Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hallottunk vezetőtől már ilyet pl.Kaká. A fontosabb kérdés az,hogy Silva mit akar, 28 éves, 2009-től a Milan játékosa és eddig 1db bajnoki címet nyert ez idő alatt. (A Barca ebben a "kudarcos" évben is több trófeát nyert...) Kérdés,hogy továbbra is hisz-e a Milan felemelkedésében vagy belátja,hogy a Barca a jó választás:-) Ha Ő úgy dönt,hogy megy akkor valós esély lehet a megszerzésére.kristop írta:Ariedo Braida (sports director Milan): "Barcelona can't sign Thiago Silva. It's simply impossible, there's no chance it will happen." [rac1]
[/quote]Kash írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/07 ... k_videoval
Nem rossz, ám az a szerencsétlen védő fatális hibája is kellett.
Azért én megnézném őt Barca mezben.
Nem szoktam a cikkeket olvasni.Messidona10 írta:Főoldali cikket nem olvastad még? Csak van valami valóságalapja, ha már itt megjelenik... Másrészt nem véletlen az se, hogy nem játszott mostanában.kanty írta:Honnan veszítek, h Alves elakar menni? Van erről valami forrás vagy csak elkezdte valaki, aztán a többiek folytatják.
Azt sem értem, h Bale miért kerül szóba? Nem sok Spurs meccset nézek, de ahogy eddig én láttam ő nem hátvéd. Plusz a másik dolog, h köze se lenne a spanyol focihoz.
Most nézem, hogy egy kicsit elkapkodtam. Röviden annyit, hogy mikor gyík lett Milito, egyből továbbadtuk. Bojannal itt szórakoztunk x éven át, de a fejlődés jelét nem mutatta egyáltalán. Sőt egyre rosszabbul játszott. Kb. ennyi. Én nem akarom viszont látni!kurdt írta:Megteszed a kedvemért, hogy ezt a mondatod leírod még egyszer egy kicsit érthetőbben?Barcaman1993 írta:Hihetetlen mennyire nem bírtam Militoval együtt, de Militot egyből továbbpasszoltuk, itt meg még szenvedett 4 évet...
Mert válaszolnék rá, mind Milito, mind Bojan ügyében, de így nem megy...
Megteszed a kedvemért, hogy ezt a mondatod leírod még egyszer egy kicsit érthetőbben?Barcaman1993 írta:Hihetetlen mennyire nem bírtam Militoval együtt, de Militot egyből továbbpasszoltuk, itt meg még szenvedett 4 évet...
Ez esetben viszont nekünk mindenképpen megérikurdt írta: Szerintem ott fog maradni még egy évet, de ha nem, akkor nem fog érte 13 millát kapni a Roma...
Ha a Roma már a nyáron vissza akarja adni, akkor szerintem borul az eredeti megállapodás, mert ott ugye két évről volt szó, nem egyről.visca el barca írta:hát akkor visszahozzuk 13-ért aztán eladjuk vhova 3-ért...
ide nem kell...
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mintha úgy állapodtunk volna meg a Rómával, hogy megveszik 12 millióért, nekünk pedig nem opciós jogunk van rá, hanem kötelezettségünk, hogy két év múlva (azaz még egy év múlva) 13-ért visszavegyük. Opciós joga ennek megakadályozására a Romának van ( +28 millió, összesen 40 -nonszensz).albicelesteX írta:Jajjjj neeee....Remélem nem jön vissza...Robcsyy írta:Bojan ?[/url]
Például:kanty írta:Honnan veszítek, h Alves elakar menni? Van erről valami forrás vagy csak elkezdte valaki, aztán a többiek folytatják.
Főoldali cikket nem olvastad még? Csak van valami valóságalapja, ha már itt megjelenik... Másrészt nem véletlen az se, hogy nem játszott mostanában.kanty írta:Honnan veszítek, h Alves elakar menni? Van erről valami forrás vagy csak elkezdte valaki, aztán a többiek folytatják.
Azt sem értem, h Bale miért kerül szóba? Nem sok Spurs meccset nézek, de ahogy eddig én láttam ő nem hátvéd. Plusz a másik dolog, h köze se lenne a spanyol focihoz.
Jajjjj neeee....Remélem nem jön vissza...Robcsyy írta:Bojan ?[/url]
a ligue 1 egyik legfelkapottabb játékosa, de nem való ide, ő inkább az a romboló típusú vkp. előre játékban ő ide kevés lenne.Game90 írta:Capoue-t látta már valaki játszani?Én annyit tudok róla, hogy magas, védekező középpályás, Toulouse, francia U-21.
Bale nem lesz ott az EB-n, Wales nem jutott ki.El fanático írta:Mondjon akárki-akármit, de én egy "jurócentet" sem adnék sem Bale-ért, sem Neymar-ért.
Bale-t látni fogjuk, hogy mit alkot az EB-n - már, ha lesz EB az idén, de ez másik topik - de még 40 milla is röhejesen sok érte.