USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.13. 13:07:51

Bob_Marley írta:Hmmm, rébuszokban beszélsz :D Nekem Havlicek jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=J4fTjcJwImw
Erre gondoltál? (nálad nehéz eldönteni :D)
Nem, tisztán emlékszem egy másik esetre amikor Rondo elfutott a védők elöl hogy ne faultolják a meccs végén. Ezek szerint csak álmodtam. :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.13. 12:54:17

MessiFan írta:
kanty írta:Honnan gondolod, h azért nyertek, mert Kobe kevesebbet vállalt, ha a meccset se láttad?
Jogos, bár most lett vége a sport1-en az ismétlés első negyedének, és Kobe folyamatosan tolta be a labdákat Gasolnak, és szinte csak betöréseket vállalt.
Nem azért nyertek, mert Kobe kevesebbet vállalt, hanem mert csapatként jobbak voltak a Nuggetsnél. Viszont ez másképp is alakulhatott volna.
Vagy nem. :lol: A ha nem játszik. Ha a Lakers megnyerte volna az első négy meccset, akkor simán továbbjutott volna. :P

Sanama!

Ez rágalom. 8) Most a pályán fogunk bizonyítani, 4-2-vel továbbmegy a Lakers. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.13. 12:13:23

kanty írta:
MessiFan írta:
Lakers meccset nem néztem, csak az összefoglalót, de biztosan megérdemelték. MWP nem gyengén tért vissza. 4 tripla, 2 block, 4 steal és +18-as átlag.
Gasol 11 támadó lepattanó és 4 block?? :shock: Összesen 24 a Lakersnek? :shock:
Most nem Kobe vs Nuggets volt ezek szerint :D, ezért is győztek.
Grat nekik.
Honnan gondolod, h azért nyertek, mert Kobe kevesebbet vállalt, ha a meccset se láttad? Azért nyert a Lakers, mert végre többen kivették a részüket a játékból. Pau nagyon nagy meccset játszott, igaz kellett is nagyon, mert amit a 6. meccsen produkált az kritikán aluli volt. Padról Blake PO karriercsúcs, ami a pontokat illeti, hármasról 5/6. WMP is visszatért, főleg védekezésben volt ez fontos, igaz a pontok is jöttek, de azért elég sok hármast elszórakozott.
A lényeg, h megvan. :) Végig irányítottuk a meccset, volt közte asszem 15 is, aztán feljött a Nuggets, de a végén higgadtan játszottak a fiúk. Gratula a Nuggetsnek is, szimpatikus csapat.
Most szétkapjuk az OKC-t. :mrgreen:
Ha máshogy nem... könyökkel! :twisted: :twisted:
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.13. 11:57:06

kanty írta:Honnan gondolod, h azért nyertek, mert Kobe kevesebbet vállalt, ha a meccset se láttad?
Jogos, bár most lett vége a sport1-en az ismétlés első negyedének, és Kobe folyamatosan tolta be a labdákat Gasolnak, és szinte csak betöréseket vállalt.
Nem azért nyertek, mert Kobe kevesebbet vállalt, hanem mert csapatként jobbak voltak a Nuggetsnél. Viszont ez másképp is alakulhatott volna.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.13. 11:55:21

Slither írta:Olyan dejavu érzésem volt, amikor láttam Rondot a meccs végén elfutni a Philly védő elől. :D
Volt már ilyen ebben a szezonban, vagy csak megálmodtam a dolgot? :roll: :lol:
Hmmm, rébuszokban beszélsz :D Nekem Havlicek jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=J4fTjcJwImw
Erre gondoltál? (nálad nehéz eldönteni :D)
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.13. 11:37:36

Olyan dejavu érzésem volt, amikor láttam Rondot a meccs végén elfutni a Philly védő elől. :D
Volt már ilyen ebben a szezonban, vagy csak megálmodtam a dolgot? :roll: :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.13. 11:36:54

