Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az argentin szövetség elnökének a fejével gondolkodva ez nem rossz ötlet.bali 15 írta:Nekem az jutott most eszembe, hogy Pepet simán el tudnám képzelni az Argentin válogatott kispadján. Mindenki ide-oda rinyál, hogy Messinek nem megy a nemzeti csapattal, Pep talán tudna változtatni ezen.
A "kulcsmondatba" belelovallod a saját gondolataidat,amitől nem tudsz szabadulni. Belemagyarázod már a dolgaidat,pedig semmi alapja.Subinho írta:Ez a kulcs mondat pedig, higgyétek el:
Pep: "Már december elején közöltem az Elnök Úrral és Zubival, hogy az én korszakom a vége felé közeledik."
Máskor is volt formaingadozás, néhány meccs, mondjuk 1 hónap, de itt decembertől legalább 2-3 hónapig nem igazán ment a játék... aztán március közepe-április eleje beindult a csapat és nem véletlenül nyilatkozták tavasszal többen többször, reméljük, hogy marad!!! ...mert akkor még nem mondta, hogy elmegy, csak, gondolkodot rajta: "az én korszakom a vége felé közeledik." Nekünk volt csak ez ennyire letaglózó a kotsog murinnyó féle banda győzelme és a bunker cselszi 0 támadással kiverem a barcát meccs után... sajnos néhányunkat megviselte, többek között engem is!!!
Subinho!Subinho írta:Ez a kulcs mondat pedig, higgyétek el:
Pep: "Már december elején közöltem az Elnök Úrral és Zubival, hogy az én korszakom a vége felé közeledik."
Máskor is volt formaingadozás, néhány meccs, mondjuk 1 hónap, de itt decembertől legalább 2-3 hónapig nem igazán ment a játék... aztán március közepe-április eleje beindult a csapat és nem véletlenül nyilatkozták tavasszal többen többször, reméljük, hogy marad!!! ...mert akkor még nem mondta, hogy elmegy, csak, gondolkodot rajta: "az én korszakom a vége felé közeledik." Nekünk volt csak ez ennyire letaglózó a kotsog murinnyó féle banda győzelme és a bunker cselszi 0 támadással kiverem a barcát meccs után... sajnos néhányunkat megviselte, többek között engem is!!!
Subinho írta:úgy olvastam korábban, hogy nem októberben, hanem decemberben mondta a vezetőségnek...
...és egy érdekes párhuzam: decemberig a csapat jól játszott, emlékezzetek a világkupa döntőben pl. 4-0-ra lemosták a Santost... és aztán valami történt, mert 2012-ben már nem volt olyan "harapós" a csapat. aztán tavasszal jól tolták megint, de az említett meccseken látszott, hogy vmi nincs rendben a fejekben...
nos, sztem csak kifelé nem publikálták, a játékosok talán decembertől már tudták...
sajnálom, hogy ma nem április 1. van és holnap nem derül ki, hogy csak áprilisi tréfa volt.....
Kizárt dolognak tartom,h a játékosok tudták volna.akkor még eddig sem lettünk volna versenyben egyik sorozatban sem szvsz.Kétlem,h azért nyomtuk meg a március-áprilist,h ezzel marasztalják a srácok.Legalábbis nem azért,mert tudták,h menni akar...Sanama írta:Ez, hogy elmondta a vezetőségnek, tényleg érdekes. Én tartom azt,hogy amit 2ember tud az már nem titok.
Pep már októberben közölte a vezetőséggel, hogy fáradt a folytatáshoz és hogy nem fog hosszabbítani. Októberben még semmisem alakult ki szezonból szinte, még bármi nyitott volt. Nem az utsó 2 meccs kudarca miatt mondott le.FtcSikiHun írta:
És nem nagyon olvasok okokat, illetve riportokat, de engem bosszant, hogy 'elhagyja a süllyedő hajót'. Most ebben az évben nem jött össze, és akkor mi van? egyből menni kell? mit hitt? Hogy 10 éven át mindent nyerünk? Két fontos meccsen kikapunk és már megy. Ennyi a véleményem.
Ha nem jól látom akkor mondjátok meg nyugodtan, hogy pontosan mi történt!
hihetetlen...nem is tudom, mit gondolt.Kash írta:Megmutattam anyukámnak a "Gracies Pep" cimű videót. A videó közepe felé anyukám igy szól:
"Most úgy kezelik, mintha meghalt volna, nem is értem..."
-Erre én:
"Hát ez, hogy otthagyta a Barcát, olyan, mintha meghalt volna..."
-Anyukám elhalgat...
Hihetetlen szituáció...
Persze, hogy nem bánta meg, de sok energiát kivett belőle. Sokan irigyelték őt amiatt, mert egy bomba erős kerettel dolgozhatott, de azt elfelejtik, h akkora nyomás volt rajta, amilyen semelyik másik edzőn sem. Fel lehet hozni példának Fergussont, hogy 25 éve a MU edzője. De Fergusson volt, h évekig semmit sem nyert, volt többször is, h már a BL csoportkörben kiesett. De ezt is megengedhette magának. Guardiola meg hol csinálhatott volna ilyet??? Tőle az elkényeztetett csőcselék már minden szezonban a triplázást várta el... Ha már becsúszott egy gyengébb meccs ki is kezdték. Ilyen körülmények között nem volt könnyű dolgozni, de ő megcsinálta!Barcaman1993 írta:Sztem 1 percet nem bánt meg ebből a 4 évből. Úgy érzem, hogy nem is kell neki. Ilyen játékot ennyi kupával párosítva... Csak hálásak lehetünkLG írta:Ha megnézzük, h nézett ki 2008-ban, illetve hogy néz ki most, meg is kapjuk a választ a távozására. Az elmúlt 4 év alatt ő legalább 10 évet öregedett... Megérdemli a pihenést.
Igen.Megspékelve pedig a kupadöntővel ami az utolsó meccse lesz ebben az idényben.Aztán kitudja mikor jön vissza ha egyáltalán visszajön!Rinku írta:A szezon végéig azért még ő lesz az edző? Ugye hogy ő ül majd a padon még az utolsó meccsig?