Szerintem ha vált, aminek kevés az esélye, az csak a Barca lehet

Már alig várom, hogy megint ezzel a féreggel tárgyaljunk (mmint Selukkal). Nála már csak Raiola volt jobbneobarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/16 ... n=blhshare
Tényleg, mi van, ha ő lesz az igazolásuk a középhátvéd posztra?LG írta:Ráadásul Touré nagyon jól megállja a helyét feljebb, Xaviék posztján is, vészmegoldásként pedig szinte bárhol.
Kihivás lehet számára kiharcolni a kezdő helyet. Busquets helye most nagyon stabilnak tűnik, da ha Vilanova mind2nek ugyanúgy megadja a lehetőséget, akkor ez változhat. Nem is feltétlenül kéne eslő számú vkp-nek lennie, a 08/09-s szezonban megfértek egymás mellett, mind2 elég lehetőséget kapott, csak utána borult fel a mérleg a katalán javára. Ráadásul Touré nagyon jól megállja a helyét feljebb, Xaviék posztján is, vészmegoldásként pedig szinte bárhol. Erősítés lenne sztem. Ha ő jönne, akkor talán középső védő nem is kellene. Persze nem olcsó lenne olcsó, és egyszerű a megszerzése, de én nem bánnám.neobarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/16 ... n=blhshare
Touré vissza? Elsőre azt mondtam, minek. De ha Keita menne, akkor nem lenne rossz ötlet. Nem tudom Busi mennyire marad kezdő tag mert tudjuk, hogy Pep liblingje volt de lehet Tito annyira nem fogja preferálni. Korábban írtam, hogy kellenek mindőségi emberek a padra is, megfelelő lehetne. Csakhogy ő annak idején pont a padozás miatt távozott.
Meg ez az új kihívásokat keres most hogy "történelmet írt" a Cityvel. Anno amikor elment tőlünk, szintén más kihívásokra vágyott. Most megint itt találná meg? Ráadásul bagóért nem fogják a világoskékek elengedni talán a legjobb játékosukat. Kérdem én. Megérné ez nekünk?
Nem a "liblingség" volt a kérdés akkor sem, hanem Busquets egyszerűen jobban értette ezt a játékot, és taktikailag fegyelmezettebb volt.neobarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/16 ... n=blhshare
Touré vissza? Elsőre azt mondtam, minek. De ha Keita menne, akkor nem lenne rossz ötlet. Nem tudom Busi mennyire marad kezdő tag mert tudjuk, hogy Pep liblingje volt de lehet Tito annyira nem fogja preferálni.
Én inkább megvárom, amíg Villa megöregszik, csak ne hozzák ide ezt a fucking disgrace-t. A hányinger kerülget, ha rá gondolok, és ez most attól független, hogy mekkora hasznára tudna lenni a csapatnak (Ibra 2.0)Sanama írta: Larsson óta hiányolok a csapatból egy öreg rókát, aki rutinnal képes adni egy kis pluszt a csapatnak. Jöjjön csak! ingyen meg főleg!
"It's a fucking disgrace..."zsoltman írta:Sport.es tessék!
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1790402
Én időnként kezdőnek is el tudnám képzelni. Nem olyan rossz játékos ez a Drogba egyáltalán. Bár tényleg, ha ő jönne, akkor vkinek mennie kéne. Messi-Alexis-Villa sztem fix. Pedroét, meg Cuencáért megfájdulna a szívem, ha mennének. Afellay meg gy néz ki, hogy most már inkább kp, de az ő távozását el tudnám képzelni. Talán Telloét is, de neki meg csak néhány meccse volt, nem osztott szorzott, hogy jelen van-e, vagy sem.messideco írta:Cucc lenne, ha érkezneCsereként tudná segíteni a csapatot, de ez egyelőre feltételezés csak.
Jóformán mint konkrétum csak Bale és J.Alba merült fel.
Busival jól ellennénekBarcaman1993 írta:HMM Drogba. Egy igazi színészkisasszony, de ingyen a hülyének is megéri. Azért jelenleg a Chelsea legjobb csatára. 1-2 év benne lehet. Erős fizikumú és gólerős. Perez papa szerint a mezek is jól fogynának. Eddig még nem jutott eszembe, de így már nem is olyan nagy hülyeség.
Akkor szerintem jöhet.Szerintetek?superG írta:igen. lejár a szerződése.kakasugynok007 írta:Ingyen jönne?Bob_Marley írta:Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.
Nekem különösebb bajom nincs Drogbával, ha normális fizetést bevállal (azt írják nem a pénz érdekli), jöhet elfér a padon, ha gond van betud szállni 15-20 percre.
Ugyanaz a helyzet mint bármilyen más pletykával, a klub nem most fog gondolkozni, miközben még tart a szezon.
igen. lejár a szerződése.kakasugynok007 írta:Ingyen jönne?Bob_Marley írta:Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.
Nekem különösebb bajom nincs Drogbával, ha normális fizetést bevállal (azt írják nem a pénz érdekli), jöhet elfér a padon, ha gond van betud szállni 15-20 percre.
Ugyanaz a helyzet mint bármilyen más pletykával, a klub nem most fog gondolkozni, miközben még tart a szezon.
Ingyen jönne?Bob_Marley írta:Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.