MessiFan írta:
Lakers meccset nem néztem, csak az összefoglalót, de biztosan megérdemelték. MWP nem gyengén tért vissza. 4 tripla, 2 block, 4 steal és +18-as átlag.
Grat nekik.
Honnan gondolod, h azért nyertek, mert Kobe kevesebbet vállalt, ha a meccset se láttad? Azért nyert a Lakers, mert végre többen kivették a részüket a játékból. Pau nagyon nagy meccset játszott, igaz kellett is nagyon, mert amit a 6. meccsen produkált az kritikán aluli volt. Padról Blake PO karriercsúcs, ami a pontokat illeti, hármasról 5/6. WMP is visszatért, főleg védekezésben volt ez fontos, igaz a pontok is jöttek, de azért elég sok hármast elszórakozott.
A lényeg, h megvan. :) Végig irányítottuk a meccset, volt közte asszem 15 is, aztán feljött a Nuggets, de a végén higgadtan játszottak a fiúk. Gratula a Nuggetsnek is, szimpatikus csapat.
Most szétkapjuk az OKC-t. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.13. 11:18:44

Ismét egy Rondo klasszikus nyilatkozat:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KbPZx7MJf8

Aldridge"... for an older team... it might be difficult" Rondo, interrupting ".. it might not be. Look at us. We'll be fine" [drops mic]

Ennyi :D Older team megverte a younger teamet, mit kell ezen ennyi agyalni, hogy ki öreg :lol:
Flegma volt, amilyen szokott lenni a sajtóval :D

A meccs jelenete nálam pedig PP-é:
http://www.youtube.com/watch?v=juOv8c9o ... ure=relmfu
Eazzy írta:Váó de élvezetes meccs volt! Grat a Bostonnak, pedig mi is megérdemeltük volna, de főleg Iggy, te jó ég milyen behind the back passzt adott 4 ember között Hawesnak...nem normális. Kövit nyerni kell!
http://www.youtube.com/watch?v=pY_qnJdZA-U
Nem volt csúnya :D
Mi kevésbé érdemeltük meg, de szerencsére nem ez döntött, hanem kicsit leültetek a végére, mi meg szívből behúztuk :D

Lakersen meg a legszebb jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=qccZ4eF_55E
Benny Hill zene hol marad? :D

Blkae-Artest behúzta nekik, meg Bynumot se feledjük, mert azért nem gyengét küzdött és büntetőből jó volt.

Bryant meg Timberlake pacsizása:
http://www.youtube.com/watch?v=L5xXan4EUsU
Pfej :twisted: :lol:

Ma 19kor meg 21:30kor meccsek köszönhetően a szokásos vasárnapi korai meccskezdésnek.
Memhpis-Clippers 7ik meccs, s kezdődik a Heat-Pacers párharc (Barkley kőkeményen a Pacers továbbjutása mellett kampányol egyébként :D bármiről beszél a TNT-n mindig benyögi, hogy de majd az Indiana-Miami párharcban tovább megy a Pacers mert.... :D legyen igaza :) )

Kis Heat-Indiana felvezető:
http://www.youtube.com/watch?v=j4Ml2Luv ... =g-all-lik

És Celtics-Sixers promo:
http://www.youtube.com/watch?v=503mtO4t ... =g-all-lik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.13. 11:40:02-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.13. 11:03:06

MessiFan írta:F'ckin CELTICS PRIDE!
Röviden ennyit a mai meccsről. Igaz aludtam 2-3 órát a meccs előtt, de félholtan ültem végig, viszont volt 1-2 pillanat mikor leborultam a székről :D
KG és Rondo hozta amit elvártam tőlük, Allen nagyon fontos volt, hogy játszani tudott, Bradley nem az igazi, de a gyorsasága miatt hasznos egy ilyen Philly ellen a támadásoknál.
Érdekes módon a 76ers padja 11 ponttal többet szerzett mint a Bostoné, de ennek ellenére mégis jobban jöttünk ki ha nálunk fent voltak cserék.
A meccs negatívuma viszont Bass. Nem csodáltam hogy csak 24 percet játszott. Viszont szerencsére Hollins és Stiemsma egész jó volt.
GO CELTICS!

