie).Fernando írta:Alapjáraton nincs egy csatárunk sem szerintem. Messi és Villa kivételével mindenki szélső, sőt Afellay inkább középpályás. Szerintem a Pedro-Villa-Cuenca-Tello négyesből kettőnek mennie kellene, vagy költsön, vagy pénzért.Sanama írta:Nem értem hogy csatár miért jön egyáltalán szóba...
Villa-Pedro-Sanchez-Messi-Cuenca-Affelay-Tello
Védő meg jó ha van 4db
Alves-Puyol-Pique-Adriano, és ennyi. a többieknek nem védő az eredeti poszt.
Puyol már nem lesz fiatalabb, Pique hullámzó mostanában, Adriano védekezni nem tud,Alves is fent kolbászol.
2védő kell, meg 1 kp csere és kész a keret, részemről.
Védő meg? Adriano sem védő. Föl kell hozni Montoyát és Alvest meg kell tartani. Jobb szél oké. Piqué mellett kell egy ember a kezdőbe, Puyol és Fontás pedig bármikor beugorhatna a padról. Adriano vészmegoldásnak jó balszélre, de alapból oda is kell egy kezdő ember.
Mind a sport, de főleg a mundo lehoz minden egyes pletykát, ha nem tűnt volna föl az évek során. Bármekkora pénzt ráteszek, hogy Drogba nem jön ide (és ne is jöjjön).Barcaman1993 írta:Ronnie nem tudom honnan jött... Drogbát viszont a Sport, míg Botíát a Mundo hozta le. Azért nem nevezném neves oldalnak egyiket se, hiszen végülis a Barcás hírek 90%-át ők adják.Fernando írta:Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA???Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
Azért valljuk be egy ingyenes Drogbának nagyobb valószínűsége van, mint a csillagászati Van Persienek, Neymarnak, stb. Amúgy úgy emlékszem, hogy Zubi vmi olyasmit is mondott, hogy attól is függ a pénz kérdés, hogy hányan lesznek ingyen. Hát a felmerült nevek közül mindnek van szerződése, míg Drogbának...
Ronnie nem tudom honnan jött... Drogbát viszont a Sport, míg Botíát a Mundo hozta le. Azért nem nevezném neves oldalnak egyiket se, hiszen végülis a Barcás hírek 90%-át ők adják.Fernando írta:Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA???Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
Mit szólnál ha visszahoznánk Eto'o-t és Henry-t és Yaya-t?Fernando írta:Milyen nevek vannak már itt. MInden évben teli hányjátok minden hülyeséggel ezt a topicot, mert valaki ír egy idétlen cikket valamelyik "neves oldalon". R10 vissza? Meg DROGBA???Jézus úristen. Azt az embert soha de soha nem szeretném itt látni. Még tarcsik közé se raknám, sose lenne ő a mi új Henkénk.
Egyébként, jobban belegondolva, nem is lenne akkora hülyeség. Óccsóé' jöhetne vissza. 32 éves, előtte van még 2 jó szezon. Alba, Javi Martinez, R10 és Drogba. Ha ez a négyes jönne, annak nagyon örülnék.Laza írta:R10-et akarom!!!:))
hm, ez nem hangzik rosszul, bár azt hogy arra az évre emlékszünk legszívesebben vissza, én nagyrészt annak tulajdonítom, hogy akkor a 'semmiből' jött a csodafoci, és a cselzin kívül nem is volt ellenszere senkinek sem rá, később azért már változott a helyzet, már egy arsenal is lehozott egy hasonló meccset, pedig nekik aztán nem kenyerük az a stílus.kristop írta:a sport arról cikkezett, hogy tito inkább az első éves 433at favorizálja, ami kevésbé dominánsabb, de annál direktebb volt.
Szerintem se lenne rossz választás, mert alap ember a Gijon-ban. Viszont elég sok sárgát szedett össze ebben a szezonban. Kb. 3100 perc alatt 15-öt. Míg Abidal 1800 perc alatt 0-át.ab1daL írta:Érdekes ez a Botía lassacskán "saga". Tavaly is volt róla szó, hogy visszavesszük, most megint. Végülis rutinja van a bajnokságban, én elnézegetném, 2,5 millióért meg pláne. Bár ugye jön Bartra, meg Muniesa is.
