Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
miihii
KHAL

2012.05.01. 15:11:41

Sanama írta:
a statisztikával én csak azt akartam cáfolni, hogy egy leszúrt karó többet csinált volna.
Pedig igen,mert arról is bepattant volna ennyi labda és az legalább nem akarta volna lerúgni Pepet :mrgreen: (vicc elek :P )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.01. 15:10:53

Subinho írta:de nem is igazán tudom, kit lehene albán kivűl idehozni balhátvédnek?
Ez jó kérdés... eleve nem sok klasszis balhátvéd van jelenleg, és akik vannak, azok kb. megszerezhetetlenek(pl. Clichy, Evra). Valóban Alba tűnik a legjobbnak a lehetőségeinkhez képest, de azért jó lenne több alternatíva is a posztra, hiszen őt sem lesz könnyű megszerezni, gondolom nem csak nekünk kéne. :roll:
Subinho
Director del Fútbol

2012.05.01. 14:50:02

LG írta:
LM10 írta: A védelem bal oldalára kell valaki, meg talán középre, bár én szerintem Puyol,Piqué, és Mascherano jól állják ezt a kört.
Hát, nem is tudom. Pique azért az elmúlt 2 évben nem volt olyan hú de jó, és Puyol sem lesz fiatalabb.
piqué sztem összekapja magát. ez a szezon senkinek nem sikerült úgy, mint korábban. puyol csupa szív, de pl. a klasszikuson kijött a kora, mert CR otthagyta simán, meg sem kellett erőltenie magát.... masch nagyszerű hátul és ha szükség van rá eredeti posztján is tud játszani. abidal meg ha visszatér, nem hinném, hogy állandóan fog játszani. sokkal inkább örülnék neki, ha középen játszana és hátul ez a 4-es megoldja a köv. szezont. azonban abi 33, puyol 34 ha jól tudom, vagyis max. 2 év és szükség lesz középső védőkre!!! a bal oldalra mindenképp kell egy gyors játékos! jelenleg alba lenne talán a legjobb... mert adriano eléggé sérülékeny... de nem is igazán tudom, kit lehene albán kivűl idehozni balhátvédnek?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.01. 14:39:36

A mutatói még nem jelentik egy az egyben azt,h bevált volna.Nagyon bekezdett,lődözte a gólokat (köztük fontosakat is),de a játékunkban idegen testként volt jelen.Ellézengett,elsétálgatott elöl,ha nem kapott labdát tárogatta a karjait és sétált tovább bőven, lesen.Az első pár hónap után egyre alább adta és egyre inkább kibukott,h mennyire nem idevaló az ő játékstílusa.Ez nem az ő hibája,ezt tudja,de nagyon.Nekünk meg sztem nem erre van szükségünk.Túl nagyot kellene hajlani ahhoz,ha elkezdenénk "Ibra-centrikussá" tenni a játékot.Nem is egészen értettem eleve,h mit akarunk vele.Amiben ki tudnánk használni,nem a játékunk eleme.Plusz nem igazán törte szét magát a letámadásban,labda nélküli mozgásban.Uh sztem sem vált be,de mondom,nem feltétlenül önhibájából. Összeférhetetlen a dolog,h ő sem tud akkorát változtatni,h beilleszkedjen,meg mi sem tudunk akkorát hajlani,h igazán kihasználjuk. És akkor még csak a játékáról beszéltem,nem is a személyiségéről...

Mindegy,már sokszor lerágtuk,meg am is már történelem a sztori...
a statisztikával én csak azt akartam cáfolni, hogy egy leszúrt karó többet csinált volna.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.01. 13:47:58

Van Bommel nyáron hazatér a PSV-hez, így még inkább offenzívát indíthat a Milan Keitáért. (sport.es) A végén tényleg valahogy elhozzák Thiago Silvát? :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
samy85
Capitá del Barça

