Idén ő szerintem biztos távozó főleg hogy Pep sem marad. Szerintem erre 80% az esély ezért írtam ezt 25+ő.(De ahogy látom te is számítasz a távozására.)Tocy írta:Lejjebb láttam írva hogy Thiago Silváért 25+Keita. Noooooormális?
Alba sem védőt játszott mert a Valenciában Mathieu a balhátvéd szóval … De nem bánnám ha jönne csak Bale-t jobbnak tartom.Tocy írta:Jordi Alba kötelező, mert Abidal szerintem nem fog játszani már, akkor pedig egy minőségi balhátvéd kell, és szerintem számunkra csak ő jöhet számításba. Ilyen Bale-féléktől a hideg kiráz, volt pár jó meccs támadóként és máris idehoznák sokan..
Keita helyére ott lesz Mash és jönni fog egy khv szerintem.Tocy írta:HA Keita megy, akkor csakis Romeu
Romeu-t írjátok sokan de nem hinném hogy vissza jönne 1 év után . Érdekes Bale egy s*ar aki elég sokat viszi a Tottenhamet, Romeu meg király aki alig játszott pár meccset egy szenvedő Chelseaben.De valami alapja van ennek hogy vissza hoznánk?
Szerintem ezek az erények minden csapatba kellenek ide meg főleg mert nálunk jóval kevesebb magas jól fejelő ,erős testfelépítésű.Messa írta:Pont ezek azok az erények, amik ide nem szükségesek. Hagyjuk Bale-t, könyörgöm. Az Istenért sem tudnám itt elképzelni.kilibarca írta:Gareth Bale tudom hogy már ő is feljebb lépett de ha ellehetne hozni reális áron akkor mindenképpen őt. Testfelépítése miatt nagyon kellene egy ilyen játékos gyors, erőszakos , jól fejel.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam , annyit mindenképpen tudna nyújtani csereként mint ezek a játékosok. És ha annyi lehetőséget kapna mint ők kizárólag csereként tuti hogy verné őket. (szvsz)Messa írta:Ezt honnan tudod ilyen biztosan?kilibarca írta:;](a B-ből Rafinha simán veri Tello ,Cuenca, Affelay hármast)
Köszi nem szívtam semmit és a két mondatod tudatában írtam azt amit.messideco írta:Mit szívtál?
Rafinha egyszer vagy kétszer játszott a felnőtt csapatban.
Afellay Cunci és Tello előtt van a sorban...