Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.16. 13:08:11

neobarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/16 ... n=blhshare

Touré vissza? Elsőre azt mondtam, minek. De ha Keita menne, akkor nem lenne rossz ötlet. Nem tudom Busi mennyire marad kezdő tag mert tudjuk, hogy Pep liblingje volt de lehet Tito annyira nem fogja preferálni. Korábban írtam, hogy kellenek mindőségi emberek a padra is, megfelelő lehetne. Csakhogy ő annak idején pont a padozás miatt távozott.

Meg ez az új kihívásokat keres most hogy "történelmet írt" a Cityvel. Anno amikor elment tőlünk, szintén más kihívásokra vágyott. Most megint itt találná meg? Ráadásul bagóért nem fogják a világoskékek elengedni talán a legjobb játékosukat. Kérdem én. Megérné ez nekünk? :roll:
Kihivás lehet számára kiharcolni a kezdő helyet. Busquets helye most nagyon stabilnak tűnik, da ha Vilanova mind2nek ugyanúgy megadja a lehetőséget, akkor ez változhat. Nem is feltétlenül kéne eslő számú vkp-nek lennie, a 08/09-s szezonban megfértek egymás mellett, mind2 elég lehetőséget kapott, csak utána borult fel a mérleg a katalán javára. Ráadásul Touré nagyon jól megállja a helyét feljebb, Xaviék posztján is, vészmegoldásként pedig szinte bárhol. Erősítés lenne sztem. Ha ő jönne, akkor talán középső védő nem is kellene. Persze nem olcsó lenne olcsó, és egyszerű a megszerzése, de én nem bánnám.

Ahogy Drogbát sem. Nem szimpatikus játékos, de padra nála jobb csatárt nem is tudnék.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.16. 13:03:34

Touré egy álom lenne,nagy kedvencem, máig bosszús vagyok,hogy elment.
De ma már nem biztos hogy kéne,főleg horror áron.
Amúgy nekem szerepel a top csapatomban,amire vágyom,hogy egyszer összeálljon itt Barcelonában. Mondjuk ebben szerepel Kun és Benzema is :D szóval ez ilyen örök álom marad 8)

Az esetleges igazolásokról tényleg felesleges találgatni,rengeteg név fog felmerülni még, pl az EB-n is majd. Drogba? a szívem azt mondja ne jöjjön,viszont az agyam szerint akár jó is lehetne. de ez is még a jövő zenéje.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.16. 13:03:18

Drogba:
mulatságos igazolás lenne, de ilyen esetek mindig voltak és mindig lesznek. Drogba egy zsoldos, mindenhol ugyanúgy focizik, nem csinál érzelmi kérdést a dologból.
Másrészt Drogbával beérnénk a Real Madridot a színészjátékosok számának tekintetében :D
Én nem zárkóznék el teljesen tőle, hihetetlen dinamikát tudna vinni a csatárjátékunkba.
neobarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/16 ... n=blhshare
Touré vissza? Elsőre azt mondtam, minek. De ha Keita menne, akkor nem lenne rossz ötlet. Nem tudom Busi mennyire marad kezdő tag mert tudjuk, hogy Pep liblingje volt de lehet Tito annyira nem fogja preferálni.
Nem a "liblingség" volt a kérdés akkor sem, hanem Busquets egyszerűen jobban értette ezt a játékot, és taktikailag fegyelmezettebb volt.
Remélem, nem jön vissza padozni Touré. 2-3 év múlva oké, de most még van ideje, hogy folyamatosan kezdő legyen a City-ben, vagy egy másik csapatban, amelyik nem az FC Barcelona.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2012.05.16. 13:04:30-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.16. 12:49:09

http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/16 ... n=blhshare

Touré vissza? Elsőre azt mondtam, minek. De ha Keita menne, akkor nem lenne rossz ötlet. Nem tudom Busi mennyire marad kezdő tag mert tudjuk, hogy Pep liblingje volt de lehet Tito annyira nem fogja preferálni. Korábban írtam, hogy kellenek mindőségi emberek a padra is, megfelelő lehetne. Csakhogy ő annak idején pont a padozás miatt távozott.

Meg ez az új kihívásokat keres most hogy "történelmet írt" a Cityvel. Anno amikor elment tőlünk, szintén más kihívásokra vágyott. Most megint itt találná meg? Ráadásul bagóért nem fogják a világoskékek elengedni talán a legjobb játékosukat. Kérdem én. Megérné ez nekünk? :roll:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Chino
Llegenda del Barça

2012.05.16. 12:13:55

Drogba-val kapcsolatban nagyon vegyesek az érzéseim. Biztos jó lenne, csereként beszállva ütős lehet, de nem tudom mennyire tudna alkalmazkodni, mint emberileg, mind a csapathoz igazodni.
Személy szerint Tello-t tartósan visszaküldeném a B-be, hadd játsszon rendszeresen, végszükség esetén felhívni, de kellene egy klasszis támadót hozni, viszont nem igen van megfelelő a piacon. Llorente teljesítményét sztem Villa középen jobban lehozza, egyedül a fejjáték, amiben fejlődés lenne. Van Persie. Hát nem tudom. Drága és nem igazán mobilis. Ha őt is kinyomnánk szélre, lehet úgy járna mint az elődjei, ráadásul sérülékeny és igazán egy kiemelkedő szerzonja volt. Nem szívesen mondok ilyet, de Neymar lehetne talán a legnagyobb erősítés. Igazi szélső, középen játszhatna Messi vagy Villa. Ennek viszont feltétele, hogy emberileg is betörjék és a stílusát is átszabják egy kicsit, aminek nem tudom mennyi a valószínűsége.

