Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Idén ő szerintem biztos távozó főleg hogy Pep sem marad. Szerintem erre 80% az esély ezért írtam ezt 25+ő.(De ahogy látom te is számítasz a távozására.)Tocy írta:Lejjebb láttam írva hogy Thiago Silváért 25+Keita. Noooooormális?
Alba sem védőt játszott mert a Valenciában Mathieu a balhátvéd szóval … De nem bánnám ha jönne csak Bale-t jobbnak tartom.Tocy írta:Jordi Alba kötelező, mert Abidal szerintem nem fog játszani már, akkor pedig egy minőségi balhátvéd kell, és szerintem számunkra csak ő jöhet számításba. Ilyen Bale-féléktől a hideg kiráz, volt pár jó meccs támadóként és máris idehoznák sokan..
Keita helyére ott lesz Mash és jönni fog egy khv szerintem.Tocy írta:HA Keita megy, akkor csakis Romeu
Szerintem ezek az erények minden csapatba kellenek ide meg főleg mert nálunk jóval kevesebb magas jól fejelő ,erős testfelépítésű.Messa írta:Pont ezek azok az erények, amik ide nem szükségesek. Hagyjuk Bale-t, könyörgöm. Az Istenért sem tudnám itt elképzelni.kilibarca írta:Gareth Bale tudom hogy már ő is feljebb lépett de ha ellehetne hozni reális áron akkor mindenképpen őt. Testfelépítése miatt nagyon kellene egy ilyen játékos gyors, erőszakos , jól fejel.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam , annyit mindenképpen tudna nyújtani csereként mint ezek a játékosok. És ha annyi lehetőséget kapna mint ők kizárólag csereként tuti hogy verné őket. (szvsz)Messa írta:Ezt honnan tudod ilyen biztosan?kilibarca írta:;](a B-ből Rafinha simán veri Tello ,Cuenca, Affelay hármast)
Köszi nem szívtam semmit és a két mondatod tudatában írtam azt amit.messideco írta:Mit szívtál?
Rafinha egyszer vagy kétszer játszott a felnőtt csapatban.
Afellay Cunci és Tello előtt van a sorban...
Teljesen egyet értek veletek.MessiFan írta:Valóban ez a 2 legjelentősebb érv Thiago Silva mellett, és az hogy szerintem egy remek védő, a Brazilok védői mindig erősek, masszívak és képzettek, és ezek Silvára is jellemzőek.barca99 írta: ...Mellesleg olyannyira felesleges, hogy van oda egy 35 éves Puyol, egy formáját kereső Piqué meg Mascherano, aki nem középhátvéd. Persze itt már nyilván az marad, és az esetek nagy részében elég is, de olyan, mintha a legfontosabb meccseken csak érződne, hogy erőltetett poszton játszik. Keita meg annyira tűri jól a padot, hogy a szezon végén dönt, hogy megy-e vagy marad...
Keita meg ugye vagy megy, vagy marad, de szerintem ha ő megy, akkor csináljuk okosan, és ha a Milannak szüksége van rá, akkor adjuk őt, és így kevesebbet kell majd még rá fizetni Silváért.
Csak ebből az adódik, hogy - egy középpályás, és lehet keresni zsákbamacskákat, vagy szerződést adni dos Santosnak.
Jordi Alba meg nem középpályás, még csak nem is támadó, csak egyszerűen Spanyolországban szeretik az ilyen védőket, akik tudják segíteni a támadást a gyorsaságukkal is.
Szerintem jól végzi a védői kötelezettségét, szóval szerintem ő sem lenne zsákbamacska.
Meg egyébként mintha Abidalon kívül lenne olyan szélső védőnk, aki azért van a kezdőben mert elsősorban jó hátul, és csak utána eshet szó arról hogy ő majd felrohan az ellenfél 16-osáig segíteni.
Röviden én el tudnám képzelni mind2 igazolást, hiszen egy balbekk mindenképp kell, és egy másik belső védő sem ártana, mert sokszor a védők hiánya miatt kell 3-as védős rendszerben játszani.
Szerintem nagyszerű lenne, ha a Puyol-Piqué kettőst lehetne váltani egy Thiago Silva-Mascherano kettőssel.
Szerk: Egyébként Javi Martinez nincs a listán? Mert Silva helyett őt is el tudnám képzelni.
Valóban ez a 2 legjelentősebb érv Thiago Silva mellett, és az hogy szerintem egy remek védő, a Brazilok védői mindig erősek, masszívak és képzettek, és ezek Silvára is jellemzőek.barca99 írta: ...Mellesleg olyannyira felesleges, hogy van oda egy 35 éves Puyol, egy formáját kereső Piqué meg Mascherano, aki nem középhátvéd. Persze itt már nyilván az marad, és az esetek nagy részében elég is, de olyan, mintha a legfontosabb meccseken csak érződne, hogy erőltetett poszton játszik. Keita meg annyira tűri jól a padot, hogy a szezon végén dönt, hogy megy-e vagy marad...
Ez így nekem sehogy nem jön össze.Tocy írta:Lejjebb láttam írva hogy Thiago Silváért 25+Keita. Noooooormális? Egyik legmegbízhatóbb, padot tűrő, jól fejelő, labdabiztos játékosunkat, meg még egy rakat pénzt küldenél egy számunkra felesleges, zsákbamacska emberért? Vele kapcsolatban egyetértek Bobbal, nem láttam még benne sosem azt, hogy most ő mennyire jó. Oké, egy jó védő, abban a csapatban, ahol most játszik, de hát Cannavaro is jó volt a Juvéban meg a VB-n.
Jordi Alba kötelező, mert Abidal szerintem nem fog játszani már, akkor pedig egy minőségi balhátvéd kell, és szerintem számunkra csak ő jöhet számításba. Ilyen Bale-féléktől a hideg kiráz, volt pár jó meccs támadóként és máris idehoznák sokan..
AVB nem fiatalítani akart? Akkor érthető a dolog.visca el barca írta:romeu kapcsán neken az furcsa h dimatteo alatt még 1 percet sem játszott, AVB-nél meg alapember volt...
Hozzám ezek a gondolatok állnak a legközelebb meg amit abidal is írt!sjd írta: Ezt még egy meccsből nem vonnám le így, de nekem egyelőre ebben a 20 percben jobban tetszett a holland, mint a másik kettő
Igazolások:
-kell védő, de nem hoznék minden áron nagy nevet, mivel ez az a poszt, amivel a kicsiknél nagyon jól el vagyunk látva. Sajnos Pep viszont nagyon nem nyúlt hozzájuk, de sztem egy kis bizalommal Fontás/Bartra/Muniesa sokra viheti (ha valakit mégis hozni kell, Botiára szavazok)
-középpálya: Romeu-Keita cserét most aláírom, létszámban több ember itt se kell
-csatár: ismét leírom, Llorrente pont azért felesleges, mint Ibra.
És ez nem az, hogy nem illik a játékunkba, nem technikás, lassú stb., hanem h nem fogjuk rá építeni a játékot. Ha az lenne a menet, hogy Susaetához és Muniainhoz hasonlóan Pedro és Sanchez majd százával rugdossa be neki a labdákat, akkor lenne értelme, de így csak a pénz és a tehetség pocsékolása
Személy szerint egy Inzaghi-féle lesipuskást hoznék, jó indulósebességgel
(Bojan???)
Pont ezek azok az erények, amik ide nem szükségesek. Hagyjuk Bale-t, könyörgöm. Az Istenért sem tudnám itt elképzelni.kilibarca írta:Gareth Bale tudom hogy már ő is feljebb lépett de ha ellehetne hozni reális áron akkor mindenképpen őt. Testfelépítése miatt nagyon kellene egy ilyen játékos gyors, erőszakos , jól fejelő.
Ezzel egyetértek.kilibarca írta:Támadó: Na itt vagyok bajba Llorente szimpatikus jó játékos de nem illik a játékunkba. Azért meg felesleges megvenni hogy jobb vagy baloldalra kitegyük szenvedni. Van Persie ugyanaz elmondható róla is csak még öreg,sérülékeny is nem is túlzottan szimpatikus és drágább is lenne Wengert ismerve.Őt nem szeretném itt látni.Ha annyira középcsatár kellene nekünk itt lesz Villa aki a legjobb spanyol középcsatár.