Grat nekik.
Kobe adott 8(!) assistot :D :D Szerintem a 6 meccsen nem adott annyit
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.13. 11:01:35

F'ckin CELTICS PRIDE!
Röviden ennyit a mai meccsről. Igaz aludtam 2-3 órát a meccs előtt, de félholtan ültem végig, viszont volt 1-2 pillanat mikor leborultam a székről :D
KG és Rondo hozta amit elvártam tőlük, Allen nagyon fontos volt, hogy játszani tudott, Bradley nem az igazi, de a gyorsasága miatt hasznos egy ilyen Philly ellen a támadásoknál.
Érdekes módon a 76ers padja 11 ponttal többet szerzett mint a Bostoné, de ennek ellenére mégis jobban jöttünk ki ha nálunk fent voltak cserék.
A meccs negatívuma viszont Bass. Nem csodáltam hogy csak 24 percet játszott. Viszont szerencsére Hollins és Stiemsma egész jó volt.
GO CELTICS!

Grat nekik.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.13. 10:20:23

Váó de élvezetes meccs volt! Grat a Bostonnak, pedig mi is megérdemeltük volna, de főleg Iggy, te jó ég milyen behind the back passzt adott 4 ember között Hawesnak...nem normális. Kövit nyerni kell!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.13. 02:01:56

Game90 írta:
Éjjel lesz valaki? Clippers - Memphis-t is megakartam nézni, de jobbnak láttam, ha inkább lefekszek :P Go Nuggets, de hiába játszanak jól, 7. meccsen, LA-ben szerintem nem lesz sok esélyük...
Én msot keltem fel, LETS GO CELTICS, aztán a 7ik meccsre is szerintem maradok, remélem nem aludtál be :D
Kiszurkoljuk a Nuggets továbbjutást :D
Eazzy írta:Hmm. Alapszakaszban Rondo a pályán :arrow: 117-es támadó érték a Sixersnél. Rondo a padon :arrow: 69-es....
Rondot 48 percekre! :D
Hmm érdekes stat, azért volt itt nagy verés a Philly részéről s Rondonak nem nagyon volt backupja, miután sérült volt mindenki :D
Turner fogja Rondot, várható volt.

KG jól kezdett, de sajnos a Philly is
15-6 oda megy a Philly labdaszerzés rohanás játéka, Rondo is ügyesen..... eldob egy 3-2 elleni szituban egy tempót, ami persze kipörög és kapunk belőle egy zsákot azonnal :D
KG talált be egyedül nálunk :?
55%al dobtak az első negyedben mennek is 10el 28-18 :? Rondo elég gyenge eddig, Stiemsma 2 faulttal, nem sokat tudott így pihenni KG, PP-nek volt egy óriási visszafutós blokkja, de kicsit fásultan kezdtünk, jóval több kell.

Na végre volt 2 jó percünk már csak -5 :D
Lehetne sorolni a problémákat (amik egész évben megvannak) pattanózás, leindítás, második esély pontok, festékpontok...elől meg nem tudunk semmit bedobni :?
Na ennyit a futásunkról...Időkérés után dobtak 8 pontot 2 perc alatt, így -13 :twisted:

A végére megint csináltunk egy 10-2t így 47-42 a szünet.
PP-nek kellett 23 perc hogy végre betaláljon, Rondo is Bradley is 1/5 Bass 2/7mezőnyből ...Allen és KG aki odateszi magát, az öreg Garnetten lehet érezni egyedül, hogy küzd minden labdáért, többiek alszanak.Sima egyszerű lepattanókat ejtünk ki, minden hustle play a Phillyé, így nehéz lesz, második félidőre el kell indulni, mert így is "csak" -5.
Turner-Iggy a túloldalt meg viszik a Sixerst , Turner 12-8 már...De az egész Philly szedett 25 pattanót mi 17et, s végig a Sixers vezetett, volt kb 15 mp amíg 0:0 volt :D
Bár a végén kell egyel több pontnak állnia a táblán, Doc remélem összeszedi a fiúkat, itt a végén ez a futás önbizalomügyileg is jól jöhet.

VEZETÜNK :D
16-2es futásban vagyunk összességében 48-47, Bradley mint a puskagolyó, előtte meg KG óriási blokk, s nem mellesleg ELSŐKÉNT ért fel a túloldalra.Timeout Philadelphia
:lol:
71-67 a 3ik negyed vége oda, KG nélkül a védekezésünk elég gyenge, ő ma megint nagyot játszik, Allennek fáj a bokája, de ő is elfogadható, PP dobásai rövidek a térde nem bírja...Rondo meg katasztrófa :D
7-7-13 a statja, de van 6 eladott labdája, s lehet összehoz egy tripla-duplát, de iszonyat buta megoldásai vannak, volt hogy alapvonali bedobás utána megkapja KG-től tett 2 lépést majd a háttal álló PP-nek dobta a labdát, majd elfordult, persze elvesztettük, s kaptunk egy sima ziccert :d Vagy kihajította a pályáról és társai, de talán a 4ikre elindul, mert nagyon kellene.

