2012.05.01. 16:20:59
Véleményem szerint prioritás a védelem megerősítése. Abidallal nem tudni mi lesz, így mindenképp balhátvéd kell, Alba tökéletes lenne szerintem.
Középső védő kérdés már kicsit összetettebb. Ugye van Puyol, Piqué, és Mascherano. Hozzájuk csatlakozik Fontás, plusz ha nagyon kell Busi is tud hátul játszani, bár ő ott nem életbiztosítás. A nyáron jön fel Muniesa, valamint Bartra is. Ez így akkor: Puyi, Piqué, Masch, Fontás, Muniesa, Bartra. És akkor ha Abidal tud játszani jövőre is, őt is besorolhatjuk középre, ugye játszott ő ott elég sokat amikor Puyi kidőlt. Szerintem középső bekk nem kell, a fiatalokkal meg kéne oldani.
Középpályára sem valószínű erősítés, Keita távozása esetén (ami benne van a levegőben eléggé) elég lehetne Jonathan, ugyanis ő is jön fel a nyáron, szerintem elég is lesz ő.
Még talán támadó érkezhetne, bár ott is ugye: Messi, Alexis, Villa, Pedro, Cuenca, Afellay, Tello. Én ő közülük talán csak Ibi távozását tudnám elképzelni. Én remélem senki se megy el előröl, meg tudjuk velük is oldani, plusz Cesc és Ini is tudna ott játszani.
Tehát én arra számítok, hogy érkezik Alba, és a fiatalokkal együtt kész a keret. Bár ha lesz "sok" távozó akkor érkezhetne több igazolás.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha