De jelent már meg egyáltalán valami cikk arról,hogy távozna?Gerard3Piqué írta:Real Madrid??kakasugynok007 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/12 ... n=blhshare
"Most hogy távozik Nesta az Egyesült Államokba - mellette Zambrotta, Ibrahimovic, Seedorf és Inzaghi fogja elhagyni a rossoneriket - sokal inkább ragaszkodni fog a fiatal játékoshoz a Milan. "
Ibrahimovic elmegy?
HOVA?
szarkazmus
Barca Igazolások
-
- Capitá del Barça

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Real Madrid??kakasugynok007 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/12 ... n=blhshare
"Most hogy távozik Nesta az Egyesült Államokba - mellette Zambrotta, Ibrahimovic, Seedorf és Inzaghi fogja elhagyni a rossoneriket - sokal inkább ragaszkodni fog a fiatal játékoshoz a Milan. "
Ibrahimovic elmegy?
HOVA?
szarkazmus
-
- Capitá del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/12 ... n=blhshare
Ibrahimovic elmegy?
HOVA?
Ibrahimovic elmegy?
HOVA?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Pontosan! Ezt próbáltam hangoztatni én is, hogy ha balbekket akarunk, akkor elsősorban a védekezése miatt tegyük azt, ne a támadójátékáért, hiszen úgy gondolom, a támadószekciónk elég erős így is.barca99 írta:Például Evra, Cole, még talán Clichy is. A lényeg, hogy elsősorban védők, akik jól segítik a támadásokat. Alba, Adriano, Bale pedig inkább egy fegyelmezett, jól védekező szélső.Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Jordi Alba egyébként igaz az utóbbi időben leginkább elől játszik, de a sebessége miatt az ellenfél kontratámadásainál remekül visszaér, nagyon nehéz megkerülni, utolérni. Én őt választanám, még ha nem is egy Abidal vagy egy Cole.
Például Evra, Cole, még talán Clichy is. A lényeg, hogy elsősorban védők, akik jól segítik a támadásokat. Alba, Adriano, Bale pedig inkább egy fegyelmezett, jól védekező szélső.Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
- Subinho
- Director del Fútbol
[/quote] Távozókra leszek kíváncsi nagyon én tippem Tello,Keita,Adriano és valamiért úgy érzem Pedro is ha jönne egy támadó . Alvest semmi pénzért nem adnám el. [/quote]
sztem Alves idén nem, de jövőre sanszos, hogy megy...így érzem...
Tello,Keita,Adriano hármasból én is adom, hogy akár mindhárom elmegy. Keitáról sokat írnak, hogy megy a Milanba, Adriano sztem idén nem megy, de ha Abidal jól tér vissza és veszünk egy jó balhátvédet, akkor sztem Maxwell sorsára juthat. egyébként nekem Adrianoval sem lenne bajom, ha nem sérül meg kb. minden 2. meccs után 3 mecsre...
Tellonak meg kb. olyan jövője lesz, mint Nolitonak, aki sztem jó kis játékos volt, de valamiért úgy gondolták, hogy nem lesz ettől több, így továbbállt a Benficába....
Pedrot sztem nem fogják eladni, sokkal inkább sanszosabb az, hogy Villa még itt lesz velünk egy szezont, aztán a helyére fog jönni ezután Neymar, vagyis Rosselék biztosan elhozzák a brazilt, de nem most. ennek feltétele, hová fejlődik Neymar és mi lesz Villával a sérülése után...
balhátvédnek sztem nem csak Bale és Alba kéne a kalapba, hanem igenis kéne másokat is figyelni. a Brazil válogatottban pl. a Marcelot kiszorító André Santos biztosan olcsóbban elhozható lenne az Arsenalból.... nem láttam mostanában, de a selecaoban jól játszott!
sztem Alves idén nem, de jövőre sanszos, hogy megy...így érzem...
Tello,Keita,Adriano hármasból én is adom, hogy akár mindhárom elmegy. Keitáról sokat írnak, hogy megy a Milanba, Adriano sztem idén nem megy, de ha Abidal jól tér vissza és veszünk egy jó balhátvédet, akkor sztem Maxwell sorsára juthat. egyébként nekem Adrianoval sem lenne bajom, ha nem sérül meg kb. minden 2. meccs után 3 mecsre...
Tellonak meg kb. olyan jövője lesz, mint Nolitonak, aki sztem jó kis játékos volt, de valamiért úgy gondolták, hogy nem lesz ettől több, így továbbállt a Benficába....
Pedrot sztem nem fogják eladni, sokkal inkább sanszosabb az, hogy Villa még itt lesz velünk egy szezont, aztán a helyére fog jönni ezután Neymar, vagyis Rosselék biztosan elhozzák a brazilt, de nem most. ennek feltétele, hová fejlődik Neymar és mi lesz Villával a sérülése után...
balhátvédnek sztem nem csak Bale és Alba kéne a kalapba, hanem igenis kéne másokat is figyelni. a Brazil válogatottban pl. a Marcelot kiszorító André Santos biztosan olcsóbban elhozható lenne az Arsenalból.... nem láttam mostanában, de a selecaoban jól játszott!
Pedzed már,de rávilágítok hogy jobban értsd.daffy írta:aki nem azért ismert,mert szaladgál,akinek nem az a fő erényeTim írta: Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál
vegyétek meg rögtön gomezt,elvégre lövi a gólokat és nem vesztek olyan csatárt,aki nem lő gólt,igaz?
még most is bízom benne,hogy csak irónia volt a részedről
Nekünk olyan középső védő kell aki a szélen játszik támadó szerepkörben,jobban ad be mint Alves(mondjuk ez nem olyan nagy kihívás),
rendszeresen felmegy a támadásokkal, a 170 cm átlagmagasságú támadószekciót beívelt labdákkal pontosan homlokon lövi,ugyanakkor a védekezésből is kiveszi a részét,brilliáns cselei vannak,de sohasem öncélú.
Ez mellet pofátlanul olcsó a vételára,vagy jelenleg a B csapat tagja.

aki nem azért ismert,mert szaladgál,akinek nem az a fő erényeTim írta: Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál
vegyétek meg rögtön gomezt,elvégre lövi a gólokat és nem vesztek olyan csatárt,aki nem lő gólt,igaz?
még most is bízom benne,hogy csak irónia volt a részedről

- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Ez oké és akkor kapnák megint a divatdrukker dumát minden Neymar fan mellénk állna minta Rinyál mellé állt Roncika miatt.Én ez nagyon nem szeretném.kilibarca írta: Másrészt mez eladásból reklámokból elég jól jönne vissza pénz mert már most ismeri mindenki Európában.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Vége egy normális gondolkodású ember teljesen egyetértek. Neymar szerintem is itt fog kikötni Rosell miatt (kb mint Laporta-Henry). Ezek alapján meg jobb lenne ha előbb jönne mint utóbb szerintem. Kicsit vissza kéne vegyen az arcából és nem lenne vele probléma. Másrészt mez eladásból reklámokból elég jól jönne vissza pénz mert már most ismeri mindenki Európában. Ha nem válna be nálunk akkor is tovább lehetne passzolni mert ő egy "sztár" .Tim írta:Jókat vigyorgok magamban...![]()
Bale ne jöjjön,mert csak gyorsan fut,meg bead. Neymar ne jöjjön,mert csak cselezni tud,és az acélos Granada védők megeszik reggelire.
Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál,és nem tud cselezni. De vajon hol találunk ilyetViccet félretéve,ezért a két fickóért kb. egész Európa sorban áll,mondom ezt úgy hogy nem vagyok sem Bale,sem Neymar fan.
Egyébként szinte biztosra veszem hogy Neymar nálunk fog kikötni,ha nem is idén,de jövőre tuti,hála Rosselnek.
És azt már csak nagyon halkan jegyzem meg,hogy akár tüntethetünk is,de a vezetőség azt fogja leigazolni akit a leghasznosabbnak tart,hívják bárhogy is.
Távozókra leszek kíváncsi nagyon én tippem Tello,Keita,Adriano és valamiért úgy érzem Pedro is ha jönne egy támadó . Alvest semmi pénzért nem adnám el.
Jókat vigyorgok magamban...
Bale ne jöjjön,mert csak gyorsan fut,meg bead. Neymar ne jöjjön,mert csak cselezni tud,és az acélos Granada védők megeszik reggelire.
Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál,és nem tud cselezni. De vajon hol találunk ilyet
Viccet félretéve,ezért a két fickóért kb. egész Európa sorban áll,mondom ezt úgy hogy nem vagyok sem Bale,sem Neymar fan.
Egyébként szinte biztosra veszem hogy Neymar nálunk fog kikötni,ha nem is idén,de jövőre tuti,hála Rosselnek.
És azt már csak nagyon halkan jegyzem meg,hogy akár tüntethetünk is,de a vezetőség azt fogja leigazolni akit a leghasznosabbnak tart,hívják bárhogy is.

Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál,és nem tud cselezni. De vajon hol találunk ilyet

- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
csak azért mert nem láttunk tőle ilyet azért nem kell ezt mondani...alexis-nek sem ment eleinte ez a tiki-taki játék de hozzászokott és megy neki az összjáték...szerintem megérné leigazolni mert ha megtanulja ezt a játékot a bal szélünk is olyan erős lesz mint a jobbLG írta:Azért ez elég túlzás. Bale technikailag sehol sincs Alveshez képest, aligha lenne képes olyan összjátékokra, amit Alves Messivel szokott bemutatni. Egy sima brit futóbolond.krosz31 írta:nem értem ,hogy mi a baja itt a legtöbb embernek bale-el.....ugyanazt csinálja mint alves csak ő a bal oldalon...Lehet, de a stílusa angol.Bale Wales-i
Pontosan ezért kérdeztemAhogy az összes többi angol játékos is.
Bale Wales-i

Jöjjön 1 védő meg 1 csatár oszt jóság van. (persze nem a tarcsiból)
Azért ez elég túlzás. Bale technikailag sehol sincs Alveshez képest, aligha lenne képes olyan összjátékokra, amit Alves Messivel szokott bemutatni. Egy sima brit futóbolond.krosz31 írta:nem értem ,hogy mi a baja itt a legtöbb embernek bale-el.....ugyanazt csinálja mint alves csak ő a bal oldalon...
Lehet, de a stílusa angol.Bale Wales-i
Bale Wales-i
Ahogy az összes többi angol játékos is.

