ok.
akkor tulajdonképpen bevált,azért adtuk el egy év után őrületes deficittel.
nem értem..

A Barca játéka nem olyan, mint a Chelsea-é vagy az Arsenalé, Persie és Drogba csak áldogál elöl, és várja a labdákat, még a mindig önző Cunci sem áldogál elöl, ő is visszahúzódik néha. Tehát Drogba nem kell.salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Azt írják, olyan lenne mint Larsson volt. Igaz 34 éves, lejár a szerződése, de nem is tudom... Valahogy nem tudom itt elképzelni
hééééé! most május 1 van, nem április 1!salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Azért ha figyelembe vesszük azt hogy milyen kiszolgálást kapott kb az a 16 gól 23% volt...visca el barca írta:...29 meccsen lőtt 16 gólt. sztem nem rossz egy bójától...
ibra mint statikus bója? te miről beszélsz? azért hozták h golt lőjjön és nem azért, hogy legyen plusz egy ember aki beszáll a statikus, sehova sem vezető passzolgatásba...socio66 írta:kipróbáltuk,elméletben akár jól is elsülhetett volna a dolog,de a gyakorlatban láttuk,egy statikus bója állt elöl,akinél hasznosabb lett volna leszúrni egy karót.
Nagy értelme lenne egy csillagászati fizetéssel leültetni a padra egy aggastyán korú tapló-tahót aki ráadásul mindent megnyert amit lehetett (jó bl még nincs, de az is meglehet neki).salas9 írta:A legújabb kiszemelt![]()
Nyílván Jonathan képbe kerülése a TS-JM érkezésétől függően aspektál!P.U.Y.O.L. írta:Középpálya: ha távozik Keita, (remélem nem) ahogy írta noname, egy hasonló játékossal lehetne igazán pótolni, csak éppen nagyon nehéz ilyet találni, ráadásul az alapoktól meg kéne tanulnia a játékunkat. Valaki írta, hogy Jonathan ott van, tehetséges stb... Ezzel nincs is gond, csak éppen a kis dos Santos véletlenül se olyan, mint Keita. Számszerűleg ugyanott tartanánk a kp-n, de kevésbé lehetne színezni a repertoárt. (és itt nem a Mali bőrszínére tettem utalást)
Ezzel a hsz-el tudok leginkább azonosulni. Én pl. nem igazán szoktam leírni senkit, aki ide érkezik, mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyítson. Itt hívnám fel gyorsan a figyelmet Mascheranora. Sokkal kevesebben voltak azok, akik elhitték, hogy jó lehet nálunk. Ráadásul ilyen kimagasló teljesítményre szerintem konkrétan senki se számított.messideco írta:Nekem különben mindegy kik érkeznek, csak legyenek alázatosak a klubhoz, és a pályán végig 100 százalékosan teljesítsenek.
Favorizáltakat nem igazán szabad ide írni, nem is teszem meg, meg vannak az általam elképzelt játékosok.
Hát azért nálam egy Cavani nemhogy 60-at, de még még a harmadát sem éri. David Luiz szintén.Barcaman1993 írta:Azért ez nem teljesen reális. Javi Martinez, David Luiz, Cavani... Hosszú szerződésűek, ráadásul sztem 1,5/2x annyit érnek most, mint ami oda van írva.K900 írta:Egy kis infó:
Javi Martinez,23 éves:22.000.000
Thiago Silva,27 éves:32.000.000
Jordi Alba,23 éves:10.000.000 €
David Lúiz,25 éves:23.000.000 €
Neymar,20 éves:30.000.000 €
Cavani,25 éves:28.000.000 €
Bale,22 éves:35.000.000 €
Hulk,25 éves:34.000.000 €
Llorente,27 éves:25.000.000 €
Abel Hernández,21 éves:5.000.000 €
forrás: http://www.transfermarkt.de
én igen.zola8787 írta:Csatár kell ide! Befejező, gólerős csatár és nem Torghellére gondolok.
+mes írta:Chygrinskij 25 millaLego írta:Vki kitudna segíteni? A meccs alatt mondta a kommentátor, hogy Pep 4 éve alatt vmi (ha jól értettem) 350 milliót költöttünk új igazolásokra. Na ez, hogy jön ki (csak mert nem nagyon vagyok az árakkal teljesen tisztában)?
Villa 40
Alexis 40
Fabregas 40
Pique 5
Maxwell 5
Afellay 5
Adriano 10
Ibra 60
Masch 30
Nagyjabol ezek jutnak eszembe, es mar tobb mint 250 milla
Chygrinskij 25 millaLego írta:Vki kitudna segíteni? A meccs alatt mondta a kommentátor, hogy Pep 4 éve alatt vmi (ha jól értettem) 350 milliót költöttünk új igazolásokra. Na ez, hogy jön ki (csak mert nem nagyon vagyok az árakkal teljesen tisztában)?