Iszonyat szoros lesz a vége 6:26 hátra megy 3al a Philly, végre Rondo kezd nagy intenzitással és jól játszani.Kell hozni ezt az első meccset nincs mese, nyomjuk meg a végét!!!!Ment megint 10el is a 4ik negyedben a Philly, de nagy futásban vagyunk
Rondo tripla-dupla, (8ik PO TD)Timeout Philadelphia, extázisban a Garden, VEZETÜNK MEGINT!!!!!!!!!!!! :
Rondo feljavult, nagyon kellett már, gyakorlatilag ahogy múltkor az Atlanta ellen, úgy most is aludt egy jó 2,5 negyedet.2:56 hátra 85-84 ide
Meghalt a Sixers támadásban megyünk 6al 1:31 hátra, végre PP is betalálgat, KG meg továbbra is űrmeccset hoz.Atlanta Hawks GM-nek puszi, hogy így feltüzelte az alvó oroszlánt :D
92-91 Rondo remekül faultolt +3nál, megindult Holiday volt hátra 3 mp, okosan Rondo odanyúlt (zseniális volt, sokszor ez nem jut eszébe játékosoknak hogy fault és sima 2őt dobnak, de kit érdekel marad az előny), így maradt 1 pont előnyünk, s mi dobunk be, ezt nem szabad elveszteni.
És MEGVAN maradt 92-91 (Rondonak adtuk oda, meglepődtek :D nem érték utol lejárt az idő nem tudták faultolni, pedig ugye benne van a hiba a büntetőből, :D) , nem játszottunk jól, nyerhetett volna bőven a Philly, de a végére feljavult Rondo és a vezetésével behúztuk.
Kevin Garnett meg jelezte, hogy Haweséknak fel van adva a házi feladat, óriási formában KG.Hawks Gm iszonyat feldühítette :D
29 pont tőle 11 pati és megint blokkolt 3at :D
PP is a végére feljavult, nagyon kellett ez a győzelem.
1:0 ide wáááá:
Kép

16al ment a Lakers a 3ik negyedben, most a 4ik van és megy 4el a Nuggets :lol:
Lawson emberfelettit játszik s végre Harrington is felébredt, lehet az újabb orros amit kapott most jót tett neki :D
Lakersnél rájöttek, hogy ha mozog a labda, akkor lehet használni a magasakat,
És Artest is elég jól mozog, bár hagy ki üreseket, de sokat hozzátesz így is.És Blake az X-faktor az ő teljesítménye nagyon sokat hoz a Lakersnek.
Bryant nem dobál agyatlanul, el is mentek szépen és vezettek a 2iktól kezdve végig, de most megint megy a görcsölés.
Óriási meccs :D
96-87 a vége a Lakersnek, elfogyott a 4ik negyedben a tudomány sajnos a Denvernél :?
Gasol remek volt a Lakersnél (ahogy kap labdát...) és Bynummal karöltve leszedtek 35!!!! pattanót.
OKC ellen meglátjuk mire mennek, ha az agyatlan Bryant 4/125-k mennek, akkor esélyük sincs, ha ezt tudják hozni mint amit ma, hogy jár a labda, s a magasaknak van idejük poziciót fogni, akkor érdekes lesz a párharc.Illetve Perkins felépülése fontos a Thundernek.Illetve sokat számít, hogy a Lakersnél nagyon kevés volt idén a sérülés, s a húzóemberek végignyomták a szezont, most 7 meccset, nem létezik, hogy ne legyenek fáradtak, s ennek már vannak jelei, Bryant is alig kap már levegőt.
Denvert sajnálom remekül helyt álltak mai, kár hogy fejben is elfáradtak, s most nem jött a Miller-McGee kettőstől sem megfelelő segítség.

