Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én tegnap este fél2ig olvastam, nem bírtam letenni egyszerűenneobarca írta:Na ma meghozta a könyvét a posta! Libritől rendeltem, 2400Ft-volt ingyenes házhoz szállítással. Ráadásul MAGYAR nyelvű. Jobban vártam már, mint kisgyerek a mikulást. Tudom, hogy egy paraszt, tudom, hogy egy bunkó és azt is, hogy nem illett bele a Barca szerkezetébe. DE számomra ő a világ legjobb erőcsatára... Akármekkora felgma is és csípem a gyereket!
Első mondat a könyvből: Egyik nap oda jött hozzám Pep Guardiola...
Sztem most egy pár éjszaka fent leszek...![]()
és lehet már kapni vagy aki előrendelte annak adnak előbb?Sanama írta:Szó szerint, most hoztam haza a boltból. Libriben rendeltem meg amikor linkeltétek, hogy van fordítás. Ma írtak emailt,hogy lehet érte menni.kanty írta:Online elérhető? Vagy szó szerint kézben van.Sanama írta:Na kézben van a könyve, rögtön Barca-s témával kezdődikMagyar fordítás lesz/van?
Szó szerint, most hoztam haza a boltból. Libriben rendeltem meg amikor linkeltétek, hogy van fordítás. Ma írtak emailt,hogy lehet érte menni.kanty írta:Online elérhető? Vagy szó szerint kézben van.Sanama írta:Na kézben van a könyve, rögtön Barca-s témával kezdődikMagyar fordítás lesz/van?
Online elérhető? Vagy szó szerint kézben van.Sanama írta:Na kézben van a könyve, rögtön Barca-s témával kezdődik
Kinézed belőle, hogy tud írni ?:Dneobarca írta: Lehet én vagyok a hülye ezért sorry, de ez az a könyv, ami akkora port kavart. Ha igen, akkor le lett fordítva magyarra?
Még 1 dinka kérdés. Az író miért nem Zlatan?![]()
![]()
Lehet én vagyok a hülye ezért sorry, de ez az a könyv, ami akkora port kavart. Ha igen, akkor le lett fordítva magyarra?szszabolcs19 írta:Ennyiért sztem meg is rendelem, majd:P:)
Ennyiért sztem meg is rendelem, majd:P:)
Az szép!MichaaBee írta:46 millió + Samu volt az ár. A vezetőségünk akkor 20 millióra taksálta Samut és 66 millióként könyvelte el Ibrahimovic vételárát.Zsolti95 írta:Pontosan mennyiért vettük Ibrát annak idején, mert azt tudom h Eto'o benne volt a a transzferbe.Itt az van h 69 és fél milka de ebbe benne van Samu aki kb. 35 körül volt abban az időben.
http://www.transfermarkt.de/de/zlatan-i ... _3455.html
tehát akkor Samu+34?
azért kérdezem mert gondolkodtam h mennyi hülyeséget csinált annak idején a vezetőség az átigazolások terén
46 millió + Samu volt az ár. A vezetőségünk akkor 20 millióra taksálta Samut és 66 millióként könyvelte el Ibrahimovic vételárát.Zsolti95 írta:Pontosan mennyiért vettük Ibrát annak idején, mert azt tudom h Eto'o benne volt a a transzferbe.Itt az van h 69 és fél milka de ebbe benne van Samu aki kb. 35 körül volt abban az időben.
http://www.transfermarkt.de/de/zlatan-i ... _3455.html
tehát akkor Samu+34?
azért kérdezem mert gondolkodtam h mennyi hülyeséget csinált annak idején a vezetőség az átigazolások terén
igy van, már csak két okból isBarcaman1993 írta: Ha a Milan nem hülye (már pedig miért lennének azok), akkor borsos árat kérnek érte.
A korát is vedd figyelembe, már csak 1-2 szezon lehet benne a legmagasabb szinten, így nem érhet annyit, mint egy hasonló tudású, de fiatalabb játékos.Barcaman1993 írta:Ha a Milan nem hülye (már pedig miért lennének azok), akkor borsos árat kérnek érte. Talán a legjobb játékosuk. Ha a Real vinni akarja, akkor én legalább olyan 40-50 milla körül kérnék érte. Sztem ez reális érte...Sanama írta:Miért lenne drága?
31/32éves, innen lefelé van, Milan is "olcsón" vette.
szerk: mondjuk tény,ha eljönne a MIlanból, versenyezhetnének a EL helyekért.
Ha a Milan nem hülye (már pedig miért lennének azok), akkor borsos árat kérnek érte. Talán a legjobb játékosuk. Ha a Real vinni akarja, akkor én legalább olyan 40-50 milla körül kérnék érte. Sztem ez reális érte...Sanama írta:Miért lenne drága?
31/32éves, innen lefelé van, Milan is "olcsón" vette.
szerk: mondjuk tény,ha eljönne a MIlanból, versenyezhetnének a EL helyekért.
Hát az biztos, hogy nem csinálná azt, mint Benzema, aki minden támadásnál azt figyeli, hogy hol van Cristiano... Én szívesen megnézném őketKatalány írta:Épp az lenne benne a gyönyörűség, amikor két önző ego találkozikLG írta:
De én nem tartanám okos ötletnek a leigazolását, két olyan egoista ember mint CR és Ibra sztem nem férne meg egymás mellett.![]()
![]()
Ez így persze egyáltalán nem igaz...messideco írta:Mou sem tudta az Interben kezelni, ahogy Balotellit sem igazán...