Anglia 23-as kerete:
Kapusok: Robert Green (West Ham United),
Joe Hart (Man. City), John Ruddy (Norwich City)
Védők:
Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Man. United),
John Terry (Chelsea), Joleon Lescott (Man. City),
Gary Cahill (Chelsea),
Ashley Cole (Chelsea), Leighton Baines (Everton)
Középpályások:
Theo Walcott (Arsenal), Stewart Downing (Liverpool), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal),
Steven Gerrard (Liverpool),
Gareth Barry (Man. City), Frank Lampard (Chelsea),
Scott Parker (Tottenham),
Ashley Young (Man. United), James Milner (Man. City)
Támadók:
Wayne Rooney (Man. United), Danny Welbeck (Man. United), Andy Carroll (Liverpool), Jermain Defoe (Tottenham)
Franciaország 26-os kerete, szóval 3 ember kimarad:
Kapusok: Cédric Carrasso (Bordeaux),
Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille)
Védők: Gaël Clichy (Manchester City),
Mathieu Debuchy (Lille),
Patrice Evra (Manchester United),
Laurent Koscielny (Arsenal), Philippe Mexes (AC Milan),
Adil Rami (Valencia), Anthony Réveillere (Lyon), Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier)
Középpályások:
Yohan Cabaye (Newcastle), Alou Diarra (Marseille), Yoann Gourcuff (Lyon), Florent Malouda (Chelsea), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (Paris SG),
Yann M'Vila (Rennes),
Samir Nasri (Manchester City),
Franck Ribéry (Bayern München)
Csatárok: Hatem Ben Arfa (Newcastle),
Karim Benzema (Real Madrid),
Olivier Giroud (Montpellier), Jérémy Ménez (Paris SG), Loic Rémy (Marseille), Mathieu Valbuena (Marseille)
Kiemeltem azokat, akik nálam a kezdők lennének (angoloknál én bepróbálkoznék egy 4-2-3-1-gyel, bár valószínűleg úgyis 4-4-2 lesz és akkor Parker helyett Defoe/Welbeck lesz a kezdőben).
Angoloknál nálam Chamberlain (tényleg hatalmas tehetség, de neki még túl korai ez, bár még mindig hamarabb tenném be őt a csapatba, mint Milner-t/Downing-ot)) -> Adam Johnson, Carroll -> Crouch, Welbeck -> Sturridge, Richards-ot is vittem volna, Rio Ferdinand-ot a balhé miatt nem, de kimaradt Carrick is. Downing-ot meg magyarázza már meg nekem valaki... De legalább Heskey kimaradt

Rooney eltiltásáig meg Defoe-t játszatnám, ő sem az igazi, de még mindig jobb, mint a másik kettő. De ez az angol keret nagyon gyenge.
Franciáktól meg meglepetést várok.