Védőprobléma. Mivel úgy néz ki Silvaról lecsúszunk, el lehetne gondolkozni Javi Martinez-en. Ha Keita megy őt is tudná pótolni, de kh-ként is jó teljesítményt nyújt az utóbbi időben. Így Masc maradhatna a se..én hátul.
Persze ez csak egy ötlet, nem hiszem hogy egyáltalán szóba került, de örülnék neki.
Forca Barca!!!!
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.16. 11:44:28

Nos én nem csípem Drogba gyereket, de kétségtelen a tudása. Amennyiben valóban ingyen jönne és tényleg "bagó" lenne a fizetése, nem lenne nagy kockázat.
Régóta hiányolok én is egy öreg rókát, aki tudna pluszt adni a csapatnak. Annak idején ezért is örültem Larssonak. Halkan megjegyezném, hogy ő amúgy is benne van/volt a TOP 5 kedvenc játékosaim között. 8)

Megkockáztatom a reklám madrid idén azért lett bajnok, mert minőségibb és bővebb a cserepadja. Sérülések-ide vagy oda, de ezen lenne mit dolgozni a Barca háza táján, mert finoman szólva sem ütőképes a jelenlegi kispad. Drogba leigazolása sztem jó opció lenne a kispad erősítése szempontjából. Tuskó ide vagy oda... 8)

Idén nem szabad amúgy spórolni. Lesznek távozók, kellenek új figirák. Kell egy kis vérfrissítés... 8) Én 1 nagy sztárnak és 3-4 tehetségnek örőlnék a legjobban...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
LM10
Director del Fútbol

2012.05.16. 11:38:28

Úgy tűnik Titonak kell egy vérbeli középcsatár. Olvastam a Sporton, hogy ő vissza akarja vezetni a klasszikus 4-3-3-at, mint a 2008/2009-es idényben. Ahhoz pedig kell egy gólerős támadó. Úgy gondolom Van Persie lenne a legideálisabb,mert Messivel nemtudom mit fog csinálni Tito, lehet kiteszi megint szélre, de sanszos, hogy cserélgetni fogják sűrűn a helyeiket. Azért a Messi-RVP-Sánchez hármas elől nagyot ütne, tridente szaga lenne :D :D
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.16. 11:30:15

Sanama írta: Larsson óta hiányolok a csapatból egy öreg rókát, aki rutinnal képes adni egy kis pluszt a csapatnak. Jöjjön csak! ingyen meg főleg!
Én inkább megvárom, amíg Villa megöregszik, csak ne hozzák ide ezt a fucking disgrace-t. A hányinger kerülget, ha rá gondolok, és ez most attól független, hogy mekkora hasznára tudna lenni a csapatnak (Ibra 2.0)
Salgado
Barça C

2012.05.16. 11:26:01

"It's a fucking disgrace..."
Meglepő igazolás lenne.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.16. 11:23:30

Attól függetlenül,hogy nem a kedvencem, én örülnék ha jönne.

Larsson óta hiányolok a csapatból egy öreg rókát, aki rutinnal képes adni egy kis pluszt a csapatnak. Jöjjön csak! ingyen meg főleg!
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.16. 11:06:12

Én nem örülnék neki, ha jönne. Egyáltalán nem tartom szimpatikus játékosnak. A tudását nem vitatom, nekem elsősorban a viselkedése nem tetszik. Többször is beharangozták már, hogy jön, de én már kb. 5 évvel ezelőtt is ugyanazt gondoltam, mint most. Sokkal jobban örülnék Llorentének mondjuk. De mint tudjuk nem mi alakítjuk az átigazolásokat. Majd kiderül.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.16. 11:01:22

messideco írta:Cucc lenne, ha érkezne :D Csereként tudná segíteni a csapatot, de ez egyelőre feltételezés csak.
Jóformán mint konkrétum csak Bale és J.Alba merült fel.
Én időnként kezdőnek is el tudnám képzelni. Nem olyan rossz játékos ez a Drogba egyáltalán. Bár tényleg, ha ő jönne, akkor vkinek mennie kéne. Messi-Alexis-Villa sztem fix. Pedroét, meg Cuencáért megfájdulna a szívem, ha mennének. Afellay meg gy néz ki, hogy most már inkább kp, de az ő távozását el tudnám képzelni. Talán Telloét is, de neki meg csak néhány meccse volt, nem osztott szorzott, hogy jelen van-e, vagy sem.

