USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.29. 00:54:21

Sanama írta:NBA ‏ @NBA Reply Retweet Favorite · Open
RT @chicagobulls: Bulls guard Derrick Rose tore his Anterior Cruciate Ligament (ACL) and he is out for the remainder of the season.
Na akkor így az Olimpia is úszik neki, szegénynek a tavalyi MVP év után sérülés sérülés hátán.
Shumpert is szerencsétlen keretbe foglalta ezt a szezont, ellenünk játszott először Karáncsoykor jól mozgott már akkor is, s lejött térdsérüléssel, most meg a PO-ban lejön térdsérüléssel!

És még csak 2 meccs ment le, s már 2 sérülés....

Cumbee megnéztem újra:
http://www.youtube.com/watch?v=0_ALKZHNQEM
Akárhányszor nézem akkor sem flagrant foul :D Könyörgöm ez a PO, odament adott egy tekintélyparancsolót!
Joey Crawford fújta be amúgy (ki más ):lol:

Azért is akadt meg a szemem meccs közben is mert remélem nem ilyen könnyű fújás várható mondjuk a mi meccsünkre, mert akkor kapjuk majd rendesen a faultokat meg a teknikaikat :D (Nem szoktam sporikkal foglalkozni, de hirtelen eszembe jutott hogy szórták ki tavaly PP-t a Miami ellen :D )

De Isten ad Isten elvesz fújások terén is, majd ha velünk össze kerül esetleg akkor KG-k is tesznek róla ne ficánkoljon :D

szerk: amúgy nem ezen múlt, de ezt többször írtam, nagy futásban volt a Miami a Knicks akkor esett szét a második negyedben, köszönhetően Jamesnek

Amúgy Rose kidőlése lehet lelkileg roppantja meg a Bullst, ez azért nem alapszakasz, hogy mindegy nyerünk vagy nem...Hirtelen azért a Philly széria is nagyon érdekessé vált

1. nap és mennyi minden történt és csak 2 meccs ment le eddig
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.29. 00:29:26

NBA ‏ @NBA Reply Retweet Favorite · Open
RT @chicagobulls: Bulls guard Derrick Rose tore his Anterior Cruciate Ligament (ACL) and he is out for the remainder of the season.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.28. 23:34:32

Örülhetnék, de egy azért sosem jó ha ilyen nagy játékosnál sérülés van, ráadásul idén valami hihetetlen mi van vele, viszont ez ha a C's tovább megy persze befolyásolja a dolgokat, de idén 4 meccset játszottunk a Bulls ellen abból 3szor nem volt Rose és 3-1 az összesítés és mikor nem volt Rose akkor is 2-1!Nagyobb gondjaink voltak Noah-val meg Gibsonnal meg Asik meg sorolhatnám őket, pattanózás!
Persze nincs Rose nem kell annyira védeni!És azért Watson nem ugyanaz főleg 4 meccsig, de így azért megnyílt nekünk egy kis kapu, ha továbbtudunk menni az Atlantán :D

Fantasy szempontból viszont örülök :D
Hamilton says hi :lol: Csak ő bírja ki könyörgöm, meg Noah is egyből bekezdett!Watson felértékelődik meg Lucas :D De ott a másik fele is, hogy begyűjtöttem pár Bulls játékost, így azért érdekes lesz!

Azért keményen kezdődik ez a PO 2 meccs 2 sérülés, meg mint írtam Allen sincs jól, szóval nekem sincs okom örülni, meg még hogy arról beszéljünk Bulls rohadt messze van, bár remélem csak 4 meccs kell hozzá :mrgreen:

Na ez a meccs elment (már rég, de azért...), akkor hogy egy kicsit "trollkodjak" holnap lesz így immár 11 éve, hogy nem nyert a PO-ban a Knicks :D
De amiről beszéltünk is, Knicks állandóan termeli a TO-kat a Miami ellen, a Heat meg büntet, sima lett!

szerk:
TNT courtside camera picked up Derrick Rose telling Bulls trainer, "I felt something pop." Otherwise, still awaiting medical report at UC.
Még biztosat nem közöltek, hogy mi van vele, de val ez tényleg hosszú lesz

Azért a Miami bekezdett rendesen, Woodson meg így zsinórban ötödször veszít PO meccset!Shumpert nélkül nagyon nehéz lesz még meccset is fogni szerintem!Bár ne így legyen, s meg is érdemelné már tényleg ez a szerencsétlen Knicks, hogy legalább egyet nyerjen kezdem sajnálni őket :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.28. 23:19:02

Sanama írta:mit jelent a flagrant? :D kigugliztam,hogy vmi durva fault,de mit "adnak" érte?
A flagrant 1-nél büntető és a labda a faultot elszenvedő csapaté. A flagrant 2 a kirívóan durva esetekért jár, a honorálása megegyezik az flagrant 1-vel, annyi extrával, hogy ittaz adott meccsre végleges kiállítás jár a faultoló játékosnak. (Ilyet kapott pl Artest a könyöklésért.)

Rose:/ Mondjuk várható volt, sejtettem, hogy szakadás lesz. Nagyon nem volt biztató az a pár perc, amíg levitték. Látszott, hogy elég komoly a baj. Ez egyben azt is jelenti, hogy nagyon nagy meglepetésnek kell történnie, hogy ne a Miami jusson a nagydöntőbe. Bob viszont örülhet, így a Hawks/Celtics győztese előtt megnyílt az esély a konferencia döntőre. Rose nélkül a Bulls még mindig nagyon jó, de már bőven nem tartozik a verhetetlen kategóriába.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.28. 23:17:45

Ne menjünk bele, az is oldal hátulról volt, de tényleg nem ezen múlik!Majd még megnézem neten, de továbbra is tartom ez nálam nem flagrant, hátulról volt vagy sem, odament kőkeményen Chandler, ez már PO!A védekezés dolgot meg arra írtam, nyilván James kezdett beindulni valamivel le kellett hűteni!Nem szétverte Chandler hanem adott egy egészségeset, hogy vegyen vissza, nem jött össze neki :D

Anthony-Shumpert nagy betli, James meg GOD mode!Ráadásul kőkemény a védekezése a Heatnek 30% alatt a New York.

Rose az kemény :shock:
Most meg Shumpert...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.28. 23:19:14-kor.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2012.04.28. 23:17:31

Chicago Bulls PG Derrick Rose has torn ACL and MCL in left knee, will miss remainder of playoffs.

Az egyik legrosszabb sérülés ami egy kosárlabdázóval történhet, fél év kihagyás minimum. A Bullsnak ennyi volt a PO.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.28. 23:13:36

mit jelent a flagrant? :D kigugliztam,hogy vmi durva fault,de mit "adnak" érte?
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.28. 23:10:23

Bob_Marley írta:Odament rátett vállal, igen és?
Elzárás volt, oké nyilván nem a finom fajtából, le is lehetett fújni, de hogy nem volt flagrant az tuti!
Nem mintha ezen múlna, de előtte is mekkorát repült James, azt hiszem talán Jeffries-zel volt ott az alapvonalnál miután lefülelt egy labdát!És aztán kiesett!

Nem ezen múlt/múlik, de az a Chandler zárás engem kiakasztott :D Az nem volt flagrant!Fájt neki, ne menjen letámadni és nem nézz bele ilyen zárásba :mrgreen:

Rögtön ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=NOPYtXjPrWs
Ez egy SZABÁLYOS ELZÁRÁS Chandleré se volt "csúnyább" de lehetett fújni de nem flagrant, nálam
Bob nem akarok nagy vitába belemenni így meccs közben, majd utána lejátsszuk:D:D de azért hasonlítsd össze a 2 esetet. KG megállt egy helyben, Miller belecsapódott. Itt viszont hátulról szándékosan leütközte. Ha ez szemből történik, akkor támadó. Így hátulról veszélyes volt, ezért a flagrant 1. Az meg milyen kifogás már, hogy ne védekezzen ilyen szinten?:D:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.28. 22:57:14

Odament rátett vállal, igen és?
Elzárás volt, oké nyilván nem a finom fajtából, le is lehetett fújni, de hogy nem volt flagrant az tuti!
Nem mintha ezen múlna, de előtte is mekkorát repült James, azt hiszem talán Jeffries-zel volt ott az alapvonalnál miután lefülelt egy labdát!És aztán kiesett!

Nem ezen múlt/múlik, de az a Chandler zárás engem kiakasztott :D Az nem volt flagrant!Fájt neki, ne menjen letámadni és nem nézz bele ilyen zárásba :mrgreen:

Rögtön ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=NOPYtXjPrWs
Ez egy SZABÁLYOS ELZÁRÁS Chandleré se volt "csúnyább" de lehetett fújni de nem flagrant, nálam
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.04.28. 22:55:33

ellenállhatatlan volt a heat itt a második negyedben,hátul folyamatosan hibára kényszerítik a knicks-t, anthony meg sem tud mozdulni, nagyon jól fogják,elöl meg minden beesik,a végén már a teljesen abnormális dobások is. :)
23-al megy a heat,innen nagyon nehéz lesz,pedig nagyon örülnék egy szoros végjátéknak.
ezen a faulton nagyon felháborodtak a kommentátorok,pedig azért hátulról, szándékosan történt a dolog,egyértelműen indulatból,fölösleges volt.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.28. 22:51:20

Bob_Marley írta:Cumbee:
http://www.livefootballol.com/streaming ... pcast.html
Én nem tudom sajnos nézni, nincs sopcastem :D De ezt is Zoleenak köszönhetjük ezt a sopcastes channelt
Thx, sajnos nem bírja az itthoni netem, de egyébként jó csatornának tűnt.
James ha ennyitől ekkorát esik, ne menjen éjszaka a Szigony utca, Diószeghy utca környékére, mert komoly baja lesz...
Na itt a második negyedben meg van csúszva a Knicks rendesen 10 eladott labda 1 negyed alatt derék!

Battier mekkorát játszik :shock: PO TIME :D

szerk: Na jó ez mi volt gyerekek????Öcsém azért mert James belenézett egy elzárásba???OMG
Kommentárotok is kiakadtak nem csodálom

Heat kegyetlent védekezik, teljes szétesés, James meg gyilkol persze...Minden momentum a Heaté
Azért az kicsit több volt mint egy sima elzárás.:D Lendületből lépett oda és testel oda is nyomott 1-et, nem csak megállt 1 helyben. Nálam a flagrant 1 korrekt döntés.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy James megtalálta a megoldást a clutch kérdésre. Mindig így kell játszania és ha minden meccsen 30-al mennek 5 percel a vége előtt, akkor nem kell clutchnak lennie.:D:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.28. 22:27:19

Cumbee:
http://www.livefootballol.com/streaming ... pcast.html
Én nem tudom sajnos nézni, nincs sopcastem :D De ezt is Zoleenak köszönhetjük ezt a sopcastes channelt

James ha ennyitől ekkorát esik, ne menjen éjszaka a Szigony utca, Diószeghy utca környékére, mert komoly baja lesz...
Na itt a második negyedben meg van csúszva a Knicks rendesen 10 eladott labda 1 negyed alatt derék!

Battier mekkorát játszik :shock: PO TIME :D

szerk: Na jó ez mi volt gyerekek????Öcsém azért mert James belenézett egy elzárásba???OMG
Kommentárotok is kiakadtak nem csodálom

Heat kegyetlent védekezik, teljes szétesés, James meg gyilkol persze...Minden momentum a Heaté

2ik negyed 30-13 :D Melo 1/9 James6/7 mondjuk a büntetőzés: Knicks 5/5 Heat 21/28 :shock: Lassan ennek a meccsnek itt vége is
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.28. 22:17:51

Amúgy Spo megint össze-vissza keveri a kártyákat, készülj fel a Heatből :D Most éppen Chalmers-Wade-Battier-James-Bosh 5ös van fent, itt is igazából egyetlen magas ember, de ő se egy izomkolosszus. Viszont volt olyan, hogy se PG, se C, és Wade-James-Miller-Bosh-Haslem volt fent :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.28. 22:14:18

Cumbee írta:Eléggé off, de ezen a [auto_cenzúra] streamen amit nézek, a közönség ebben a fehér egyen pólóban kajak úgy néz ki, mintha az NBA 2k11-ből szerkesztenék a közvetítés alá a 2D-s nézőteret a papír emberkékkel.:D
Bob a Sopcast-es angol? Elég román és arab nyelvű streamet néztem már a barca miatt, amcsi sportot nem vagyok hajlandó angolon és magyaron kívül máshogy nézni.:D
Miamiban ezek így nyomják, meg most lehet némi hangjuk is van, de majd az OKC-Dallas vagy mondanom sem kell majd mikor jön a Hawks a Gardenbe, ott lesz szurkolás :D

Angol és
nézem a statokat Melo se rossz 0/7 mellé jön jó fegyverhordozója Jr Smith 1/4 James meg azért kicsit elkezdte!
Sanama írta:
Mi történt vele?

Meg Howardnak milyen sérülése van?
Rose:
http://www.youtube.com/watch?v=cA99eCevcOQ
Howardnak meg a háta s az Olimpia is kimarad
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.28. 22:14:17

Zolee23 írta:Kórházba vitték Roset azonnal, lassan meglesznek az MRI eredmények.
Mi történt vele?

Meg Howardnak milyen sérülése van?
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.28. 22:05:31

Eléggé off, de ezen a [auto_cenzúra] streamen amit nézek, a közönség ebben a fehér egyen pólóban kajak úgy néz ki, mintha az NBA 2k11-ből szerkesztenék a közvetítés alá a 2D-s nézőteret a papír emberkékkel.:D
Bob a Sopcast-es angol? Elég román és arab nyelvű streamet néztem már a barca miatt, amcsi sportot nem vagyok hajlandó angolon és magyaron kívül máshogy nézni.:D
szerk.: Akkor már csak egy netes link kéne hozzá, mert így sopcats-be beírva azt írja ki, hogy nem találja a csatornát. Általában így nem megy nekem valamiért.
Sanama: A térdével volt gáz. Megbicsaklott, elég csúnyának nézett ki, várjuk az MRI eredményét. Howard-ot műtötték, ő erre az évre végzett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.04.28. 22:19:02-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.28. 22:04:50

Közben mi is túl vagyunk az idei első PO-negyedünkön, 6 ponttal vezetünk, és egész jól is játszunk! Védekezésben főleg, Melo 7/0 mezőnyből...elöl megint csak James van sajnos, a többiek elenyésző teljesítményt nyújtanak. Wade még oké, de Bosh egy jó középtávolin kívül még csak elzárást se nagyon csinál, tényleg csak ott van, Haslem legalább pörög, illetve a cseréink is jók voltak, Battier bevágta végre az open trííít, Miller is nagyot védekezik, Joel is jobb csereként, mint a kezdőben. Let's go Heat!

Roseról vmi konkrétat?
Zolee23
Capitá del Barça

2012.04.28. 22:02:12

Kórházba vitték Roset azonnal, lassan meglesznek az MRI eredmények.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.28. 21:55:59

Eazzy írta:Egyébként azt remélem vágod Bob, hogy az idei 3 Bulls elleni alapszakasz meccsen kettőn több pattanót szedtünk! Szóval alapvetően nem feltétlen kellene ebben kikapnunk tőlük.
Nem vágtam, de alapvetően ha megnézed Hawes itt esélytelen, csak Brand tartotta nálatok a lelket, Noah nagyon élt.Írtam is mindenféleképpen 1 W-t megérdemeltek, mert ma is nagyot küzdöttetek!

fcbarca pont írni is akartam, hogy te valami ritka peches vagy...ráadásul nem akarom teljesen elvenni a kedved, de sajnos Ray Allen nincs jól, nagyot küszködik a bokájával, lehet holnap megműtik, s nincs PO....Remélem Rosenak nincs komoly baja de csúnya volt!

Egyébként Sopcasten:
Channel - 116205
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.28. 21:53:23

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.28. 21:48:09

Bob linkje a Bulls meccs végén egyből átváltott a Heat-Knicks meccsre. Remélem ez így is marad és nem kell újat keresni. :D

Rose-t nagyon sajnálom, súlyosnak tűnt. :?

(Úgy látszik a legjobb játékosom, aki hozzám kerül egy fantasyba az egyből lesérül. :roll: )
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.28. 21:45:33

Egyébként azt remélem vágod Bob, hogy az idei 3 Bulls elleni alapszakasz meccsen kettőn több pattanót szedtünk! Szóval alapvetően nem feltétlen kellene ebben kikapnunk tőlük.
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.04.28. 21:41:29

A Heat meccsre valaki tudna egy jófajta stream-et dobni?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.28. 21:37:49

Na Rose megint...
Igaza volt Reggienek otthon +20nál miért kell fent tartani, persze ott a másik fele, hogy játékba kell kicsit azért lendüljön, de ilyen peches dologt, remélhetőleg nem komoly!

Nem mondok nagy dolgot pattanók és amit a boxscoreban egy kis érdekesség:
Holiday majdnem 36 perc és -27!!!!

Az egy dolog sok minden be is megy a Bullsnak, de a gyűrű közeléből nem is tud pontot dobni a Sixers!

Noah amúgy még aki óriásit játszik nem csak a DD hanem szedi a támadókat, s brutális elzárásokat ad, amiből jönnek a Korver-Hamilton pontok
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.04.28. 21:37:12

basszus,rose 1:10-el a vége előtt lent maradt a földön, komolynak tűnik elsőre.. rendesen elcsendesült az aréna,imádkozik mindenki.
mondjuk ha rosszul is alakulnak a dolgok,azért rose nélkül sem írnám le a bulls-t,láttunk már olyat hogy a vezér elvesztéséből előnyt kovácsolt egy csapat..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2012.04.28. 21:39:06-kor.
Válasz küldése