Sanama írta:visca el barca írta:
hát ne haragudj, de sztem egy olyan játékos, aki az első évében 29/16-os mutatoval rendelkezik az igenis bevált.
mindenki tudja h ibra egy nagyképű majom, viszont focizni tud. ő ugy fosta a golokat az interben is, hogy maga harcolt ki mindent, ő szerezte meg a labdákat, ő csinálta meg a helyzetet.
mikor idejött, mindenki azt remélte h itt nem kell 4 védővel küzdeni, meg az iniesta-xavi duó ész nélkül fogja majd kiszolgálni. ha ráépítettük volna a támadójátékot, biztos meglövi az évi 40 golt.
aztán mindenki tudja h messi miatt lett eladva, mert nem akart miatta szélen játszani, meg nem akart mellette másodhegedűs lenni. guardiola sara h idehozta, tudhatta volna h nem fogja elviselni h messi a sztár és nem ő
meg ő nem fért bele a mes que un clubba...
az előző hozzászólásomban én csak arra reagáltam h egyszerűen lebójáztad.
torres, meg andy caroll a bója..
Ezt adom!
Aki nem válik be az nem lő egész évben 21gólt meg ad 10en valamennyi gólpasszt!
Aki itt nem vált be az Csiga volt meg Caceres, meg Hleb.
Nem adta be a derekát Pepnek, és ment, ennyi.
A mutatói még nem jelentik egy az egyben azt,h bevált volna.Nagyon bekezdett,lődözte a gólokat (köztük fontosakat is),de a játékunkban idegen testként volt jelen.Ellézengett,elsétálgatott elöl,ha nem kapott labdát tárogatta a karjait és sétált tovább bőven, lesen.Az első pár hónap után egyre alább adta és egyre inkább kibukott,h mennyire nem idevaló az ő játékstílusa.Ez nem az ő hibája,ezt tudja,de nagyon.Nekünk meg sztem nem erre van szükségünk.Túl nagyot kellene hajlani ahhoz,ha elkezdenénk "Ibra-centrikussá" tenni a játékot.Nem is egészen értettem eleve,h mit akarunk vele.Amiben ki tudnánk használni,nem a játékunk eleme.Plusz nem igazán törte szét magát a letámadásban,labda nélküli mozgásban.Uh sztem sem vált be,de mondom,nem feltétlenül önhibájából. Összeférhetetlen a dolog,h ő sem tud akkorát változtatni,h beilleszkedjen,meg mi sem tudunk akkorát hajlani,h igazán kihasználjuk. És akkor még csak a játékáról beszéltem,nem is a személyiségéről...
Mindegy,már sokszor lerágtuk,meg am is már történelem a sztori...