2012.04.25. 17:04:11
Na jöttem én is rontani a levegőt. Minden hibánkat nem írom le, sztem ezt már néhányan megtették helyettem is. A meccsek előtt azt mondtam, ha nem jutunk tovább, akkor nem is érdemlünk BL címvédést. És akkor ez...? Csak nem mellékesen megjegyzem, hogy 1 hét alatt elbuktunk mindent, és a 3 meccsen a korábban agyonszapult Piqué egyiken se játszott (na jó 15 percet tegnap). Mascherano és Puyol nagyobbnál nagyobb hülyeségeket csináltak, Valdest meg sem említve. Piquét a sebessége miatt húzzák itt le, hát 2 meccsen abból kaptuk a gólokat, hogy lefutottak minket... Valdes, katasztrófa. Piquét leséríti, az elsők gólt Puyival gyönyörűen összehozták, a Real ellen mind2 gólban benne volt. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni. Az egyetlen játékosunkat, aki fejpárbajban felnőtt volna a Chelsea szintjére és játszhatott volna "beállóst" leüti... Aztán a kp. Tegnap is rengetegszer lefuthattuk volna őket, de megint visszafelé játszottunk, Xavi rendre megemelte a labdát, vagy mentek a fél centis passzok. Init és Fabret nem bántanám, zseniálisak voltak Busival együtt. A csatársor megint... 2 meccsen legalább 10 gólt kellett volna lőnünk, erre 2-őt lövünk, azt is Ini és Busi. Sztem ez elmond mindent. Messi ismét csak keresgéli önmagát, 11-es, 2 100-as ziccer, rengeteg eladott labda... Szóval az egész csapat egy rakás végtermék volt. Amelyik csapat ennyi helyzetből nem tud elegendő gólt lőni és 3 ilyen gólt kap, nem mellékesen kb. 3 kaput eltaláló lövésük volt a 2 meccsen az nem érdemel továbbjutást. Itt nem azért nem mentünk tovább, mert jó volt az ellenfél, vagy a bírók nem nekünk kedveztek, ezt egyszerűen elszabtuk. Az egyetlen, ami fáj, hogy ez a hulla gyönge Chelsea jut be a döntőbe, vagyis aki ma továbbjut az meg is nyeri a sorozatot. Remélem a Bayern lesz. Bár azt is megjegyezném, ha tovább is megyünk, remélem mindenki tisztában van vele, hogy nem védtük volna meg a címünket ilyen játékkal, akárki is lett volna az ellenfél. Ilyen illúziókat ne is dédelgessünk. Ha így játszunk továbbra is, akkor a kupa sem lesz meg, ez a Bilbao sokkal jobb csapat, ennél a Chelseanél. Várom vissza a csapatba Piquét, Pedro, Afellayt és minél hamarabb Villát. Messi lemondhat a aranylasztiról és sztem a Pichiciről is. Meglepő lenne, ha bármelyiket behúzna, ugyanez igaz Valdes Zamora díjára, de ha meg is nyeri, nem tartom megérdemeltnek. Szurkolok mind2-jüknek, de amit mostanában mutatnak, borzasztó. Messi esetében arról beszéltünk, hogy simán eléri a 70-et. Most már azt mondanám, hogy komoly meglepetés lenne. Vhogy húzzuk be a CDR-t, ne maradjunk kupa nélkül, de a Mikulás Kupa nem fog annyira csillogni, mint mondjuk a másik 2 tenné. Komoly változtatásokat várok, mert egyértelműen elfogytunk. Megreformált, stabil védelmet, a megszokott középpályát és gyilkos támadósort kérek. Most max. a kp van csak meg.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor