Pedig igen,mert arról is bepattant volna ennyi labda és az legalább nem akarta volna lerúgni PepetSanama írta:
a statisztikával én csak azt akartam cáfolni, hogy egy leszúrt karó többet csinált volna.

Pedig igen,mert arról is bepattant volna ennyi labda és az legalább nem akarta volna lerúgni PepetSanama írta:
a statisztikával én csak azt akartam cáfolni, hogy egy leszúrt karó többet csinált volna.
Ez jó kérdés... eleve nem sok klasszis balhátvéd van jelenleg, és akik vannak, azok kb. megszerezhetetlenek(pl. Clichy, Evra). Valóban Alba tűnik a legjobbnak a lehetőségeinkhez képest, de azért jó lenne több alternatíva is a posztra, hiszen őt sem lesz könnyű megszerezni, gondolom nem csak nekünk kéne.Subinho írta:de nem is igazán tudom, kit lehene albán kivűl idehozni balhátvédnek?
piqué sztem összekapja magát. ez a szezon senkinek nem sikerült úgy, mint korábban. puyol csupa szív, de pl. a klasszikuson kijött a kora, mert CR otthagyta simán, meg sem kellett erőltenie magát.... masch nagyszerű hátul és ha szükség van rá eredeti posztján is tud játszani. abidal meg ha visszatér, nem hinném, hogy állandóan fog játszani. sokkal inkább örülnék neki, ha középen játszana és hátul ez a 4-es megoldja a köv. szezont. azonban abi 33, puyol 34 ha jól tudom, vagyis max. 2 év és szükség lesz középső védőkre!!! a bal oldalra mindenképp kell egy gyors játékos! jelenleg alba lenne talán a legjobb... mert adriano eléggé sérülékeny... de nem is igazán tudom, kit lehene albán kivűl idehozni balhátvédnek?LG írta:Hát, nem is tudom. Pique azért az elmúlt 2 évben nem volt olyan hú de jó, és Puyol sem lesz fiatalabb.LM10 írta: A védelem bal oldalára kell valaki, meg talán középre, bár én szerintem Puyol,Piqué, és Mascherano jól állják ezt a kört.
a statisztikával én csak azt akartam cáfolni, hogy egy leszúrt karó többet csinált volna.A mutatói még nem jelentik egy az egyben azt,h bevált volna.Nagyon bekezdett,lődözte a gólokat (köztük fontosakat is),de a játékunkban idegen testként volt jelen.Ellézengett,elsétálgatott elöl,ha nem kapott labdát tárogatta a karjait és sétált tovább bőven, lesen.Az első pár hónap után egyre alább adta és egyre inkább kibukott,h mennyire nem idevaló az ő játékstílusa.Ez nem az ő hibája,ezt tudja,de nagyon.Nekünk meg sztem nem erre van szükségünk.Túl nagyot kellene hajlani ahhoz,ha elkezdenénk "Ibra-centrikussá" tenni a játékot.Nem is egészen értettem eleve,h mit akarunk vele.Amiben ki tudnánk használni,nem a játékunk eleme.Plusz nem igazán törte szét magát a letámadásban,labda nélküli mozgásban.Uh sztem sem vált be,de mondom,nem feltétlenül önhibájából. Összeférhetetlen a dolog,h ő sem tud akkorát változtatni,h beilleszkedjen,meg mi sem tudunk akkorát hajlani,h igazán kihasználjuk. És akkor még csak a játékáról beszéltem,nem is a személyiségéről...
Mindegy,már sokszor lerágtuk,meg am is már történelem a sztori...
hát Pep hatalmas edző volt, viszont az igazság az, hogy menedzserként nem volt ilyen meggyőző! Azért volt hatalmas mellényúlásunk... Ibra, Hleb, Csiga, Caseres (bár szerintem ő 1 nagyon is jó játékos)LM10 írta:...A z igazolások/eligazolásoknál kíváncsi leszek, hogy Tito miket lép, hogy már ő a főnök. Lehet lesznek meglepő húzásai, amit Pep nem tett volna meg.
Hát, nem is tudom. Pique azért az elmúlt 2 évben nem volt olyan hú de jó, és Puyol sem lesz fiatalabb.LM10 írta: A védelem bal oldalára kell valaki, meg talán középre, bár én szerintem Puyol,Piqué, és Mascherano jól állják ezt a kört.
A mutatói még nem jelentik egy az egyben azt,h bevált volna.Nagyon bekezdett,lődözte a gólokat (köztük fontosakat is),de a játékunkban idegen testként volt jelen.Ellézengett,elsétálgatott elöl,ha nem kapott labdát tárogatta a karjait és sétált tovább bőven, lesen.Az első pár hónap után egyre alább adta és egyre inkább kibukott,h mennyire nem idevaló az ő játékstílusa.Ez nem az ő hibája,ezt tudja,de nagyon.Nekünk meg sztem nem erre van szükségünk.Túl nagyot kellene hajlani ahhoz,ha elkezdenénk "Ibra-centrikussá" tenni a játékot.Nem is egészen értettem eleve,h mit akarunk vele.Amiben ki tudnánk használni,nem a játékunk eleme.Plusz nem igazán törte szét magát a letámadásban,labda nélküli mozgásban.Uh sztem sem vált be,de mondom,nem feltétlenül önhibájából. Összeférhetetlen a dolog,h ő sem tud akkorát változtatni,h beilleszkedjen,meg mi sem tudunk akkorát hajlani,h igazán kihasználjuk. És akkor még csak a játékáról beszéltem,nem is a személyiségéről...Sanama írta:Ezt adom!visca el barca írta:
hát ne haragudj, de sztem egy olyan játékos, aki az első évében 29/16-os mutatoval rendelkezik az igenis bevált.