Egyébként ez a hír valóságosabbnak tűnik, mint a Bale ügy. Egyrészt Alba ára miatt sokkal valószínűbb, másrészt azt az ügyet rögtön megcáfolták. Itt meg azért mégis a játékos ügynöke nyilatkozott... Én örülnék neki, de tényleg vkinek mennie kéne, amiért megszakadna a szívem. Egyszerűen bírom mindet... :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
zola8787
Director del Fútbol

2012.05.16. 10:58:53

Barcaman1993 írta:HMM Drogba. Egy igazi színészkisasszony, de ingyen a hülyének is megéri. Azért jelenleg a Chelsea legjobb csatára. 1-2 év benne lehet. Erős fizikumú és gólerős. Perez papa szerint a mezek is jól fogynának. Eddig még nem jutott eszembe, de így már nem is olyan nagy hülyeség.
Busival jól ellennének :lol: Sajna.
Szerintem simán elférne a padra, mikor nem tudnánk feltörni a védelmet, neki lenne esélye. Bár míg nincs semmi alapja, addig a remény is halovány :D
Azért gondoljatok bele, Barcás Drogba mez :D Naggyon durva lenne.

ja és még valaki: Bale ideigazolására sokan azt mondták, hogy ne, mert nem illik a Barca stílusához. Na Drogba aztán beleillik :lol: Persze ő ingyen lenne, Bale meg nem óccsó.
messideco
Presidente del Barça

2012.05.16. 10:43:02

Cucc lenne, ha érkezne :D Csereként tudná segíteni a csapatot, de ez egyelőre feltételezés csak.
Jóformán mint konkrétum csak Bale és J.Alba merült fel.
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.16. 10:14:01

HMM Drogba. Egy igazi színészkisasszony, de ingyen a hülyének is megéri. Azért jelenleg a Chelsea legjobb csatára. 1-2 év benne lehet. Erős fizikumú és gólerős. Perez papa szerint a mezek is jól fogynának. Eddig még nem jutott eszembe, de így már nem is olyan nagy hülyeség.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
K900
Jugador d'estrella

2012.05.16. 10:09:18

Egy 34-35 éves játékosra sztem már nem lehet épiteni (Drogba) :roll:.Akkor már sztem inkább egy Falcao vagy Cavani.De én remélem hogy végül Neymar lesz a befutó. :lol: :lol:
papek89
Jugador d'estrella

2012.05.16. 09:57:53

Jóhogy kell! Ingyen van, ráadásul még 34-35 évesen is ennek a Chelseanek húzóembere. Neki már ez lenne sztem az utolsó nagy dobása, nem vacakolnának vele annyit sztem. Egy Larsson féle igazolás lehet kb :)
zsoltman
Jugador d'estrella

2012.05.16. 09:21:39

Ingyen kell!!!:)
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.05.16. 09:18:52

superG írta:
kakasugynok007 írta:
Bob_Marley írta:Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.
Nekem különösebb bajom nincs Drogbával, ha normális fizetést bevállal (azt írják nem a pénz érdekli), jöhet elfér a padon, ha gond van betud szállni 15-20 percre.

Ugyanaz a helyzet mint bármilyen más pletykával, a klub nem most fog gondolkozni, miközben még tart a szezon.
Ingyen jönne?
igen. lejár a szerződése.
Akkor szerintem jöhet.Szerintetek?
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
superG
Barça B

2012.05.16. 08:26:08

kakasugynok007 írta:
Bob_Marley írta:Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.
Nekem különösebb bajom nincs Drogbával, ha normális fizetést bevállal (azt írják nem a pénz érdekli), jöhet elfér a padon, ha gond van betud szállni 15-20 percre.

Ugyanaz a helyzet mint bármilyen más pletykával, a klub nem most fog gondolkozni, miközben még tart a szezon.
Ingyen jönne?
igen. lejár a szerződése.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.05.16. 08:19:49

Ingyen jönne?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.16. 07:57:51

Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.

Kép
Kép
Kép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.05.16. 07:46:07

Valaki lefordítja?
Kép
zsoltman
Jugador d'estrella

2012.05.16. 07:40:34

kristop
Entrenador del Barça

2012.05.16. 04:53:42

geridoss írta:Egy Barcelona szintű csapatnál, egy ilyen elvárásokkal küzdő csapatnál nem lehet úgy kezdeni egy évet, hogy majd a fiatalok megoldják. Mert nem oldják meg, ezt idén is láttuk.
nem a fiatalok oldják meg a problémákat, vagyis nem ők elsősorban, ők csak kiegészítő emberek. ez a klub szemléletmódja. inkább felhoznak a béből tehetségeket, ha van valamilyen posztra, minthogy vegyenek középszerű csereembereket. megoldania messinek, alexisnek, villanak, pedronak kell elől.
Válasz küldése