2012.05.14. 15:48:50
Én úgy érzem, hogy nekik kéne menni: Keita, Afellay, Tello (ha felhozzuk). Nem értem más, hogyan is merülhet fel. Szegény Cuencát mindenki küldené el, de ahogy mostanában játszik, az figyelemre méltó. Egy kis rutin, kevés izom és egy nagyon hasznos kis játékos lesz belőle. Afellay egész szezonban sérült volt, nem igazán láttuk kárát. Meg kell várni az EB-t, ahogy fölmegy az ára és eladni. Keita szerződése jövőre lejár, szintén logikus lenne eladni. Aztán jöjjön 2 ember hátra és meg van oldva minden. Thiago Silva volt az álom, de számomra úgy tűnik, hogy le lehet mondani róla. A következő 3 ember: Javi Martinez, Vertonghen, Hummels. Martineznél szintén a kérdés az lesz, hogy a klubja el akarja-e adni, mert ha nem akkor aranyáron nem éri meg. Árban talán Vertonghen lenne a legjobb megoldás, de nem igazán láttam a játszani. Hummelsnél is kérdés, hogy a klubja megválna-e tőle. Ha igen, akkor nagyon nagy vásárt lehetne vele csinálni. Ha nem adják, akkor szivacs. A szélre meg egyre inkább Jordi Alba tűnik majd a befutónak. Előre nem érzem azt, hogy bárkinek is jönni kéne, de ha jön 1 klasszis ember, akkor nem csak 1 embernek kell a csatárok közül mennie, hogy mindenki elég lehetőséget kapjon, másrészt hogy maradjon pénz a csatár megszerzésére. Ide esetleg 2 ember: Hulk, Falcao. Nem kell egyikőjüket sem magyarázni. Úgy néz ki, hogy nagyjából 50 milliónk lesz az erősítésekre plusz az eladott játékosok ára. Ezt a vak is látja, ha vmelyik sorba sikerül olcsón embert venni, akkor még komoly összeg is maradhat, bármely pozíció megerősítésére. NA majd meglátjuk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor