Deus írta:
OFF:
Borítóképnek hívják, sok van ilyen. Google -n rá lehet keresni h "facebook covers"
ON.
Egyáltalán nem érdekel, hogy minek hívják! Felőlem Sanyi bácsi faliképének is nevezhetik... Adva volt egy kérés, hátha van valakinek egy igazán jó képe. Mielőtt végképp alábecsülnél, keresgettem Googlen, de semmi olyat nem találtam, ami tetszene. Ezért jöttem ide, hogy segítséget kérjek másoktól, több szem többet lát.
Ez nem az első húzásod már okoskodás terén. Már a múltkor is kihúztad a gyufát, de akkor rád hagytam. Vegyél vissza ebből, hogy hülyének nézed az embert, mert én nem Matyika, vagy Kash, vagy akármi tizenéves kölyök vagyok, aki a gép elé szabadult. Tartsd meg a tiszteletet, mert sosem tudhatod, hogy ki ül a gép előtt. De pont veled nem fogom elrontani ezt az estét azért sem, úgyhogy itt be is fejezem és elnézést kérek mindenkitől, hogy pont itt kellett megtennem, amit már ideje volt megtenni...
Továbbra is kérés, hogy akárkinek van egy érzelem dús, remek képe, amit Facebookon használhatnék, amivel egy kicsit is leróhatom a tiszteletemet, kérem ossza meg! Nagyon hálás lennék, előre is köszönöm!
Köszönöm Pep, hogy itt voltál! Mindent köszönök! Remélem visszatérsz még és folytatod a mesét ott, ahol abba hagytad! GRÁCIES!