Ezt honnan tudod ilyen biztosan?kilibarca írta:(a B-ből Rafinha simán veri Tello ,Cuenca, Affelay hármast)
Ebben igazad van, de azt is tudom, hogy Pedro hogyan szorította ki Henry-t vagy Bojan Ibrát a kezdőből. Ebben a csapatban nincs senkinek bérelt helye (kivétel Messi) és egy rosszabb teljesítmény után könnyen lehet, hogy Cuencát fogjuk Afellay helyett néznimessideco írta:Azért tudott a két fiatal aránylag sok lehetőséget kiharcolni, mert Afellay már év elején, Villa az év kellős közepén sérült meg, míg Pedro és Alexis is sokáig küszködött sérüléssel, de jól tudod ezt te is![]()
Ezt még egy meccsből nem vonnám le így, de nekem egyelőre ebben a 20 percben jobban tetszett a holland, mint a másik kettőmessideco írta:Afellay Cunci és Tello előtt van a sorban...
Na igen... de manapság a Barcelona minden játékos álma!! és ezért nagyon sokat tettünk!LG írta:... Valóban Alba tűnik a legjobbnak a lehetőségeinkhez képest, de azért jó lenne több alternatíva is a posztra, hiszen őt sem lesz könnyű megszerezni, gondolom nem csak nekünk kéne.
Pedig igen,mert arról is bepattant volna ennyi labda és az legalább nem akarta volna lerúgni PepetSanama írta:
a statisztikával én csak azt akartam cáfolni, hogy egy leszúrt karó többet csinált volna.
Ez jó kérdés... eleve nem sok klasszis balhátvéd van jelenleg, és akik vannak, azok kb. megszerezhetetlenek(pl. Clichy, Evra). Valóban Alba tűnik a legjobbnak a lehetőségeinkhez képest, de azért jó lenne több alternatíva is a posztra, hiszen őt sem lesz könnyű megszerezni, gondolom nem csak nekünk kéne.Subinho írta:de nem is igazán tudom, kit lehene albán kivűl idehozni balhátvédnek?
piqué sztem összekapja magát. ez a szezon senkinek nem sikerült úgy, mint korábban. puyol csupa szív, de pl. a klasszikuson kijött a kora, mert CR otthagyta simán, meg sem kellett erőltenie magát.... masch nagyszerű hátul és ha szükség van rá eredeti posztján is tud játszani. abidal meg ha visszatér, nem hinném, hogy állandóan fog játszani. sokkal inkább örülnék neki, ha középen játszana és hátul ez a 4-es megoldja a köv. szezont. azonban abi 33, puyol 34 ha jól tudom, vagyis max. 2 év és szükség lesz középső védőkre!!! a bal oldalra mindenképp kell egy gyors játékos! jelenleg alba lenne talán a legjobb... mert adriano eléggé sérülékeny... de nem is igazán tudom, kit lehene albán kivűl idehozni balhátvédnek?LG írta:Hát, nem is tudom. Pique azért az elmúlt 2 évben nem volt olyan hú de jó, és Puyol sem lesz fiatalabb.LM10 írta: A védelem bal oldalára kell valaki, meg talán középre, bár én szerintem Puyol,Piqué, és Mascherano jól állják ezt a kört.
a statisztikával én csak azt akartam cáfolni, hogy egy leszúrt karó többet csinált volna.A mutatói még nem jelentik egy az egyben azt,h bevált volna.Nagyon bekezdett,lődözte a gólokat (köztük fontosakat is),de a játékunkban idegen testként volt jelen.Ellézengett,elsétálgatott elöl,ha nem kapott labdát tárogatta a karjait és sétált tovább bőven, lesen.Az első pár hónap után egyre alább adta és egyre inkább kibukott,h mennyire nem idevaló az ő játékstílusa.Ez nem az ő hibája,ezt tudja,de nagyon.Nekünk meg sztem nem erre van szükségünk.Túl nagyot kellene hajlani ahhoz,ha elkezdenénk "Ibra-centrikussá" tenni a játékot.Nem is egészen értettem eleve,h mit akarunk vele.Amiben ki tudnánk használni,nem a játékunk eleme.Plusz nem igazán törte szét magát a letámadásban,labda nélküli mozgásban.Uh sztem sem vált be,de mondom,nem feltétlenül önhibájából. Összeférhetetlen a dolog,h ő sem tud akkorát változtatni,h beilleszkedjen,meg mi sem tudunk akkorát hajlani,h igazán kihasználjuk. És akkor még csak a játékáról beszéltem,nem is a személyiségéről...
Mindegy,már sokszor lerágtuk,meg am is már történelem a sztori...