mindenki tudja h ibra egy nagyképű majom, viszont focizni tud. ő ugy fosta a golokat az interben is, hogy maga harcolt ki mindent, ő szerezte meg a labdákat, ő csinálta meg a helyzetet.
mikor idejött, mindenki azt remélte h itt nem kell 4 védővel küzdeni, meg az iniesta-xavi duó ész nélkül fogja majd kiszolgálni. ha ráépítettük volna a támadójátékot, biztos meglövi az évi 40 golt.
aztán mindenki tudja h messi miatt lett eladva, mert nem akart miatta szélen játszani, meg nem akart mellette másodhegedűs lenni. guardiola sara h idehozta, tudhatta volna h nem fogja elviselni h messi a sztár és nem ő
meg ő nem fért bele a mes que un clubba...
az előző hozzászólásomban én csak arra reagáltam h egyszerűen lebójáztad.
torres, meg andy caroll a bója..
Aki nem válik be az nem lő egész évben 21gólt meg ad 10en valamennyi gólpasszt!
Aki itt nem vált be az Csiga volt meg Caceres, meg Hleb.
Nem adta be a derekát Pepnek, és ment, ennyi.
Vagy Higuain-t. Ugyan nem eladó, de 40 milliót várnak érte. Jó focista, kedvelem is, de a felét éri kb. Elfelejtik, h nem a vevő oldalon állnak, hanem az eladón.Sanama írta:Hoznám Raúltúgy is lejár a szerződése, nemde?
![]()
Amúgy Droga is teljesen jó ötlet szerintem, Larsson típus nagyon kéne.
Viszont elsődleges feladat 1 de inkább 2 védő szerződtetése. 1balra, 1 középre.
Én megelégszem akkor is ha csak 2védő érkezik, mert amúgy túl nagy átépítés előre nem kell szerintem, maximum egy öreg rutinos róka.
Ezt adom!visca el barca írta:hát ne haragudj, de sztem egy olyan játékos, aki az első évében 29/16-os mutatoval rendelkezik az igenis bevált.socio66 írta:
mindenki tudja h ibra egy nagyképű majom, viszont focizni tud. ő ugy fosta a golokat az interben is, hogy maga harcolt ki mindent, ő szerezte meg a labdákat, ő csinálta meg a helyzetet.
mikor idejött, mindenki azt remélte h itt nem kell 4 védővel küzdeni, meg az iniesta-xavi duó ész nélkül fogja majd kiszolgálni. ha ráépítettük volna a támadójátékot, biztos meglövi az évi 40 golt.
aztán mindenki tudja h messi miatt lett eladva, mert nem akart miatta szélen játszani, meg nem akart mellette másodhegedűs lenni. guardiola sara h idehozta, tudhatta volna h nem fogja elviselni h messi a sztár és nem ő
meg ő nem fért bele a mes que un clubba...
az előző hozzászólásomban én csak arra reagáltam h egyszerűen lebójáztad.
torres, meg andy caroll a bója..
13-14 kupáig azért csak eljutott ez a sehova nem vezető játék, és az utóbbi 4évben akkor voltunk a legszrabbak mikor ő a pályán volt.visca el barca írta:
hogy legyen plusz egy ember aki beszáll a statikus, sehova sem vezető passzolgatásba...
Én nem akarok sem drogba mellett állást foglalni, sem ellene, de Kash ne haragudj, de megint hülyeséget beszélsz. Ha csak a Barca-Chelsea párharcokat láttad az elmúlt években, abból is láthattad, h Drogba rengetegszer visszahúzódik.Kash írta:A Barca játéka nem olyan, mint a Chelsea-é vagy az Arsenalé, Persie és Drogba csak áldogál elöl, és várja a labdákat, még a mindig önző Cunci sem álldogál elöl, ő is visszahúzódik néha. Tehát Drogba nem kell.salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Azt írják, olyan lenne mint Larsson volt. Igaz 34 éves, lejár a szerződése, de nem is tudom... Valahogy nem tudom itt elképzelni
A Barca játéka nem olyan, mint a Chelsea-é vagy az Arsenalé, Persie és Drogba csak áldogál elöl, és várja a labdákat, még a mindig önző Cunci sem áldogál elöl, ő is visszahúzódik néha. Tehát Drogba nem kell.salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Azt írják, olyan lenne mint Larsson volt. Igaz 34 éves, lejár a szerződése, de nem is tudom... Valahogy nem tudom itt elképzelni
hééééé! most május 1 van, nem április 1!salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Azért ha figyelembe vesszük azt hogy milyen kiszolgálást kapott kb az a 16 gól 23% volt...visca el barca írta:...29 meccsen lőtt 16 gólt. sztem nem rossz egy bójától...
ibra mint statikus bója? te miről beszélsz? azért hozták h golt lőjjön és nem azért, hogy legyen plusz egy ember aki beszáll a statikus, sehova sem vezető passzolgatásba...socio66 írta:kipróbáltuk,elméletben akár jól is elsülhetett volna a dolog,de a gyakorlatban láttuk,egy statikus bója állt elöl,akinél hasznosabb lett volna leszúrni egy karót.
Nagy értelme lenne egy csillagászati fizetéssel leültetni a padra egy aggastyán korú tapló-tahót aki ráadásul mindent megnyert amit lehetett (jó bl még nincs, de az is meglehet neki).salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()