Bár én sem vagyok elégedett Pedroval mostanában, de nem adnám el. Azért ettől szerintem többre számíthatunk tőle. Egy állandó átlagos teljesítménnyel jó kiegészítőember lehet, ahogy eddig is az volt.Varga írta:Lehet, de attól még igen elhamarkodott döntés lenne elküldeni.Sanama írta:Emberek... Pedro hol volt olyan sokat sérült???
Egyszerűen Cuenca kijátszotta őt a kezdőből, vagy Tello. Erről nincs mit beszélni.
Ősszel meg Cesc-el volt sokkal jobb a csapat.
Lehet itt beszélni össze-vissza, Pedro idén kalap... volt, 09/10es szezonja volt kiemelkedő, a többi alibi szagú, persze így is nagyon sokat lehet neki köszönni, de ettől függetlenül az idei szezonja nem a sérülések miatt volt gyenge
szvsz
Inkább Cuenca és Tello kérdéses (nagyon) számomra. Mivel számítok egy támadó érkezésére nyáron, legalább is szeretném, akkor ők, de közülük minimum egy feleslegesé válik. Ami szerintem indokolt is ez esetben.
Ha már támadó szellemű játékosokról beszélünk, akkor én Afellayt sem adnám el. Nem igazán vagyok jó véleménnyel a srácról, de Cuencanál és Tellonál szerintem mindenféle képen többre viheti. Akár még meglepetést is okozhat.