Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztosan ez a célja egyébként. Persze a szurkolók mikor stadionlátogatásra mennek, akkor így mégis csak jobban néz ki. Másrészről az ellenfél megrettentése a cél. Ha jól tudom Madridban meg vmi idézet van a falon. Egyébként nagyon királyul néz ki.Barca__15 írta:
remélem Casillasékat és persze másokat is elrettent majd ez a hangulat már a játékoskijáróban. megmondom őszintén én nem szívesen lennék ott ellenfélként az oroszlán barlangjában
remélem Casillasékat és persze másokat is elrettent majd ez a hangulat már a játékoskijáróban. megmondom őszintén én nem szívesen lennék ott ellenfélként az oroszlán barlangjábanErxy írta:
Az új játékos kijáró.. Eszméletlenül jól néz ki!
Pontosan nem tudom, de olyan 98-99 ezer fő között mozog, ha jól tudom. Viszont nem hiszem, hogy nem voltak bent ma százezren. Csak azt sajnálom, hogy én nem ültem ott.kleno04 írta:Mekkora pontosan a Camp Nou befogadóképessége???
kilencvennyolcezer hétszáznyolcvanhét, de béelmeccseken csak kilencvenhatezer hatszázharminchatkleno04 írta:Mekkora pontosan a Camp Nou befogadóképessége???
Bizony,ezt bizsergető érzés volt hallani,önkéntelenül is csatlakoztam (bár picit azért halkabbanAlexander Mahone írta:Torres gólja után, amikor már biztossá vált a kiesésünk a szurkolók rohadt hangosan elkezdték énekelni az Olele-Olala-t. Máshol fütyültek volna, Feel the difference.
Ezen én is meglepődtem. A szurkolók a stadionba nagyon kitettek magukért.Alexander Mahone írta:Torres gólja után, amikor már biztossá vált a kiesésünk a szurkolók rohadt hangosan elkezdték énekelni az Olele-Olala-t. Máshol fütyültek volna, Feel the difference.
http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/09 ... na_hianyat a cikk végén említik a nagyobb beruházások terveit és bár nem nagyon térnek ki a stadionra, de tervben van a felújítása. Persze azt nem tudjuk, hogy ezt mit takar. Ha igaz amit mondanak akkor a köv 2-3 évben ne is számítsunk stadion felújításra.shevy írta:ez mind szép és jó, de mivan magával a stadionnal? úgy volt, hogy Fosterék megnyerték a pályázatot, de azóta sem történt semmi, egyáltalán újjáépítik a stadiont, Foster terve alapján, vagy más alapján?
Nyilván inkább legyen Kubala Stadion, mint valami üzleti név, de... A Camp Nou az Camp Nou. Az elmúlt 51 év színhelye, sikerek és kudarcok tanúja. Én ott azt érzem, hogy egy szeletet kapok a régi időkből (eléggé át tudok szellemülni az ilyen dolgoktól), de ez szorosan összecseng a Nou Camp névvel. Ha a sociok mellé állnak, akkor már nem nagyon lesz visszaút. Persze ez nem tragédia, de azért ne felejtsük el, hogy a Barca egy nemzetközi klub a rajongótáborát tekintve. Teljesen jó, hogy olyan neve van a stadionnak, ami mindenkinek ugyanannyit jelent.Fecooo írta:jelwaz, sztem nem felesleges a kezdeményezés, mert 1 dologra rájöhetünk könnyedén ennek hatására
ha a sociók az akció mellé állnának, és hivatalosan is Rosell elé kerülne a terv, akkor azért közelebb jutnánk a válaszhoz, h Rosell valóban a NC nevének eladására készül, avagy nem(ugye nem kell levezetnem, h milyen forgatókönyvek lehetségesek
)
sok esélyt nem látok én se a sikerre, de úgy vagyok vele, ha ezzel sikerülne Rosell-t rávenni arra, h fedje fel a későbbi terveit, akkor már megérte
Természetesen nem feledkezett meg a klub Kubaláról, ettől még szerintem egyáltalán nem elítélendő a kezdeményezés, a munka pedig nem ártott meg még senkinek, akkor sem, ha felesleges ( szerintem nem is felesleges, mert összehozhatja a társaságot, ha nem is érünk el sikert, ami valóban elég esélyes....). Nem mondom, hogy kést döfök a szívembe, ha Nou Camp marad, de a váltás még jobb lenne. Igen. Őszintén. Mert elsősorban magyar vagyok, másodsorban a konkrét településemhez kötődöm és csak harmadik a Barcelona. Szerintem ezzel majdnem mindenki így van. Magyar stadion pedig azért rossz ötlet, mert a nemzeti stadion a Puskás, többi csapatnak pedig vannak saját legendái, inkább azokról nevezzék el őket. Bátyám mondta mondjuk és van benne igazság azért: Mire összeszedtek rengeteg aláírást, addigra már Messi nevét viseli majd a stadionozsimiki írta: ezúttal Jelwaz-al értek egyet.
Egyrészől semmi esélyét nem látom, másrészről pedig a Nou Camp az a Nou Camp, nevezzenek el magyar stadiont Kubaláról.
Csak akkor mennék személy szerint bele,h HA BIZTOSAN MEG AKARNÁ VÁLTOZTATNI A KLUB,de szerencsére nem így van.
szép és jó,h Kubalát ezzel is elismertetnétek,de Ti most őszintén szeretnétek ha megváltozna a stadion neve?
Arról nem is beszélve,h jelwaz azon sora is teljesen igaz,h a klub kicsit sem feledkezett meg így sem Kubaláról szerencsére.
Az alapitasahoz nem nagyon volt..az kb 50 evvel elotte volt.gamma10 írta:Egyébként is anno a Camp Nou és a Kubaláról vitatkoztak(tudjuk melyik nyert), de szerintem azért is lehetne Kubala, mert, ha jót hallottam nagy részt vett ki a klub alapításában.![]()