Hát számomra is az volt az igazán nagy idény (nem mintha a többi nem). De azt el kell tudnunk ismerni, hogy azt megvalósítani már nem lehet. Több okból is:Sanama írta:Toure a 08/09es csapatba jobban passzolt
Busi a mostaniba passzol jobban.
Nekem a 08/09es játék sokkal jobban tetszett, jóhogy Tourét akarnám látni a csapatban, ennyi. Busi meg mehetne felőlem ahová akar, nem hinném egyébként,hogy minimálisan is visszaesne a csapat teljesítménye,de ez annyira lényegtelen, mert 0,0001% esélyt látok arra,hogy Yaya visszatérjen
34 éves, tudják ezt a vezetők is. mindenki ezt szajkózza, hogy a padról beállva pluszt tudna adni a csapatnak. nem a jövő csapatát építenék vele, nyugi.K900 írta:Egy 34-35 éves játékosra sztem már nem lehet épiteni (Drogba).Akkor már sztem inkább egy Falcao vagy Cavani.
Na csak őt ne..K900 írta:De én remélem hogy végül Neymar lesz a befutó.![]()
![]()
Nem lenne rossz megoldás főleg ennyiért ,már korábban is volt róla szó hogy vissza vesszük. Szimpatikus srác spanyol bajnokságban játszott rendszeresen. Csak nemzetközi tapasztalata nincs ami azért nem ártana.Erxy írta:A legújabb név a kalapban Botia, a Sporting vezetősége meg van győződve arról, hogy vissza szeretnénk venni. 2,5M euro körül lenne az ára, mindezt még júni 15 előtt. [as]
ezzel nem értek egyet, de csak azért mert cuenca az egyetlen igazi alapvonal felé cselező szélsőnk. pep mindig akkor dobta be, amikor szélesíteni kellett a játékot, amikor már teljesen betömörült az ellenfél. neki a vége felé inkább taktikai szerepe volt, és csak az elején játszott azért mert mindenki sérült volt. drogbát biztos nem ezért hoznák be. ha valakit mondani kell, akkor inkább az elől az alexis elől venné el, akit berakott néha a darálóba pep, mert szívós kis fajta. mint a real ellen, amikor két védővel a nyakán lőtte be a vezető gólt a tizenhatos vonaláról. vagy a chelsea amikor már az elején egy kapufát ért el az átemelésből. sőt, annak szerintem még több értelme is lenne, hogy cuenca (aki jól ad be), és drogba (aki jól érkezik, és erős) egyszerre szálljanak be egy nehéz meccsbe villa, pedro vagy alexis helyett. kiegészíthetnék egymást. amúgy drogba egy igazi népművészeti cserépedény, akit nem nagyon szeretnék itt látni, de ha egykét évre elvállalná feleannyi fizetéssel, mint most és megelégedne utolsó húszharminc percekkel, akkor a csapatérdek simán a szimpátia elé helyezhető.Bob_Marley írta:Drogba a padunkra elférne így, hogy ingyen jönne, bár val Cuenca elől venné el a perceket, amit azért sajnálnék.
De Drogba azért mégiscsak megérné 1-2 szezonra ingyen, ráadásul betudjuk dobni centerbe ha kell.
akkor valószínűleg örülhetsz, a sport arról cikkezett, hogy tito inkább az első éves 433at favorizálja, ami kevésbé dominánsabb, de annál direktebb volt.Sanama írta:Nekem a 08/09es játék sokkal jobban tetszett
Na most, a Barca stílusába semmivel nem illik jobban bele Busi, mint Toure, különbség kettejük között, h T. el tud dönteni meccseket és irányítót is tud játszani, míg Busi katalán és saját nevelés.MichaaBee írta:Emberek, értsük már meg, hogy ez nem "libling" kérdése, hanem hogy melyikőjük illik jobban a Barca stílusába.neobarca írta:Nem tudom Busi mennyire marad kezdő tag mert tudjuk, hogy Pep liblingje volt de lehet Tito annyira nem fogja preferálni.Ez az ember pedig szimpátiától függetlenül a Sergio Busquets nevet viseli. Padra meg 4. középhátvédnek pedig luxus lenne Touré, bármennyire is bírom a fazont.