2012.05.01. 13:18:40

1 védő kell középre! Puyolnak hatalmas a szíve, és amíg ez így lesz felesleges a koráról beszélni... 2 évet még simán eljátszik... Pique gondolom nem akar a világ legjobb csapatából elmenni. és ennek megfelelően fog teljesíteni! Azért mert nem volt élete formájában még a világ elitjéhez tartozik! Viszont elkéne kezdeni beépíteni a "csikókat" Fontás, Bartra, kell hogy meccseket kapjanak az első csapatnál! mert máskülönben nem tudom h lesz megfelelő az utánpótlás... :)
LM10 írta:...A z igazolások/eligazolásoknál kíváncsi leszek, hogy Tito miket lép, hogy már ő a főnök. Lehet lesznek meglepő húzásai, amit Pep nem tett volna meg.
hát Pep hatalmas edző volt, viszont az igazság az, hogy menedzserként nem volt ilyen meggyőző! Azért volt hatalmas mellényúlásunk... Ibra, Hleb, Csiga, Caseres (bár szerintem ő 1 nagyon is jó játékos) :)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.01. 13:13:41

LM10 írta: A védelem bal oldalára kell valaki, meg talán középre, bár én szerintem Puyol,Piqué, és Mascherano jól állják ezt a kört.
Hát, nem is tudom. Pique azért az elmúlt 2 évben nem volt olyan hú de jó, és Puyol sem lesz fiatalabb.
LM10
Director del Fútbol

2012.05.01. 13:08:56

Egy biztos, középpályára nem kell senki. Ott világelsők vagyunk.
A védelem bal oldalára kell valaki, meg talán középre, bár én szerintem Puyol,Piqué, és Mascherano jól állják ezt a kört.
A támadósorban van most nagy bizonytalanság. Messin és Alexisen kívül a többiek helyzete nagyon kiszámíthatatlan. Pedro,Villa,Affelay,Cuenca, Tello. Kíváncsi leszek Tito ezt, hogy fogja megoldani, mert innen vagy 2 játékosnak távoznia kell, és egy támadó jól jönne a Barcának.

A z igazolások/eligazolásoknál kíváncsi leszek, hogy Tito miket lép, hogy már ő a főnök. Lehet lesznek meglepő húzásai, amit Pep nem tett volna meg.
miihii
KHAL

2012.05.01. 13:04:24

Sanama írta:
visca el barca írta:
hát ne haragudj, de sztem egy olyan játékos, aki az első évében 29/16-os mutatoval rendelkezik az igenis bevált.

mindenki tudja h ibra egy nagyképű majom, viszont focizni tud. ő ugy fosta a golokat az interben is, hogy maga harcolt ki mindent, ő szerezte meg a labdákat, ő csinálta meg a helyzetet.

mikor idejött, mindenki azt remélte h itt nem kell 4 védővel küzdeni, meg az iniesta-xavi duó ész nélkül fogja majd kiszolgálni. ha ráépítettük volna a támadójátékot, biztos meglövi az évi 40 golt.

aztán mindenki tudja h messi miatt lett eladva, mert nem akart miatta szélen játszani, meg nem akart mellette másodhegedűs lenni. guardiola sara h idehozta, tudhatta volna h nem fogja elviselni h messi a sztár és nem ő

meg ő nem fért bele a mes que un clubba...

az előző hozzászólásomban én csak arra reagáltam h egyszerűen lebójáztad.

torres, meg andy caroll a bója..
Ezt adom!
Aki nem válik be az nem lő egész évben 21gólt meg ad 10en valamennyi gólpasszt!

Aki itt nem vált be az Csiga volt meg Caceres, meg Hleb.

Nem adta be a derekát Pepnek, és ment, ennyi.
A mutatói még nem jelentik egy az egyben azt,h bevált volna.Nagyon bekezdett,lődözte a gólokat (köztük fontosakat is),de a játékunkban idegen testként volt jelen.Ellézengett,elsétálgatott elöl,ha nem kapott labdát tárogatta a karjait és sétált tovább bőven, lesen.Az első pár hónap után egyre alább adta és egyre inkább kibukott,h mennyire nem idevaló az ő játékstílusa.Ez nem az ő hibája,ezt tudja,de nagyon.Nekünk meg sztem nem erre van szükségünk.Túl nagyot kellene hajlani ahhoz,ha elkezdenénk "Ibra-centrikussá" tenni a játékot.Nem is egészen értettem eleve,h mit akarunk vele.Amiben ki tudnánk használni,nem a játékunk eleme.Plusz nem igazán törte szét magát a letámadásban,labda nélküli mozgásban.Uh sztem sem vált be,de mondom,nem feltétlenül önhibájából. Összeférhetetlen a dolog,h ő sem tud akkorát változtatni,h beilleszkedjen,meg mi sem tudunk akkorát hajlani,h igazán kihasználjuk. És akkor még csak a játékáról beszéltem,nem is a személyiségéről...

