Ezzel a hsz-el tudok leginkább azonosulni. Én pl. nem igazán szoktam leírni senkit, aki ide érkezik, mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyítson. Itt hívnám fel gyorsan a figyelmet Mascheranora. Sokkal kevesebben voltak azok, akik elhitték, hogy jó lehet nálunk. Ráadásul ilyen kimagasló teljesítményre szerintem konkrétan senki se számított.messideco írta:Nekem különben mindegy kik érkeznek, csak legyenek alázatosak a klubhoz, és a pályán végig 100 százalékosan teljesítsenek.
Favorizáltakat nem igazán szabad ide írni, nem is teszem meg, meg vannak az általam elképzelt játékosok.
Llorrentével nekem jelenleg csak annyi a problémám, hogy túl fiatal. Nyilván nem őrültem meg, de az a fajta játék, amit ő képvisel, engem kísértetiesen Henkére emlékeztet, ami remek döntés lenne, de nem a kezdő csapatba. Mivel még fiatal, így a padra túl drága és egyben felesleges lenne. A kezdőben meg nem biztos, hogy jó döntés lenne, de mindent egybevetve én örülnék neki.
Jordi Alba az egyetlen igazolásunk lenne, ami igazán fontos. (vagy más balos) mert jelenleg ez az egy poszt lukas nálunk. Én a középső védő szerepkört nem látom annyira vészesnek. Főleg nem annyira, hogy egy bivaly Puyol - Piqué - Masch trió mellé hozzunk még egy potenciális kezdő embert.
Középpálya: ha távozik Keita, (remélem nem) ahogy írta noname, egy hasonló játékossal lehetne igazán pótolni, csak éppen nagyon nehéz ilyet találni, ráadásul az alapoktól meg kéne tanulnia a játékunkat. Valaki írta, hogy Jonathan ott van, tehetséges stb... Ezzel nincs is gond, csak éppen a kis dos Santos véletlenül se olyan, mint Keita. Számszerűleg ugyanott tartanánk a kp-n, de kevésbé lehetne színezni a repertoárt. (és itt nem a Mali bőrszínére tettem utalást