Ez most mi?shutterisland írta:iturrlade ?Mihu írta:Az ott nem az egyik játékvezető volt Bilbao mezben a lelátón?![]()

Ez most mi?shutterisland írta:iturrlade ?Mihu írta:Az ott nem az egyik játékvezető volt Bilbao mezben a lelátón?![]()
Részleteken akadsz fenn. Pedro ugyan szélső, de alapjában véve támadó szellemű játékos (a Barca klasszikus csatár nélküli játéka alapján nehéz is lenne csatárt megnevezni). Higuain csere, ez tény, de arról van szó, hogy a két nagy keretébe beférne-e, nem pedig a kezdőbe (legalábbis én így értelmeztem a felvetésed). Hogy ki milyen játékstílusban játszik, az más kérdés, a képességei alapján szvsz simán befér bármelyik keretbe.socio66 írta:pedro szélső, higuain pedig csere.herlius írta: És a két nagyhoz mégis miért ne férne be? Mivel rosszabb ő a jelenlegi formája alapján, mint pl. Pedro vagy Higuain?
a mi focinkba nem passzolna a stílusa, madridban pedig nem cserélnék le benzemára.
szerintem egyértelmű.
pedro szélső, higuain pedig csere.herlius írta: És a két nagyhoz mégis miért ne férne be? Mivel rosszabb ő a jelenlegi formája alapján, mint pl. Pedro vagy Higuain?
És a két nagyhoz mégis miért ne férne be? Mivel rosszabb ő a jelenlegi formája alapján, mint pl. Pedro vagy Higuain?socio66 írta:gyakorlatilag szerintem a két nagy spanyolon kívül bárhova beférne.LG írta:Falcaorol annyit, h én már tavaly nyáron azon a véleményen voltam, h az Atleticonál nagyobb csapatban a helye. Most ez tovább erősödött bennem.
Nem gondoltam konkrét csapatra. De sztem akárhol megállná a helyét. Ha vmelyik csapatnak csatárgondjai vannak, ő lehet az ideális megoldás, persze nyilván az Atletico sem adja egy könnyen.fcbpete írta:FC Barcelona?LG írta:Falcaorol annyit, h én már tavaly nyáron azon a véleményen voltam, h az Atleticonál nagyobb csapatban a helye. Most ez tovább erősödött bennem.
Abban sem vagyok biztos, h Higuain-nál, vagy Benzemánál nem lenne jobb. Mondjuk mivel főleg CR-re épülnek ott a támadások, így lehet ő nem tudna annyira érvényesülni. De mondjuk Angliában a Cityn kívül(mert ott már igy is csatár bőség van) bárhol el tudom képzelni, vagy a Malagának v. PSG-nek is jó opció lenne, ha tovább akarnak kapaszkodni az európai elitbe.gyakorlatilag szerintem a két nagy spanyolon kívül bárhova beférne.
gyakorlatilag szerintem a két nagy spanyolon kívül bárhova beférne.LG írta:Falcaorol annyit, h én már tavaly nyáron azon a véleményen voltam, h az Atleticonál nagyobb csapatban a helye. Most ez tovább erősödött bennem.