Érdekes egy VB lehet. A németeket most nagyon erősnek érzem, még erősebbnek mint 2010-ben, nekik is szurkolok. Az a baj, h bitang nehéz a csoportjuk, ha meg akarják nyerni minden meccsen maximálisan oda kell magukat tenni, és attól tartok így a végére el fognak fogyni.
Spanyolok még mindig jók, de pl. probléma lehet náluk a csatárkérdés megoldása. A legnagyobb kérdés az lehet náluk, h a legnagyobb klasszisok, akik mint mondatták a Barcában és a Realban játszanak, és igen nehéz szezon van mögöttük mennyire tudják felszívni magukat. Ha sikerül, megnyerhetik. Remélem most nem fog.
A hollandokkal is számolni kell. Bár gyengébb csapat, mint a német vagy a spanyol, egy meccsen simán fordulhat a kocka.
Az olaszokra kíváncsi leszek, őket azért sosem szabad leírni, még ha nem is tartoznak most a legfőbb esélyesek közé.
Portugáloknak sztem ha a csoportból tovább akarnak egyáltalán menni, akkor szükségük lesz egy nagyon jó CR-re.
Angolok sztem most hozzák a szokások égést, a franciák nem tudom, de remélem ők is.
Én sem égek vmi nagy EB lázban, de egyelőre még a közelgő államvizsgáknál tovább nem nagyon látok.

Utána nyilván megjön majd a kedvem.