Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Törőn én is meglepődtem, eszméletlen jó dolgokat csinált néha!dóry írta:nem akarok beleszólni de januárban férfi kézilabda EB lesz, nem vébé..![]()
nem tudom hallottatok-e róla de a magyar férfi válogatott veretlenül (1 győzelem, 2 döntetlen), 1. helyen zárta a Pannon GSM felkészülési tornát.
volt szerencsém kint lenni mind3 mérkőzésen, élőben szurkolni a fiúknak.
szerény véleményem szerint ez a fiatal válogatott igen jól szerepelt. Ennél már csak erősebb lesz az EB-n a csapat..![]()
Mikler fantasztikus, Császár nagyon jóó, Törő Szabit meg a válogatottba!!!!!!!
A szokásos...Badi írta:Saját magunkat vertük meg...Baloghot nem is értem mitől lett ilyen gyenge a 4. meccs után, Kovacic se volt az igazi, Toth nagyon gyenge volt, Pálinger is rossz napot fogott ki, Görbiczen érződött a sérülése...így nehéz nyerni, mégis benne volt a meccsben...ez a bosszantó
jelwaz írta:Akkor most én jövök!Bodi írta:Badinál a pont,teljesen igaza van!
Tehát nem a 16 évemmel vagyok hatalmas szakértő, hanem az utóbbi 8 év mittomén hány kéziedzés és kézimeccsével! Véleményem szerint, értek ahhoz, amivel életem felét eltöltöttem!
Volt idő amikor Sugár volt az első számú kapus (2000-ben Sydnesben, vagy valami világversenyen akkoriban), és úgy zengett tőle a (nem csak a hazai) szaksajtó! Véleményem szerint is Pálinger jobb kapus, de vitánknak ez a része tök értelmetlen, mivel nem Pálinger védett és nem tudhatjuk, hogy védett volna! A statisztika szerint jobban, de ez az orosz válogatott semmelyik csapattal sem hasonlítható össze (sem stílusban, sem szépségben)! Szerintem amúgy Németh András úgy készül, hogy a döntőben az orszokkal találkozunk és azért nem rakta be Pálingert, hogy ne ismerjék ki és ne tudják kielemezni. Habár én úgy érzem, hogy vagy az oroszok vagy mi nem fogunk bejutni a döntőbe (az utóbbi ne legyen igaz)!
Az edző: Ez az orosz iskola. Nem feltétlenül a legjobb, de eredményes. Másrészt minden játékos tisztában van azzal, hogy ez félig-meddig egy álarc! Az orosz edző tényleg vadabb, mint a többi, de nem annyival amennyivel mutatja! Felhoztad Németh Andrást! Szerintem emlékezzünk vissza néhány rohadtul idegesítő meccsre: amikor a dánoktól az olimpiai döntőben kikaptunk úgy, hogy hattal mentünk 6 perccel a vége előtt, majd szinte ugyanez a franciákkal a VB döntőben. Mocsai Lajos időkérésénél, ha ilyen stílust vesz fel szerintem minden másképp lett volna! Egyik se jó, de az eredményhez jobb az orosz edző "taktikája".
A történelmet elég nehéz és felesleges belekeverni. Azért abban a 40 év romlásban mi magyarok is bűnrészesek vagyunk! Másrészt az orosz női kézilabda válogatott tagjainak, ahogy a magyaroknak sincs semmi köze ehhez! És a sportnak sem! Ezért utálom pl:mikor egy németet lenáciznak! Meg a románozást, meg a cigányozást se bírom, de azt még megértem valamennyire (meg az oroszozást is) csak annyira nincs köze a sporthoz! MEg szerintem az tisztelhető egy csapatban, hogy legyőz egy másikat, meg az is, hogy kiáll habár ki is kap!![]()
Amúgy mint moderátor elmagyarázhatnád, hogy mi is pontosan ez az off!