Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát hatalmas lenne evvel a séróval, öltönyben, mint a csapat edzője.el tudlak képzelni a csapat mellett, a csapatért dolgozni.
Hogy vinné már el ha sérültek?Barca96 írta:én remélem, hogy Del Bousque elviszi Puyolt is, és David Villat is. A csoportkörből biztosan továbbjutnak a spanyolok, aztán szükség lehet rájuk. De ez elég nagy kockázat.
Ugyanazt akarta ezzel mondani amit én,hogy mivel Iker emelgette a kupákat,ő a CSKBob_Marley írta:Ezt meg nem értemferninho írta:Bob, ki emelgette a trófeákat az EB-n és a VB-n?
csak mert az is a CSK
segítekBob_Marley írta:Ezt meg nem értemferninho írta:Bob, ki emelgette a trófeákat az EB-n és a VB-n?
csak mert az is a CSK
Kapufa, tényleg Casillas a CSK, elfelejtettemcsababarca írta:Bob!
Most nem tudom a válogatottról,vagy a barcáról beszélsz e,vagy kevered a kettőt,de a válogatottban Casillas a CSK!
Persze értem mit mondasz Puyollal kapcsolatban,csak gondoltam javítalak
Ezt meg nem értemferninho írta:Bob, ki emelgette a trófeákat az EB-n és a VB-n?
csak mert az is a CSK
LG leírta, plusz kiegészíteném azzal, hogy egy válogatottnál még fontosabb a CSK szerepe,Puyi olyan karizmatikus egyéniség, hogy persze van még idő az EB-ig meg majd behívnak valakit a helyére, s val. Xavi veszi át a karszalagot, de akkor is egészen más.FarkasAttila írta:Bob_Marley írta:Pfff.....Jobbulást neki.
Ezzel a spanyolok esélye eléggé lecsökkentek az EB-re.
Azért nagyon remélem, hogy ezt nem gondoltad tulságosan komolyan. Biztos, hogy hiányozni fog a csapatból, de azért nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás lenne, hogy rányomná a bélyegét a telejesítményükre. Amúgy is szépen lassan kiöregedik onnan, én csak azért sajnálom, mint ahogy azt már többen is leírták, hogy valószínű, hogy ez lenne az utolsó nagy tornája.
Micsoda?FarkasAttila írta:Bob_Marley írta:Pfff.....Jobbulást neki.
Azért nagyon remélem, hogy ezt nem gondoltad tulságosan komolyan. Biztos, hogy hiányozni fog a csapatból, de azért nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás lenne, hogy rányomná a bélyegét a telejesítményükre. Amúgy is szépen lassan kiöregedik onnan, én csak azért sajnálom, mint ahogy azt már többen is leírták, hogy valószínű, hogy ez lenne az utolsó nagy tornája.
Bob_Marley írta:Pfff.....Jobbulást neki.
Meglepődnék, ha nem így lenne.MQuC írta:Hát b+. Szerencsétlen. Lehet ez lett volna az utolsó világesemény számára. Jobbulást.