Legszebb pillanata a meccsnek Justin Timberlake és Bryant pacsizása...2 ember akit finoman szólva sem szeretek, s vigyorognak mert épp bement, hogy rohadnának meg :D
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2012.05.12. 22:15:57

Game90 írta: James teljesen megérdemelten lett MVP. Egyébként ki lett a 2., 3., stb., mert lehet, hogy én vagyok a vak, de nem találtam meg nba.com-on.
http://www.nba.com/2012/news/05/12/mvp- ... ef:nbahpt1
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.12. 21:52:20

Hmm. Alapszakaszban Rondo a pályán :arrow: 117-es támadó érték a Sixersnél. Rondo a padon :arrow: 69-es....
Rondot 48 percekre! :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.12. 18:54:23

Elnézést kérek a dupláért, de lenne egy építő jellegű kérésem/kérdésem!

Bár nagyjából tisztában vagyok vele azért kíváncsi lennék, hogy pontosan mi a feladata egy csapatban a PG, SG, SF, PF és a C-nek (vagy ha jobban tetszik 1es, 2es, 3as, 4es, 5ös posztnak) Vagy nem lehet ezt ennyire leszűkíteni?

Aki penge a dologban, leírná nekem és szerintem még sok sorstársamnak, akik ugyan benne vannak, értik-szeretik az NBA-t, de éheznek a pontosságra, az információkra?! 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.12. 16:28:04

Bob! Jó film volt, nem mondtam, hogy nem. Csak másra számítottam. Lehet nem a Zsákolj ha tudsz után kellett volna megnéznem. :)

Game! Letöltöm és megnézem! Köszi! 8)

Amúgy hátha itt tud vki segíteni. Keresek egy filmet. Az a címe, hogy Brian éneke (Brian's song). Egyszerűen sehol sem találom pedig TOP film.
Látta esetleg valaki? Nagyon komoly mondani valója van és nagyon megható... Eskü én nem egyszer belekönnyeztem! Nálam alap mű! Ajánlom mindenkinek! 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.12. 16:26:40

Én a tegnapi meccsre értettem. Tudom, h sérült meg minden, énvagyokazatombrutálfizikumúzsákolókirály, de ha kicsit keményebb a meccs, akkor boci szem a bírónak. :P
PCsabi
aka Game90

2012.05.12. 16:18:26

Neobarca, igaz, hogy nem 100%-osan a kosárlabdáról szól, de a Carter edző ajánlós, ha nem láttad még, én nagyon szeretem azt a filmet. Lehet, hogy ma meg is nézem :)

Éjjel lesz valaki? Clippers - Memphis-t is megakartam nézni, de jobbnak láttam, ha inkább lefekszek :P Go Nuggets, de hiába játszanak jól, 7. meccsen, LA-ben szerintem nem lesz sok esélyük...

És MWP is back, reszkess Gallinari/Lawson!

2012 NBA Playoffs: Secret To Kobe's Good (and Bad) Shots:
http://www.youtube.com/watch?v=DwI0KmX5Lo4
Végre \:D/

Bazskával egyetértek, Trónok harcát már csakazértsem nézem :D

Egyébként nálam ilyen álomfoglalkozás, amit Bill Simmons csinál :)

Szaniszló Csabis kép :mrgreen: :
http://twitter.com/#!/bazska/status/200 ... 04/photo/1
Bob_Marley írta: Zolee23 által :
STAT 16%-a azért korrekt. Millsap nekem meglepő, hogy ilyen rosszul dob onnan.

James teljesen megérdemelten lett MVP. Egyébként ki lett a 2., 3., stb., mert lehet, hogy én vagyok a vak, de nem találtam meg nba.com-on.

:-({|= :mrgreen:

Kép
kanty írta: Clippers halványabb volt, főleg Paul és Griffin. Utóbbit nem igazán értem, ha van minimális kontakt már nyafog a bíróknál, egy ilyen fizikumú játékosnál ez azért érdekes.
http://www.youtube.com/watch?v=x1wps_vDebs
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.12. 12:57:22

neobarca írta:Megnéztem Bob, a filmet amit ajánlottál! Sajnos most dögrováson vagyok szal van időm ilyenekre... :(

