Kihivás lehet számára kiharcolni a kezdő helyet. Busquets helye most nagyon stabilnak tűnik, da ha Vilanova mind2nek ugyanúgy megadja a lehetőséget, akkor ez változhat. Nem is feltétlenül kéne eslő számú vkp-nek lennie, a 08/09-s szezonban megfértek egymás mellett, mind2 elég lehetőséget kapott, csak utána borult fel a mérleg a katalán javára. Ráadásul Touré nagyon jól megállja a helyét feljebb, Xaviék posztján is, vészmegoldásként pedig szinte bárhol. Erősítés lenne sztem. Ha ő jönne, akkor talán középső védő nem is kellene. Persze nem olcsó lenne olcsó, és egyszerű a megszerzése, de én nem bánnám.neobarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/16 ... n=blhshare
Touré vissza? Elsőre azt mondtam, minek. De ha Keita menne, akkor nem lenne rossz ötlet. Nem tudom Busi mennyire marad kezdő tag mert tudjuk, hogy Pep liblingje volt de lehet Tito annyira nem fogja preferálni. Korábban írtam, hogy kellenek mindőségi emberek a padra is, megfelelő lehetne. Csakhogy ő annak idején pont a padozás miatt távozott.
Meg ez az új kihívásokat keres most hogy "történelmet írt" a Cityvel. Anno amikor elment tőlünk, szintén más kihívásokra vágyott. Most megint itt találná meg? Ráadásul bagóért nem fogják a világoskékek elengedni talán a legjobb játékosukat. Kérdem én. Megérné ez nekünk?
Ahogy Drogbát sem. Nem szimpatikus játékos, de padra nála jobb csatárt nem is tudnék.