Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem 1 percet nem bánt meg ebből a 4 évből. Úgy érzem, hogy nem is kell neki. Ilyen játékot ennyi kupával párosítva... Csak hálásak lehetünkLG írta:Ha megnézzük, h nézett ki 2008-ban, illetve hogy néz ki most, meg is kapjuk a választ a távozására. Az elmúlt 4 év alatt ő legalább 10 évet öregedett... Megérdemli a pihenést.
Vissza olvastam, és sajnálattal látom, h anno én sem bíztam benne.Barcaman1993 írta:Érdekes olvasgatni a TOPIC legelső hsz-eit. Mindent elárul, hogy akkor milyen volt a helyzet vele kapcsolatban és most milyen. Elképesztő egy ember, elképesztő egy csapat
Igaz,ki nem mondtad,h gyáva,csak éppen abban a 8-10 postban,amiket írtál tegnap óta,lényegében ezt sugallod.Azt,h gerinctelen,mert itthagy minket a trében,meg h könnyű a csúcson edzőnek lenni,de amint gubanc van,vesz a sátorfát,mint egy gyáva ember.Subinho írta:[
nézd, én nem vitázni akarok, mert pepet imádtam feltétel nélkül!!! ha a csapat még a 4-be sem fért volna be a ligában, mint pl. a 2000-es évek elején volt ilyen, akkor is 1000%-ban kiálltam volna mellette, feltétel nélkül!!! amit írtam, arra értetem, hogy hogyan fog ő továbblépni és más klubban akár évekig edzősködni és maga mögött hagyni az otthonát??? mert ha a Barca az igazi családja, akkor ezt nem teheti meg!!! hogyan fog dobogni a szíve, ha pl. az Inter, vagy épp a Cselszi padján egy BL elődöntőben visszatér a szeretett otthonába??? amit írtam, talán kicsit ironikus volt, nem megbántani akartam bárkit is, sokkal inkább nem értem ezt és olyan sok minden kavarog a fejemben, hogy hihetetlen... feltétel nélkül imádtam pepet, nem érdekelt, hogy idén nem nyertünk ligát, vagy BL-t, mert nem ez a lényeg!!! nem írtam, hogy gyáva, inkább csalódott vagyok, hogy elmegy, mert nem úgy sikerült a szezon, mint ahogy számította... ezért írtam, hogy nem csak akkor kell a Barca edzőjének lenni, ha megy a szekér... nem akarok itt vitát, haragot, stb., mert nem ez a célom és elnézést, ha bárkit megbántottam, csak egyszerűen csalódott vagyok, hogy most és így megy el!!!!! ennyi...
nézd, én nem vitázni akarok, mert pepet imádtam feltétel nélkül!!! ha a csapat még a 4-be sem fért volna be a ligában, mint pl. a 2000-es évek elején volt ilyen, akkor is 1000%-ban kiálltam volna mellette, feltétel nélkül!!! amit írtam, arra értetem, hogy hogyan fog ő továbblépni és más klubban akár évekig edzősködni és maga mögött hagyni az otthonát??? mert ha a Barca az igazi családja, akkor ezt nem teheti meg!!! hogyan fog dobogni a szíve, ha pl. az Inter, vagy épp a Cselszi padján egy BL elődöntőben visszatér a szeretett otthonába??? amit írtam, talán kicsit ironikus volt, nem megbántani akartam bárkit is, sokkal inkább nem értem ezt és olyan sok minden kavarog a fejemben, hogy hihetetlen... feltétel nélkül imádtam pepet, nem érdekelt, hogy idén nem nyertünk ligát, vagy BL-t, mert nem ez a lényeg!!! nem írtam, hogy gyáva, inkább csalódott vagyok, hogy elmegy, mert nem úgy sikerült a szezon, mint ahogy számította... ezért írtam, hogy nem csak akkor kell a Barca edzőjének lenni, ha megy a szekér... nem akarok itt vitát, haragot, stb., mert nem ez a célom és elnézést, ha bárkit megbántottam, csak egyszerűen csalódott vagyok, hogy most és így megy el!!!!! ennyi...miihii írta:Valószínű semennyire?Subinho írta: évek múlva, ha pl. mondjuk az Inter padján eltölt 5 évet, meg máshol még többet, akkor ez a "kis 4 évecske" hogy fog benne élni??? valószínű semennyire, mert akkor már más csapattal/csapatokkal dolgozik/dolgozott!!! ha meg annyira a Barcáért dobogna a szíve, nem menne el máshová és hagyná itt szeretett csapatát, az otthonát!!!
Ha annyira a BARCÁért dobogna a szíve?
