Hát olvasom itt a friss híreket... Llorente? Hát a csapat magasságát növelendő, jó döntés, nem is rossz alternatíva, látván a Bilbaoi szereplés vállalását a csapata kupa meneteléséből! Viszont nem tudom, szerintem az ő játékstílusa nem illene bele a mi játékunkba! Ibra sem vált be! 1xűen azért mert lomha. a mi rendszerünk megköveteli a sok futást, a sok pici apró mozgást... egy ilyen felépítésű támadót, mint a Bas(z)k, a védők könnyebben szerelnek. ill. bocs, nem szerelik, de megelőzhetik... és ellenünk számtalanszor elhangzott: "meg kell előzni a támadóikat" ha jól akarnak szerepelni ellenfeleink.
1 Rvp lenne a jó döntés, mint tegnap értesültünk, Podolski az ágyúsoké a kövi szezontól. ez egy jó előjel a holland irányvonalában!:)
Alba leigazolását nem erősítették meg még, de nagyon remélem h megállapodtak a felek! Mivel ő Katalán, saját nevelés, gyakorlatilag számunkra,(a klub filozófiáját szem elött tartva) legmegfelelőbb döntés: Jordi!
A középső védő posztra írtátok TS-t a Milánból! érvként mondjátok, a Svéd támadó árával még tartoznak! (meg még Keitát is bele lehetne venni az üzletbe, mivel nagyon szeretnék a Rossonerik. a Mali is egy ütőkártya lehet ebben a transferben)
Jó döntés lenne ez is, de pont a napokban olvastam, h a Brazil belső védőt nem akarják "beáldozni", sőt előbb válnak meg "Hercegtől" (a Real be is jelentkezett érte). de hallottam azt is Hogy Javi Martínez is a listánk elején díszeleg! Csak ő méreg drága! viszont legalább akkora a potenciál benne, mint a Brazil pályatársában, csak fiatalabb.
Ha Keita m1, akkor nem igazolnék senkit sem... ugyanis ott van Jonathan... szerintem eléggé érett lehet már egy ilyen szinthez, legalábbis 1-1 meccsen pályára léphetne már. és ha az előbb említett TS-JM kettősből valaki jönne, nos... ők is eltudják látni a vkp szerepkört... Sergio, Javier-n kívül! És még ugye nem említettün a következő szezont a felnőtteknél szereplő Muniesa-Montoya 2-st. tehát 3 player érkezése lenne
az optimális, mondjuk az említettek közül!

de majd meglátjuk hogy a klub és Tito mester hogy látja!!!