Nos nekem valahogy nem jött át... Értem a mondanivalóját meg minden, de kevés benne a kosár... :S Egyébként abszolúte nem állítom, hogy rossz. Egyszerűen másra számítottam! A fater meg kifejezetten nem szimpatikus benne... :lol: :lol: :lol:
Nem tudom mire számítottál :D
Nem kosármeccs 2 órában :D
Ahogy mondani szokták ízlések és pofonok, de véleményem szerint egy remek film, s Denzel papa is nagyon jó benne.
Tessék itt a kosár rész:
http://www.youtube.com/watch?v=0ZRzG-1EXk0

De ha nem tetszik akkor a flúgos firkák a nyerő :D
http://www.youtube.com/watch?v=6MoBMeH5 ... re=related

Clippersnél ne felejtsük Griffin is sérüléssel küzd és Paul is, ezért halványabbak voltak, na de majd a Game 7-n :D
Eazzy írta:Hajrá Macik! Én nekik szorítok, na meg persze a Nuggetsnak!

Mi meg muszáj, hogy üssük a Celticset, mert Bob körberöhög, amiért év elején azt mondtam, hogy megalázzuk a járókeretes bagázst :D
Garnett ha továbbra is ilyen brutál lesz, akkor nem lesz könnyű megbirkózni vele. Iggy megeszi PP-t, és én Turnertől is sokat várok.
Semmi bosszúvágy nincs bennem, PP sérült Ray is, rohadtul nem egyszerű.

"Not the greatest team to play... a bunch of gazelles coming in here. They only beat us by a thousand in 2 of our 3 games." --Doc on 76ers
Rohadt jó kis párharc lesz ez, kőkemény védekezéssel, 2 remek edzővel, de KG-re jelenleg se Brand se Hawes annyira nem megoldás, s remélem ezt kihasználjuk.LETS GO CELTICS
Tolószékkel guruljunk a konf döntőbe
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.12. 12:52:25

Hajrá Macik! Én nekik szorítok, na meg persze a Nuggetsnak!

Mi meg muszáj, hogy üssük a Celticset, mert Bob körberöhög, amiért év elején azt mondtam, hogy megalázzuk a járókeretes bagázst :D
Garnett ha továbbra is ilyen brutál lesz, akkor nem lesz könnyű megbirkózni vele. Iggy megeszi PP-t, és én Turnertől is sokat várok.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.12. 12:31:27

neobarca írta:Gyerekek! Kötelező videó!
Megvan az új atlantai zsákolóbajnok!!!
http://indavideo.hu/video/A_gravitacio_makacs_dolog

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Game linkelte volt, de akár hányszor nézem mindig kivagyok tőle. :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.12. 12:18:17

Gyerekek! Kötelező videó!
Megvan az új atlantai zsákolóbajnok!!!
http://indavideo.hu/video/A_gravitacio_makacs_dolog

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.12. 10:41:40

Ahogyan várható volt, LBJ lett az MVP, teljesen megérdemelten: 27ppg, 8rpg, 6apg, 1,8spg nem gyenge! Grat neki!
Maciknak grat! Bár Clippers ellen olyanokat fújtak néha...
A 7. meccsen a Maciknak szorítok majd, mert ott több szimpi arc van :P
Bár a Clippersnél Butler a kedvenc:
http://a.espncdn.com/combiner/i?img=/i/ ... =350&h=254
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.12. 10:30:50

Nyertek a Macik, remélem otthon már behúzzák. Nagyon nem szimpi nekem ez a Clippers. :)
Megérdemelt a Memphis győzelme. Szinte végig vezettek, egyszer volt a 4. negyed eleje fele egy Clippers rohanás, akkor mentek a hazaiak nyolccal, de szinte a semmiből jött egy 10-0 futás a maciktól, aztán pedig nem volt kegyelem. Magas embereik domináltak, Gasol hihetetlen, imádom a palit, megy a palánk alatt az izmozás, ő pedig szinte művészien pötyizi be a labdákat. :D Randolph is a második félidőre feljavult, nagyon melózott ő is.

Clippers halványabb volt, főleg Paul és Griffin. Utóbbit nem igazán értem, ha van minimális kontakt már nyafog a bíróknál, egy ilyen fizikumú játékosnál ez azért érdekes.
A két húzóembernek nem ment, ellenben a paddal. Evans sokat melózott, szedett is pár patit, plusz még büntetőt is bedobott. :lol:

Otthon nincs mese be kell, h húzzák a macik. Hajrá.