Itt csak az angol játékosokra gondolsz? Vagy csapatokra? mert 1 angol vert ki minket a BL-ből.Capon írta:Ahogy az összes többi angol játékos is.Bob_Marley írta:Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.
Aki egy egyeneset tud a labdába rúgni az már sztárjátékos náluk.
- Capon
- Llegenda del Barça
Ahogy az összes többi angol játékos is.Bob_Marley írta:Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.
Aki egy egyeneset tud a labdába rúgni az már sztárjátékos náluk.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Így is van, szerintem sem kihalt dolog. Néha a kontra abban merül ki, hogy Messi egyedül végigviszi 6 emberen olyan gyorsan, hogy fel sem tűnik, hogy az volt.Bob_Marley írta:Azért a kontra támadás fogalmát is mi alkalmazzuk, nem egy teljese kihalt fogalom nálunk.Rengetegszer fordul elő, hogy labdaszerzésből 3-3 elleni szitu alakul ki s gyors ellentámadással (kontra) alakítunk ki nagy helyzetet vagy lövünk gólt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért a kontra támadás fogalmát is mi alkalmazzuk, nem egy teljese kihalt fogalom nálunk.Rengetegszer fordul elő, hogy labdaszerzésből 3-3 elleni szitu alakul ki s gyors ellentámadással (kontra) alakítunk ki nagy helyzetet vagy lövünk gólt.
Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.
Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.

- Capon
- Llegenda del Barça
Ahogy sokan én is osztom daffy véleményét ez ügyben.daffy írta:és szerintetek mikor sprintelne ilyeneket? nem kontracsapat a barca,bale legnagyobb erénye ezzel meghal. mikor van lehetősége mindent ellődözni? soha. vennétek egy csórit,aki a gyorsaságából él egy olyan csapatba,akik az ellenfél tizenhatosán passzolgat. hát,eszem-fszom megáll
mutasson valaki 3 olyan meccset,amikor egy futó hiányzott a barcából
Nem azért nem kontrázunk mert egyik játékosunk sem képes lenyomni egy 50 m-es sprintet!!! Hanem mert egyáltalán nem volt benne a taktikai repertoárban és ahogy láthattuk is párszor, nem is nagyon volt ez begyakorolva a csapatnál.
A beadások is sokszor azért nem jönnek be (mert elég gyatrák) mert hova, kinek akarják beadni 4 védő közé? Akik már elosztották az embereket és a területet is maguk között mert 3 vonalban védekeznek.
Akkor szoktak jobban elsülni a beadások mikor ütemből érkezünk a kapu elé.
Csak hogy egy példát említsek. Alvesnek is azok az ívelései mennek jó helyre amiket úgy a félpálya magasságából küld előre mikor még van üteme a támadásnak. Az összes olyan beadás halálra van ítélve amit az ellenfél 16-osának magasságából lövünk be. Mert akkor a támadónk már állva várják a labdákat és a védelem már felkészült rá.
Bale meg mikor tudna itt egész pályás sprinteket lenyomni mikor az ellenfél 9-10 emberrel védekezik?
Nem tudom kikre gondolt barca99, nyilván nem hemzseg a piac az ilyen játékosokkal. Viszont ami azt illeti, Vertonghent egyre szívesebben nézegetném el nálunk... Középhátvéd és balhátvéd egyaránt, ráadásul a védekezősebb fajtából, mint Abidal. Fiatal, technikás, Ajax nevelés, relatíve olcsó. Ha csak őt hoznánk a védelembe, akkor már elégedett lennék. Bárki más jön bal oldalra, még mindig kelleni fog valaki középre.Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?barca99 írta:
Ebben egyetértünk, én már múltkor is elsírtam itt, hogy senki nem tudja megközelíteni azt az elegenciát és stabilitást, amit Abidal nyújtott. De még véletlenül sem merülnek fel olyan stílusú játékosok nevei, mint a franciáé.
Előre pedig Muniain lenne optimális szvsz, de ezt már írtam és volt is talán róla szó valamikor régebben.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?barca99 írta:
Ebben egyetértünk, én már múltkor is elsírtam itt, hogy senki nem tudja megközelíteni azt az elegenciát és stabilitást, amit Abidal nyújtott. De még véletlenül sem merülnek fel olyan stílusú játékosok nevei, mint a franciáé.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Ennyire hülyének nézel?MessiFan91 írta:Remélem, hogy csak viccnek szántadFirefox írta:Hozzuk el ezt a Koentráó gyereket a Benficából, úgyis le akartuk igazolni
Egyébként is Coentrao a Realnál játszik már

Alba, Alba, Albaaaa!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!