Te átgondoltad ezeket,mielőtt leírtad?Vágom,h te másképp közelíted meg a kérdést,mint itt kábé a 98%unk,de azért Ozsi sorait kiegészítve egy kicsit gondolkodj már el azon,amiket írsz!
Igen,biztos egyáltalán nem fog neki számítani,amit itt átélt,hisz' miért is érdekelné,átlagos,jelentéktelen dolog volt.Bizonyára azért is könnyezte meg a tökéletes szezonunkat,mert nem érezte át,h ez mit is jelent és tuti nem fogja átjárni ez az érzés élete végéig.
A szavai,tettei,hozzáállása kérdésessé teszi számodra,h mindene a BARCA?Kételkedsz az ízig-vérig culé mivoltában?Ezekre inkább nem is reagálok,mert nem akarok tiltást,de borzasztóan felháborítanak a mondataid,maradjunk ennyiben.
Ugyanúgy egyet ér a te véleményed is,de te jézusisten,ez a felfogás....![]()
![]()
Nem mostanában volt,amikor két klub is ilyen szinten kilógott pluszban a mezőnyből és ekkora harcban lettek volna a pályán,a médiában,mindenhol.Fej-fej mellett haladtunk évekig és apróságok döntöttek ide v oda.Az a támadás ,ami érte őt az elmúlt időszakban,az az erkölcsi,morális sározás,amit indított ellene jo5é,hálás témát adva a sajtónak,akik még nagyobb füstöt kreáltak ennek,lelakhatta rendesen.Belátod,h ez a párharc igen idegölő és fárasztó lehetett,ugyanakkor meg sem fordul a fejedben,h ez lehetett az egyik fő oka,hanem továbbra is cs legyávázod... nc...Subinho írta: 3., pep is nyilatkozta, hogy a reallal és murinnyóval folytatott harc kifárasztotta és nyugalom kell neki... vagyis egyértelmű, ez a lélektani hadviselés a két csapat között kikészítette. pl. a roma vezető edzőjeként ilyen nem lesz pl. a lazioval, vagy épp a milannal... sőt! ilyen rivalizálás, vagy inkább háború sehol máshol nem lesz!!!
Messzemenőkig egyetértek.Ez olyan Pep-es...Bob_Marley írta:
Szóval összességében úgy érzem az egész tipikus Pep szotri (tudom nem először írom ezt, de mindig belegondolok s megerősít) titokzatos, mégis letisztult logikailag felépített, korrekt!
Valószínű semennyire?Subinho írta: évek múlva, ha pl. mondjuk az Inter padján eltölt 5 évet, meg máshol még többet, akkor ez a "kis 4 évecske" hogy fog benne élni??? valószínű semennyire, mert akkor már más csapattal/csapatokkal dolgozik/dolgozott!!! ha meg annyira a Barcáért dobogna a szíve, nem menne el máshová és hagyná itt szeretett csapatát, az otthonát!!!
Nem mostanában volt,amikor két klub is ilyen szinten kilógott pluszban a mezőnyből és ekkora harcban lettek volna a pályán,a médiában,mindenhol.Fej-fej mellett haladtunk évekig és apróságok döntöttek ide v oda.Az a támadás ,ami érte őt az elmúlt időszakban,az az erkölcsi,morális sározás,amit indított ellene jo5é,hálás témát adva a sajtónak,akik még nagyobb füstöt kreáltak ennek,lelakhatta rendesen.Belátod,h ez a párharc igen idegölő és fárasztó lehetett,ugyanakkor meg sem fordul a fejedben,h ez lehetett az egyik fő oka,hanem továbbra is cs legyávázod... nc...Subinho írta: 3., pep is nyilatkozta, hogy a reallal és murinnyóval folytatott harc kifárasztotta és nyugalom kell neki... vagyis egyértelmű, ez a lélektani hadviselés a két csapat között kikészítette. pl. a roma vezető edzőjeként ilyen nem lesz pl. a lazioval, vagy épp a milannal... sőt! ilyen rivalizálás, vagy inkább háború sehol máshol nem lesz!!!
