Ha valóban ez volt a szándék, akkor más a dolgok állása... de én nem ezt veszem/vettem ki abból a néhány sorból... Lehet túl jóhiszemű voltam!?Kash írta:A joco kolléga mondandóját gondolom te sem értetted meg, én értek a trollok nyelvén, és ő arra gondolt, hogy nem Alexis, Pedro, Cesc, Cuenca, Tello, Villa kell Messi helyére, hanem aki kitudja szolgálni, vagy aki többet vállal magára. Ugye igy mindjárt más...Nem értem miért kell a másikat osztani, amint lehetőség nyílik rá... főleg úgy, hogy egy csapatért szurkoltok (gondolom).
Egyébként meg ez egy fórum, ahol saját véleményünket oszthatjuk meg egymással. Lehet az egyik jobb, a másik rosszabb vélemény. Lehet vitázni is a szó nemes értelmében, mert az előre viszi az embert. De "leötödikesezni" a másikat nem kéne!
Hidd el, Te sem vagy tökéletes.
A lényeg, hogy a mondandódat leírhattad volna így is: Szerint Messi pótolhatatlan, ill. ha lenne olyan ember aki esetleg csak megközelíti a tudását, akkor az a játékos valószínűleg nem csere lenne még egy Barcelonában sem (vagy valami hasonló...). Ugye mennyivel másképp hangzik?
Ha így állnának ma egymáshoz az emberek - és nem úgy, ahogy most Te - valószínűleg nem itt tartana ez a világ ahol...
Egyébként a mondandód megfogalmazásán kívül egyet értek Veled!![]()
A keretünk szerintem erős (az általad említett játékosokkal nincs semmi gond), talán hátul lehetne erősíteni Abi betegsége, Puyol sérülékenysége (az idő vas foga:() miatt... mert azért időnként bizony elfogytunk idén hátul. Persze a fiatalok is jók lehetnek, de nekik érzésem szerint időre van még szükségük ahhoz, hogy pl. egy Real ellen kezdőként léphessenek pályára.