Zubi azt mondta, hogy eurobarca igazolások topicban nem szabad beszélgetni 28-áig?Varatrix írta:Miért futjátok le ugyanazokat a köröket? Zubi megmondta. Legalább 28-áig ne gyilkoljátok egymást. 2-3 naponta ugyanoda fordul vissza a topik.

Zubi azt mondta, hogy eurobarca igazolások topicban nem szabad beszélgetni 28-áig?Varatrix írta:Miért futjátok le ugyanazokat a köröket? Zubi megmondta. Legalább 28-áig ne gyilkoljátok egymást. 2-3 naponta ugyanoda fordul vissza a topik.
Bár Pedro sose tartozott a nagy kedvenceim közé, de amit Cuenca és főleg Tello művelt, ha Pedro kapja azokat a labdákat a cselzi ellen, talán még a kaput is eltalálja.Sanama írta:Emberek... Pedro hol volt olyan sokat sérült???
Egyszerűen Cuenca kijátszotta őt a kezdőből, vagy Tello. Erről nincs mit beszélni.
Ősszel meg Cesc-el volt sokkal jobb a csapat.
Lehet itt beszélni össze-vissza, Pedro idén kalap... volt, 09/10es szezonja volt kiemelkedő, a többi alibi szagú, persze így is nagyon sokat lehet neki köszönni, de ettől függetlenül az idei szezonja nem a sérülések miatt volt gyenge
Már sokszor szóba került a csatár,hát megtisztelem az pórnépet a véleményemmelzsoltman írta:A todomercadoweb értesülései szerint!
Az Elmundo is lehozta a hírt,hogy Tito csatárt keres Drogba,Van Persi, Lorente,
Huntelar,Berbatov van felsorolva! Kell egy csatár a csapatba és keresik is.
Igen de mind két gólban hatalmas szerepe volt LarssonnakTrogAir írta:Ez a 2006-os döntő gondolom. Ott Eto'o és Belletti lőtte a gólokat nem??zsoltman írta:A keretet meg kell újítani nem drasztikusan de kell! Messi majd 70 gól,utána
a második gólvágó tizenvalahánnyal talán Fabregas,ha Messi kiesik végünk van!
Tello,Cuenca kevés most Villa-t sem tudták pótolni.
Továbbra is azt mondom kell az erős kispad mint anno Larrson a padon,nem tudtuk feltörni az Arsenal védelmét a BL döntőn 1-0 az Angoloknak csere jött Larsson,Iniesta a padról és 20 perc alatt megfordult a döntő!
Az idei évben is kellet volna a csere ha bele kell nyulni a meccsbe,a Chelsea ellen is nem volt minőségi cserénk!!!!
Ez a 2006-os döntő gondolom. Ott Eto'o és Belletti lőtte a gólokat nem??zsoltman írta:A keretet meg kell újítani nem drasztikusan de kell! Messi majd 70 gól,utána
a második gólvágó tizenvalahánnyal talán Fabregas,ha Messi kiesik végünk van!
Tello,Cuenca kevés most Villa-t sem tudták pótolni.
Továbbra is azt mondom kell az erős kispad mint anno Larrson a padon,nem tudtuk feltörni az Arsenal védelmét a BL döntőn 1-0 az Angoloknak csere jött Larsson,Iniesta a padról és 20 perc alatt megfordult a döntő!
Az idei évben is kellet volna a csere ha bele kell nyulni a meccsbe,a Chelsea ellen is nem volt minőségi cserénk!!!!
Miért futjátok le ugyanazokat a köröket? Zubi megmondta. Legalább 28-áig ne gyilkoljátok egymást. 2-3 naponta ugyanoda fordul vissza a topik.Firefox írta:Ezekből Villa csatár, a többi szélső.TrogAir írta:Kell csatár? Villa,Messi,Pedro,Alexis,Cuenca,Tello...Hát nem tudom, ha ők kevesek akkor Ini is eltéblábol ezen a poszton.zsoltman írta:A todomercadoweb értesülései szerint!
Ezekből Villa csatár, a többi szélső.TrogAir írta:Kell csatár? Villa,Messi,Pedro,Alexis,Cuenca,Tello...Hát nem tudom, ha ők kevesek akkor Ini is eltéblábol ezen a poszton.zsoltman írta:A todomercadoweb értesülései szerint!
Kell csatár? Villa,Messi,Pedro,Alexis,Cuenca,Tello...Hát nem tudom, ha ők kevesek akkor Ini is eltéblábol ezen a poszton.zsoltman írta:A todomercadoweb értesülései szerint!
Remélem hogy nem az,én örülnék nekiTrogAir írta:zsoltman írta:Drogba a Barcelonába tart?
Engedélyt adott ügynökének, hogy a katalánokkal tárgyaljon
2012. Május 15., Kedd 20:03
Drogba a Barcelonába tart?
Egyes lapértesülések szerint a Chelsea-től nagy valószínűség szerint távozó Didier Drogba szívesen folytatná a Barcelonában a pályafutását.