Mindegy,már sokszor lerágtuk,meg am is már történelem a sztori... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
recrea
Llegenda del Barça

2012.05.01. 13:02:07

Sanama írta:Hoznám Raúlt :D úgy is lejár a szerződése, nemde? :twisted:
Amúgy Droga is teljesen jó ötlet szerintem, Larsson típus nagyon kéne.

Viszont elsődleges feladat 1 de inkább 2 védő szerződtetése. 1balra, 1 középre.

Én megelégszem akkor is ha csak 2védő érkezik, mert amúgy túl nagy átépítés előre nem kell szerintem, maximum egy öreg rutinos róka.
Vagy Higuain-t. Ugyan nem eladó, de 40 milliót várnak érte. Jó focista, kedvelem is, de a felét éri kb. Elfelejtik, h nem a vevő oldalon állnak, hanem az eladón.

Védő biztos érkezik, csatárok elegen vannak. Ha már elkezdtük az ifik erőltetését, akkor adjunk nekik további lehetőségeket. Nézzük meg, mi lehet belőlük. Nekem szimpatikus, h építünk a saját nevelésekre.

Drogba akkor jöjjön, ha fizet érte.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.01. 12:47:10

Hoznám Raúlt :D úgy is lejár a szerződése, nemde? :twisted:
Amúgy Droga is teljesen jó ötlet szerintem, Larsson típus nagyon kéne.

Viszont elsődleges feladat 1 de inkább 2 védő szerződtetése. 1balra, 1 középre.

Én megelégszem akkor is ha csak 2védő érkezik, mert amúgy túl nagy átépítés előre nem kell szerintem, maximum egy öreg rutinos róka.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.01. 12:33:57

Van Persie zseniális játékos, de a jelleme miatt nem fér be hozzánk. Erőszakos és fegyelmezetlen játékos, aki az év 5-6 legkomolyabb meccsén általában piros lap veszélyben van.
Drogba ugyanez - bár elég merész felvetés az újságtól.

Egy középhátvéd kelleni fog, akiről én szívesen elképzelném, hogy még egy másik poszton is bevethető (vagy szélső hátvéd, vagy vkp).
Emellett egy balhátvédet is szívesen látnék.
A csatár posztra én max. egy veteránt vennék. Bár ki tudja, lehet, hogy Villa már annak számít lassan?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.01. 12:32:20

visca el barca írta:
socio66 írta:
hát ne haragudj, de sztem egy olyan játékos, aki az első évében 29/16-os mutatoval rendelkezik az igenis bevált.

mindenki tudja h ibra egy nagyképű majom, viszont focizni tud. ő ugy fosta a golokat az interben is, hogy maga harcolt ki mindent, ő szerezte meg a labdákat, ő csinálta meg a helyzetet.

mikor idejött, mindenki azt remélte h itt nem kell 4 védővel küzdeni, meg az iniesta-xavi duó ész nélkül fogja majd kiszolgálni. ha ráépítettük volna a támadójátékot, biztos meglövi az évi 40 golt.

aztán mindenki tudja h messi miatt lett eladva, mert nem akart miatta szélen játszani, meg nem akart mellette másodhegedűs lenni. guardiola sara h idehozta, tudhatta volna h nem fogja elviselni h messi a sztár és nem ő

Ezt adom!
Aki nem válik be az nem lő egész évben 21gólt meg ad 10en valamennyi gólpasszt!

Aki itt nem vált be az Csiga volt meg Caceres, meg Hleb.