ehhez néhány gondolat:ozsimiki írta:Mindenkinek fáj ,de nekem nem tetszik az, amit Te magyarázol bele. Cserben hagyás meg egyebek...MÁR OKTÓBERBEN tudatta a vezetőséggel,hogy fáradt,és ez lesz egyelőre az utolsó szezonja....Nem az eredmények miatt csinálta, akkor ugyanúgy benne volt,hogy címvédés lesz,mint, hogy nem.Subinho írta:eltelt 1 nap, próbáltam túllépni a dolgon, de nem tudok!!! hogy hagyhatta így cserben az embereket, akik számítottak rá??? hogy mehet el így és most??? Murinnyóék röhöghetnek a markukban, hogy megcsináltuk, elüldöztük!!! Pep pedig bedobta a törölközőt, pedig pont most kellett volna összeszednie magát és odaállni a srácokhoz, hogy együt megcsináljuk!!! ezután mit lehet mondani? hogy lehet azt mondani a fiúknak, hogy fel kell állniuk és újra a csúcsra kerülni??? nagyon nagy köszönet Pepnek a 4 évért, amiért megajándékozott minket, de tudjátok, nem csak akkor kell maradnia, ha megy a szekér... mint ahogy egy szurkoló sem csak addig szurkol a szretett csapatának, amíg az nyerésben van!!! a nehéz napokban is ki kell(ett volna) tartani a csapat mellett!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked is fáj,de nem kellene teljesen belemagyarázni,hogy most ő a "kudarcok" után lelépett,és cserben hagyott minket. FRÁSZT.
Pont,h ettől lett még nagyobb, éreztette a vezetőséggel,hogy fáradt,és így nem tudná azon a szinten folytatni,ami itt ELVÁRT,és amit magától is ELVÁR. Nem igen tudjuk elképzelni, milyen stresszel jár egy edző sorsa, pláne nem egy top klub élén, pláne nem úgy,hogy már az is kisebb tragédia a BArca esetében, ha nem nyerünk zsinórban 4 bajnoki címet,meg 2 BL-t....
Pep teljesen őszintén, a klub és egyben saját érdekeit is szem előtt tartva, nem hosszabbított. Ő tudja, hogy mennyire fáradt, és hogy tudna e még 1 szezont a legmagasabb szinten lehúzni pihenés nélkül. Úgy gondolta,hogy nem, ezek után pedig a Barca és az Ő érdeke is,hogy változtassunk. Szó sincs itt cserbenhagyásról. Sőt!!!
Arról meg pláne nincs szó,hogy holmi Mou üldözte volna el, ég világon semmi köze nem volt hozzá.
Mindenkinek fáj ,de nekem nem tetszik az, amit Te magyarázol bele. Cserben hagyás meg egyebek...MÁR OKTÓBERBEN tudatta a vezetőséggel,hogy fáradt,és ez lesz egyelőre az utolsó szezonja....Nem az eredmények miatt csinálta, akkor ugyanúgy benne volt,hogy címvédés lesz,mint, hogy nem.Subinho írta:eltelt 1 nap, próbáltam túllépni a dolgon, de nem tudok!!! hogy hagyhatta így cserben az embereket, akik számítottak rá??? hogy mehet el így és most??? Murinnyóék röhöghetnek a markukban, hogy megcsináltuk, elüldöztük!!! Pep pedig bedobta a törölközőt, pedig pont most kellett volna összeszednie magát és odaállni a srácokhoz, hogy együt megcsináljuk!!! ezután mit lehet mondani? hogy lehet azt mondani a fiúknak, hogy fel kell állniuk és újra a csúcsra kerülni??? nagyon nagy köszönet Pepnek a 4 évért, amiért megajándékozott minket, de tudjátok, nem csak akkor kell maradnia, ha megy a szekér... mint ahogy egy szurkoló sem csak addig szurkol a szretett csapatának, amíg az nyerésben van!!! a nehéz napokban is ki kell(ett volna) tartani a csapat mellett!!!!!!!!!!!!!!!!
Első 3, talán 4 meccsén nem nyertünk, de már azokon a meccseken is látszott a szép foci. Első évében volt a legélvezetesebb számomra a mutatott játék, aztán egyre profibb, s letisztultabb lett, s talán a varázs kicsit megkopott. Áhh,.. még mindig nem hiszem el, hogy a Pep érának vége.kakasugynok007 írta:Utána rá pedig ismét egy vereség vagy döntetlenVaratrix írta:Tétmeccs: Numancia-Barca 1-0 hát akkor nem gondoltam hogy ez lesz...Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
Nemtudom de én akkor abban a pillanatban azt gondoltam,hogy nem sokáig lesz ez így jó!Aztán!
Szerintem teljes mértékben rádcáfolt!Charlie írta:Nagy respekt Guardiolának, de nem Ő a megfelelő megoldás szerintem.Cáfoljon rám.
C.
Egy Bajnokok Ligája-selejtező volt a Wisla Krakkó elleni 4-0 alkalmával.Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
kakasugynok007 írta:Utána rá pedig ismét egy vereség vagy döntetlenVaratrix írta:Tétmeccs: Numancia-Barca 1-0 hát akkor nem gondoltam hogy ez lesz...Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
Nemtudom de én akkor abban a pillanatban azt gondoltam,hogy nem sokáig lesz ez így jó!Aztán!