A todomercadoweb értesülései szerint a Chelsea elefántcsontparti támadója, Didier Drogba engedélyt adott ügynökének, hogy tárgyalásokat kezdjen a Barcelonával. A 34 éves játékos utolsó szezonját töltötte a londoni kékeknél, de még nem szeretné szögre akasztani a cipőjét.
Mivel a szerződése június végén lejár Drogbának, így a katalánoknak nem lenne túl nagy megerőltetés ingyen leigazolni a támadót.
Ráadásul egyáltalán nem látszik a játékoson, hogy már elmúlt 30, hiszen ebben a szezonban is remekelt, jóval jobban teljesített, mint fiatalabb csatártársa, Fernando Torres.
Drogba még 2004-ben került a Marseille csapatától a Chelsea-hez, ez idő alatt 226 mérkőzésen lépett pályára, és kerek 100 gólt szerzett.
Kell Larsson utód!!!
Gondolom hírcsárda jellegű a forrás.
Bár én sem vagyok elégedett Pedroval mostanában, de nem adnám el. Azért ettől szerintem többre számíthatunk tőle. Egy állandó átlagos teljesítménnyel jó kiegészítőember lehet, ahogy eddig is az volt.Varga írta:Lehet, de attól még igen elhamarkodott döntés lenne elküldeni.Sanama írta:Emberek... Pedro hol volt olyan sokat sérült???
Egyszerűen Cuenca kijátszotta őt a kezdőből, vagy Tello. Erről nincs mit beszélni.
Ősszel meg Cesc-el volt sokkal jobb a csapat.
Lehet itt beszélni össze-vissza, Pedro idén kalap... volt, 09/10es szezonja volt kiemelkedő, a többi alibi szagú, persze így is nagyon sokat lehet neki köszönni, de ettől függetlenül az idei szezonja nem a sérülések miatt volt gyenge
szvsz
zsoltman írta:Drogba a Barcelonába tart?
Egyes lapértesülések szerint a Chelsea-től nagy valószínűség szerint távozó Didier Drogba szívesen folytatná a Barcelonában a pályafutását.
A todomercadoweb értesülései szerint a Chelsea elefántcsontparti támadója, Didier Drogba engedélyt adott ügynökének, hogy tárgyalásokat kezdjen a Barcelonával. A 34 éves játékos utolsó szezonját töltötte a londoni kékeknél, de még nem szeretné szögre akasztani a cipőjét.
Mivel a szerződése június végén lejár Drogbának, így a katalánoknak nem lenne túl nagy megerőltetés ingyen leigazolni a támadót.
Ráadásul egyáltalán nem látszik a játékoson, hogy már elmúlt 30, hiszen ebben a szezonban is remekelt, jóval jobban teljesített, mint fiatalabb csatártársa, Fernando Torres.
Drogba még 2004-ben került a Marseille csapatától a Chelsea-hez, ez idő alatt 226 mérkőzésen lépett pályára, és kerek 100 gólt szerzett.
Kell Larsson utód!!!
Nem tudom emlékeztek-e, amikor én is leirtam még tavaly, hogy talán Drogba hozzánk igazolt, leszedtétek a fejem, ez is hülyeség.zsoltman írta:Drogba a Barcelonába tart?
Kell Larsson utód!!!
Forrás?zsoltman írta:Drogba a Barcelonába tart?
Kell Larsson utód!!!
Felesleges szerintem mind a 4 játékos.Rossi sérült kitudja hogy tér vissza, Nilmar szerintem középszerű brazil csatár, Diego Lopez jó kapus de Pintoval hosszabbítottunk és a B-ből jönne fel 3. kapus is . (másrészt azért sem kéne mert madrid nevelés). Borja Valero nagyon jó kis játékos őt nem bánnám ingyen de középpályán meg bőven megvagyunk .Barcaman1993 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/15 ... t_erosites
Végigolvastam. Háát érdekes, más így összeszedve elolvasni a tényeket, mint napról- napra adagolva a pletykákat. Végigolvasva Verthongen tényleg valószinűbb, mint Martinez, de ami igazán meglepett az Van Persie. Persze csak 1 év van a szerződéséből, így szinte saját kezében van a sorsa, de mégsem hiszem, hogy itt kötne ki. Egyszerűen nem tudom itt elképzelni. Van Persie egy új elem lenne a játékunkban az biztos. Új igazolásokkal kapcsolatban nem szeretek véleményt nyilvánitani, mert annyira nem látok bele a taktikába, hogy előre ítélkezzek. Zubiék, Titoék biztos tudják mit csinálnak.MichaaBee írta:Én meg Vertonghennek.Varga írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/14 ... _milanoban
érdekes.. bár nem gondoltam h könnyű lesz megegyezni, mivel eléggé túlértékelték Silva árát, de azért biztam benne.Mind1, innentől kezdve Javi Martinez-nek örülnék.
Van a mundón egy egész jó cikk, aki konyít valamit a spanyol nyelvhez vagy nem idegesíti a google fordító, az olvassa el: http://www.mundodeportivo.com/20120514/ ... 05605.html
Itt is valószínűbbnek írják egyébként Vertonghent, mint Javi Martínezt.
Te láttál egy fóótball meccset?djtrack írta:Javi Martinez ? minek Falcao úgy etette meg ahogy akarta.....