Nem adta be a derekát Pepnek, és ment, ennyi.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.01. 12:27:23

[quote="socio66"][/quote]

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.05.01. 12:22:36

visca el barca írta:
hogy legyen plusz egy ember aki beszáll a statikus, sehova sem vezető passzolgatásba...
13-14 kupáig azért csak eljutott ez a sehova nem vezető játék, és az utóbbi 4évben akkor voltunk a legszrabbak mikor ő a pályán volt.
Felesleges ide hasonló kaliberű játékos.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.01. 12:20:36

Kash írta:
salas9 írta:A legújabb kiszemelt :D

Azt írják, olyan lenne mint Larsson volt. Igaz 34 éves, lejár a szerződése, de nem is tudom... Valahogy nem tudom itt elképzelni :roll:
A Barca játéka nem olyan, mint a Chelsea-é vagy az Arsenalé, Persie és Drogba csak áldogál elöl, és várja a labdákat, még a mindig önző Cunci sem álldogál elöl, ő is visszahúzódik néha. Tehát Drogba nem kell.
Én nem akarok sem drogba mellett állást foglalni, sem ellene, de Kash ne haragudj, de megint hülyeséget beszélsz. Ha csak a Barca-Chelsea párharcokat láttad az elmúlt években, abból is láthattad, h Drogba rengetegszer visszahúzódik.
socio66

2012.05.01. 12:18:53

[quote="visca el barca"][/quote]
:lol:
ok.
akkor tulajdonképpen bevált,azért adtuk el egy év után őrületes deficittel.
nem értem..
:-k
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.01. 12:14:51

Azt írják, olyan lenne mint Larsson volt. Igaz 34 éves, lejár a szerződése, de nem is tudom... Valahogy nem tudom itt elképzelni :roll:
A Barca játéka nem olyan, mint a Chelsea-é vagy az Arsenalé, Persie és Drogba csak áldogál elöl, és várja a labdákat, még a mindig önző Cunci sem áldogál elöl, ő is visszahúzódik néha. Tehát Drogba nem kell.
Kép
samy85
Capitá del Barça

2012.05.01. 12:13:28

hééééé! most május 1 van, nem április 1! :)
visca el barca írta:...29 meccsen lőtt 16 gólt. sztem nem rossz egy bójától... :lol:
Azért ha figyelembe vesszük azt hogy milyen kiszolgálást kapott kb az a 16 gól 23% volt... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára samy85 2012.05.01. 12:15:47-kor.
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.01. 12:11:35

socio66 írta:kipróbáltuk,elméletben akár jól is elsülhetett volna a dolog,de a gyakorlatban láttuk,egy statikus bója állt elöl,akinél hasznosabb lett volna leszúrni egy karót.
ibra mint statikus bója? te miről beszélsz? azért hozták h golt lőjjön és nem azért, hogy legyen plusz egy ember aki beszáll a statikus, sehova sem vezető passzolgatásba...

29 meccsen lőtt 16 gólt. sztem nem rossz egy bójától... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.01. 12:09:11

Na ő kellene még ide... :roll:

HM...
Az Affelay, Tello, Cuenca résszel nem értek egyet, de a többi kb. reális.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.05.01. 12:14:07-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.01. 12:06:15

Nagy értelme lenne egy csillagászati fizetéssel leültetni a padra egy aggastyán korú tapló-tahót aki ráadásul mindent megnyert amit lehetett (jó bl még nincs, de az is meglehet neki).
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
salas9
Entrenador del Barça

2012.05.01. 12:01:22

A legújabb kiszemelt :D

Kép
socio66

2012.05.01. 11:53:54

a vezetőknek tanulniuk kellett az ibra-esetből,ő a világ legjobb erőcsatára,és ő sem vált be,akkor mit kezdene itt llorente..
kipróbáltuk,elméletben akár jól is elsülhetett volna a dolog,de a gyakorlatban láttuk,egy statikus bója állt elöl,akinél hasznosabb lett volna leszúrni egy karót,arról legalább visszajöttek volna a kényszerítők..
llorente egy sor jó csapatba igazolhat,ahol kiteljesedhet,címekért focizhat, bár én jobban örülnék ha a klubhűség mellett tenné le a voksát.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.01. 11:41:40

Llorente? és hol fog játszani a középcsatár? bal vagy a jobb oldali vonal mellett? :lol:

mert hogy messit az évi 70 gollal biztosan nem teszik ki szélre.

tényleg ennyire hülyék lennének az edzőink? évek óta ez a legnagyobb hülyeségük, hogy a középcsatárokat kiteszik szélre h haljanak meg. ugye még franky kezdte azzal h eto'o-t kicsapta jobb oldalra.

aztán jött henry, zlatan, most meg villa. van nekünk jó 9-esünk, csak nem ott játszik ahol kell...
Kép
Válasz küldése