Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mourinho is pihent egy évet Chelsea után, úgy hogy nincs egyedül ezzel a Barcelonaneobarca írta:Azért az is vicces, hogy amikor Frank elmet 1év pihenőt kért, pedig vagy 100 csapat hívta. Most, hogy Pep elmegy, ő is 1 év pihenőt kért, pedig őt is vagy 100 klub csábítja.
Kérdem én. Mi folyik ott Barcelónában?![]()
![]()
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha még most is Laporta lenne az elnök, akkor maradt volna...de ha nem is Laporta, akkor se egy olyan ember, aki ki nem állhatja azokat, akik Pep számára szakmailag a legfontosabbak (Laporta, Cruyff).Replay írta: Ezt én meg nem veszem be, hogy elfáradt, biztos vagyok benne, hogy a háttérben lehettek komoly érdekellentétek/feszültségek.
Másrészt hibáztatom a klub vezetését, mert igenis terheli őket a felelősség, hogy nem tudták megtartani ezt a kivételes edzőt.
Mekkorát tévedtek itt egyesek!DonJuan1013 írta:Komolyan mondom itt baj van pár ember fejében , ha komolyan azt gondolják, hogy guardiola a legmegfelelöbb ember a barca kispadjára!
Nevetséges!!!!
Ez az ember egy senki, mint edző! Hatalmas játékos volt, sokat tett a klubért, de ettől még nem való oda edzőnek! Ezzel az erővel a szertáros bácsit is oda rakhatják, vagy a vizesfiút, mert ők is sokat tettek a klubért! Lehet itt szídni a játékosokat, a most kialakult helyzetért, de itt a Laportáék legalább akkora hunyók, és nagyon nagy hibát követnek most el! Gyanítom legalább még egy évig nem nyerünk semmit, mert Guardiolának még annyi szava se lesz az öltözőben, mint rijkaardnak volt! Lehet most mondani, hogy negatív vagyok, de inkább elkéne gondolkozni minek is örül most itt a nép, nekem úgy fest egy ujjabb sikertelen évnek! De ne legyen igazam!
Ha ez így van akkor azért amit sokan "vedőbeszédként" mondtak a napokban az megdőlni látszik.kristop írta:Mihu írta:Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.
Szerintem is a legjobb választás.Én Bielsa-t meg társait nem bírom elképzelni a MI padunkon.Jól van ő ott a baszkoknál.Arra azért kíváncsi leszek,hogy milyen újdonságokat hoz magával,ha hoz,vagy próbálja Pep-et másolni.Remélem hogy jobban cserél és igazol majd.Deus írta:Minden szavaddal egyetértek. Megint lopod a szövegem?Mihu írta:Nos, leírnám a véleményemet a Tito dologról.
Sokan félnek, hogy attól még hogy egy sikeres csapat másodedzője volt, nem biztos hogy sikeres vezetőedző lesz belőle. Picit gondoljon bele mindenki, hogy hogy kerülhetett szóba Tito...én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Rossell nem magától kérte fel Tito-t a vezetőedzői poszta, hanem Guardiola ajánlotta be. És ha Pep ajánlotta be, akkor az elmúlt 4 év alapján én hiszem azt, hogy azért tette, mert látja Villanova-ban azt a tudást, ami képessé teszi majd arra, hogy sikereket érjen el a Barca kispadján. Biztos vagyok benne, hogy ez így történt. Valószinűleg Pep a közös munka során felfedezte benne azt a tudást, amivel sikerre lehet vezetni ezt a klubot, és ezt a Rossell-el való beszélgetések során fel is vázolta az elnöknek. Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.
Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit fog mutatni Tito a Barca kispadján, de most egyfajta megnyugvás lett úrrá rajtam azok után, hogy nem aludtam valami jól. Többször is felkeltem hajnalban, és egyből néztem a telefont, hogy mennyi az idő, de csak azt láttam hogy még nagyon nem jött elNyugodt vagyok, mert én bízok Pep szavában. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mint mikor kinevezték Guardiola-t. Akkor Cruyff-ot kérdezte meg Laporta, hogy szerinte ki lenne a legmegfelelőbb, és lám-lám, milyen jól beszélt az "öreg". Most pedig ugye az a helyzet, hogy Guardiola ajánlotta be Tito-t, és tudjuk hogy Pepnek ki volt a mentora, kire hasonlít leginkább a gondolkodása...Cruyfféra.
Grácies per tots Pep! Grácies per cuatro anos! Grácies per copas! Visca el Barca, visca Catalunya i VISCA GUARDIOLA! Adios!!
Amúgy tényleg én is így vagyok vele, sőt tovább is megyek: sztem, lehető legjobb választás volt.