Lakers-Denver

Igazából nem is a tegnapi miatt vagyok dühős, tegnap szinte minden beesett a Nuggetsnek, mi pedig csak moziztunk legtöbbször, kivéve Kobet, aki még próbált is ezt-azt csinálni. Gasol valamikor a 3. negyed elején (!!!) dobott rá először, Bynum is elég bamba volt. Sokan jönnek, h Kobe túlvállalja magát, meg stb. De mit kellene csináljon, amikor a többiek boci szemekkel néznek rá és várják, h hátha megoldja. Oké, nem mindig ez a helyzet, de tegnap ez volt.

Ezt a párharcot otthon be kellett volna húzni és 4-1-el továbbmenni, aztán csókolom, így viszont csak a saját magunk dolgát nehezítettük meg. Mindegy, most már kár ezen filózni, otthon szét kell kapni őket és kész.
Hajrá. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.12. 07:15:56

Na szuper, lehet mit hallgatni.
fcbarca0827 írta: Vasárnap élőben adják (eredeti kommentárral) a LAL-Denver 7. meccset, majd fél 12-től felvételről. Amúgy vicces, hogy eddig a rájátszásból csak ebből a párharcból adtak meccset. :D
Inkább szánalmas... :D
fcbarca0827 írta: Hú, nagy meccs lesz, már nagyon várom. 8) Nem tudom elképzelni, hogy ne a Lakers menjen tovább... hazai pályán, 7. meccs, MettaGenya visszatér... csak behúzzák.
Biztos hogy behúzzák, de a Denver pedig rohadtul megérdemelné.

Kobe amőgy lépni nem bír, s nem csak a betegsége miatt, a 4ik meccsen többször mutatták, térdre ereszkedve lihegett, s nem bírt visszafutni
ha 6ik meccsen visszafutott mondjuk akkor ezért:
http://www.youtube.com/watch?v=v7D6my103_U
PO-ban nincs könnyű kosár mindent faultolni kell, de ez nagyon csúnya volt.

Denver nagyon szépen játszik, most hogy fáradnak a Lakersnél, a rohanós játékuk még jobban érvényesül, szétdobják a Lakerst , 1-2 perc alatt rámolnak be 15eket :lol:
Jó párharc ez, s ha kevés is az esély, de én nagyon szurkolok a Nuggetsnek :twisted: :D (Na Bazska is ezeket mondta a Lakersről, fáradtság, Bynumék, idióta játék... :D )

OKC ellen a mostani Lakersnek nagyon kevés esélye van, amit jelenleg játszanak játék, azt ki fogják nyírni, Bryant rádob 76ot majd lesz valami.....Gasol 6ik meccs teljesen katasztrófa, Bynum sem kapja meg jó helyen a labdát, messze van a gyűrűtől, tudják duplázni folyamatosan.Ha nem járatják a labdát és marad tényleg ez a Bryant majd bedobja játék, csúnya lesz a vége.

Nyert a Grizzlies a Clippers ellen, így ott is 7ik meccs, nem láttam a meccset, de CP3 tuti nincsen jól ez a a statlap tőle elég halvány, legalábbis amiket eddig játszott.Sajnálom őket, hogy pont mostanra sérül le a fél brigád, Butler-Griffin-Paul, egészségesen se nagyon látom, hogy 7ik meccset nyernének Memphisben, de így meg.....

James lett az MVP, pedig aki igazán megérdemelte volna idén is!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1-AAPNpNaU#!

Ma kezdődik a Philly-Celtics párharc :D
Megszívtuk, mert kevesebbet pihenhetünk :D Így azzal, hogy tele vagyunk sérülttel, s a Phillynél tuti valami lelkigát átszakadt, így ezt az első meccset lehet már rögtön elhozza a Sixers :twisted:
Egész szériában jót fog tenni, a rohanás le-föl nekünk :D ráadásul mindkét csapat kiváló védekező team, nagyon sokat jelent, hogy ki mennyi könnyű kosarat tud szerezni leindításból vagy második esélyből.
Hosszú lesz ez a párharc.....
Lets GO CELTICS

Zolee23 által :
Kép

Celtics-Spurs döntőt!!!!!!! :D
80ig eljutnának a csapatok :D , de hogy az igazi értelmes kosárlabda menne, s nem a rohanós agyament az biztos :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése