Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor ha jól értelmezem körbekéne vágni egy alakot és mögérakni egy hátteret, az az én szakterületemEl fanático írta:Lenne egy kérésem az egyik Maestro-hozNem ava és nem sig, nem sport, hanem magán jellegű. Egy képhez kellene másik háttér - ennyit előljáróban.
A többit privátban, ha vállalja valaki. Előre is köszi!
2 verziómessideco írta:Lényeg, hogy narancssárga póló, rá fekete címer, pipa nem kell, hátára talán a nevem. Minél olcsóbb és egyszerűbb.
Asszem L méret lenne.
arra gondolsz, hogy kivágott, körbevágott legyen? mert a png formátum nem azt jelenti, az lehet egy sima kép is.messideco írta:Tervezek pólót készíttetni, kellene hozzá egy fekete KNVB-címer, PNG formátumban.
Aki talál egyet, nagyon megköszönném![]()
huuuuukakasugynok007 írta:Nekem olyan rendes kellene ami laptopra is jó!kanty írta: 1366x768.
Köszi.
Nekem olyan rendes kellene ami laptopra is jó!kanty írta:1366x768.vuvu írta:holnap megpróbálhatom. mekkorát?Egy Guardiolás háttérképet valaki? Szerintem most elég nagy az igény rá. Wink
Köszi.
1366x768.vuvu írta:holnap megpróbálhatom. mekkorát?Egy Guardiolás háttérképet valaki? Szerintem most elég nagy az igény rá. Wink
Én egy normális képre gondoltam ,normális méretben(nem itt szeretném használni)vuvu írta:holnap megcsinálom. sigre gondolsz?Ha van egy kis időd csinálnál nekem is egy képet ,amin megeffektezve szerepel Messi és Tello esetleg egy Barca címerrel(ez annyira nem fontos)
De ugye az enyé,ről sem feledkeztél meg?vuvu írta:...
holnap megcsinálom. sigre gondolsz?Ha van egy kis időd csinálnál nekem is egy képet ,amin megeffektezve szerepel Messi és Tello esetleg egy Barca címerrel(ez annyira nem fontos)
sajnos nem tudok menteni, nincs annyi hely a gépen, szóval akkor ez veszett ügy.siget is köszi,de tudnál rajta változtatni?...
holnap megpróbálhatom. mekkorát?Egy Guardiolás háttérképet valaki? Szerintem most elég nagy az igény rá. Wink
holnap kapodzia Viktor!
Szeretnék kérni tőled Alexises siget és avát, ha már a jó ügy érdekében megy.
holnapEbből a képből szeretnék egy aláírás-képet, felirat rá csupán annyi, hogy The Best.
Ezt támogatnám, szívesen nézegetném én is a Mestert.kanty írta:Egy Guardiolás háttérképet valaki? Szerintem most elég nagy az igény rá.