Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Celtics?kanty írta:
Ma megkezdőik a Spurs-Clippers párharc is. Remélem tömegbunyó lesz a vége és kizárják mindkét csapatot.Nálam top3as feketelistás mindkettő. A harmadikat sem nehéz kitalálni, h ki az.
100at egyik sem éri el, itt kosárlabda van, nem agárversenyGame90 írta:Gyerünk 76ers, két otthonit húzzátok be, aztán 4-2-vel tovább lehet jutniDe majd szóljatok, ha valamelyik csapat eléri a 100 pontot, mert akkor pezsgőt bontok
Kabaré, hogy néhány játékos milyen %-kal dob.
Török Péter forevőrKalap1988 írta: Európában ugye két center van, rendszerint egy "körtés" és egy alapvonali,
MessiFan írta:Most tényleg vagy csak előszeretettel használod ezt a smilet?
Én egyébként angol wikipédián kerestem rá a pozíciók jelentésére, lényegére, mert engem úgy tanított még régen kosaras haverom, hogy van 2 irányító, 2 bedobó, meg egy center, erre jön az nba hogy Point guard (pont őr), shooting guard(lövész őr?), small/power forward (kis/erő csatár)...
Én itt olvastam utána: http://en.wikipedia.org/wiki/Basketball_position
Túl sok újdonságot nem fogsz tanulni belőle..
Szerk: AHHHAAAA szóval ezért írtad hogy sokkal okosabb lettél.
Elírás volt természetesenBob_Marley írta:Na Kalap szépen összefoglalta.
Shooting guard az SG ez elírás volt valószínűleg.
Illetve Bryant nem pozicionált ennyit, csak már nincs meg a lába hozzá, hogy betörjön annyiszor.
Ez csak kiegészítés pontosítás kedvéért
Igen én is tudtam hogy az európaira gondolt, de nekem tényleg azt mondta hogy 2 irányítóval játszanak. + hogy van magas-bedobó, meg nem nem magas bedobóKalap1988 írta:Messifan! Szerintem a haverod az európai szisztémát akarta elmagyarázni, de azt is rosszul tetteUgyanis itt: 1 irányító, két bedobó, két center a szisztéma lényege
Most tényleg vagy csak előszeretettel használod ezt a smilet?neobarca írta:Vettem a lapot!És igazatok is van... Utánanéztem! Sokkal okosabb nem lettem...
![]()
![]()
Még szép hogy azBob_Marley írta: Azért ez így túlzás
Azért ez így túlzásMessiFan írta:
Ha már bejuttatod a Bostont a döntőbe, akkor legyen már a másik legjobb PF/C az ellenfele, azaz Duncan. Meg egy Rondo-Parker és egy Ginobili-Allen. De sajnos a Boston padja miatt nem nagyon fog eljutni talán még a konferencia döntőbe se.. Kevés lesz a Celtics Pride 4 emberrel.
Ha már bejuttatod a Bostont a döntőbe, akkor legyen már a másik legjobb PF/C az ellenfele, azaz Duncan. Meg egy Rondo-Parker és egy Ginobili-Allen. De sajnos a Boston padja miatt nem nagyon fog eljutni talán még a konferencia döntőbe se.. Kevés lesz a Celtics Pride 4 emberrel.csababarca írta:Szóval annyi az egész,hogy legyen egy OKC-Boston döntő,7 meccsel,tele hosszabbítással,és nyerjen valamelyik.Mindkét csapat esetében van pro érv a fejemben,nem is egy,nem tudnék dönteni,hogy melyiknek drukkoljak. Mondjuk egy Lakers-Heat Finals-nél se tudnám eldönteni,de akkor már inkább nyerjen James egy gyűrűt,mint,hogy Kobet lássam ünnepelni.
Számomra Westbrook az egyik legutáltabb játékos, de talán a hype miatt Durant sem szimpatikus, meg az egész csapat. Nem tetszik a játékuk sem, túlságosan a két(három) dobójukra építenek, a többiek nem is dobhatnak rá kb. Tudom, ez egy Heat-fantól furcsa, mert hát ugye James meg Wade meg minden, de itt mégis tudatosabb a játék, James is sokkal többet védekezik, mint ott a Westbrook-Durant páros együtt. Lehet, hogy ha ennyire nem lennének jók, nem utálnám őket, de így nagyoncsababarca írta:De miért? sok jelzőt hallottam már,de ezt még az OKC-re nem nagyon.Tocy írta:Utálom a Lakerst, de idén vhogy a Thunder egy rettentő unszimpatikus csapat lett, én itt most életemben először Kobenak drukkolokBoston húzza be, de a 76ers szerintem kevés is, és hát már 1-0. Spurs szerintem sima lesz nagyon, a Clippers Paul-nak köszönhet majd 1, vagy max 2 meccset, de ennyi. Mi meg...hát Bosh nélkül baromi nehéz lesz, akkor nem tippelek, ha tud játszani, akkor viszont itt is egy 4-1, vagy max. 4-2 néz ki szerintem nekünk. Tovább még nem nagyon érdemes számolgatni, de azért egy Miami-Boston óriási párharc lenne a főcsop. döntőben, a túloldalon szintén akárkit kap a Spurs, az baromi nagy sorozat lesz, és biztos, hogy a két legjobb fog a nagydöntőbe jutni.
Túl jók,és azért? vagy mi? komolyan nem értem.
Mondjuk ott van Westbrook akit lehet utálni,ezt elfogadom.
De a többi játékos abszolút szerethető.
Valaki utálja a Lakerst az azért van,mert domináltak sok évig+ Kobe az egyik legutálhatóbb játékos. Vagy a Miamira is mondják,hogy utálják,mert összevásárolt(mondjuk én nem utálom őket,mert Wade pl a kedvenc játékosom,Jamest viszont nem szerettem,már a Clevelandben sem)...de hogy az OKC unszimpatikus legyen,az azért érdekes.
Tippek: Spurs-Clippers 4-2
OKC-Lakers 4-2
Miami-Pacers 4-1
Boston-Philly 4-1
Aztán a főcsoportdöntőkben már bármi lehet,a Miami ha túl is jut a Bostonon,úgy vélem,hogy egy OKC-vel járnának jobban. Szerintem a Spurs megenné őket,az OKC kosárlabdája jobban feküdhet a Heatnek.
Szóval annyi az egész,hogy legyen egy OKC-Boston döntő,7 meccsel,tele hosszabbítással,és nyerjen valamelyik.Mindkét csapat esetében van pro érv a fejemben,nem is egy,nem tudnék dönteni,hogy melyiknek drukkoljak. Mondjuk egy Lakers-Heat Finals-nél se tudnám eldönteni,de akkor már inkább nyerjen James egy gyűrűt,mint,hogy Kobet lássam ünnepelni.
De miért? sok jelzőt hallottam már,de ezt még az OKC-re nem nagyon.Tocy írta:Utálom a Lakerst, de idén vhogy a Thunder egy rettentő unszimpatikus csapat lett, én itt most életemben először Kobenak drukkolokBoston húzza be, de a 76ers szerintem kevés is, és hát már 1-0. Spurs szerintem sima lesz nagyon, a Clippers Paul-nak köszönhet majd 1, vagy max 2 meccset, de ennyi. Mi meg...hát Bosh nélkül baromi nehéz lesz, akkor nem tippelek, ha tud játszani, akkor viszont itt is egy 4-1, vagy max. 4-2 néz ki szerintem nekünk. Tovább még nem nagyon érdemes számolgatni, de azért egy Miami-Boston óriási párharc lenne a főcsop. döntőben, a túloldalon szintén akárkit kap a Spurs, az baromi nagy sorozat lesz, és biztos, hogy a két legjobb fog a nagydöntőbe jutni.
Game a posztokkal kapcsolatban leírta a dolgokat (kérdés felmerülhet, akkor én minek írok mégGame90 írta: 2. körös tippjeim:
Spurs - Clippers 4-2
Thunder - Lakers 4-3
Heat - Pacers 4-1 (ha lesz Bosh)
Celtics - 76ers 4-2