Nos, leírnám a véleményemet a Tito dologról.
Sokan félnek, hogy attól még hogy egy sikeres csapat másodedzője volt, nem biztos hogy sikeres vezetőedző lesz belőle. Picit gondoljon bele mindenki, hogy hogy kerülhetett szóba Tito...én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Rossell nem magától kérte fel Tito-t a vezetőedzői poszta, hanem Guardiola ajánlotta be. És ha Pep ajánlotta be, akkor az elmúlt 4 év alapján én hiszem azt, hogy azért tette, mert látja Villanova-ban azt a tudást, ami képessé teszi majd arra, hogy sikereket érjen el a Barca kispadján. Biztos vagyok benne, hogy ez így történt. Valószinűleg Pep a közös munka során felfedezte benne azt a tudást, amivel sikerre lehet vezetni ezt a klubot, és ezt a Rossell-el való beszélgetések során fel is vázolta az elnöknek. Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.
Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit fog mutatni Tito a Barca kispadján, de most egyfajta megnyugvás lett úrrá rajtam azok után, hogy nem aludtam valami jól. Többször is felkeltem hajnalban, és egyből néztem a telefont, hogy mennyi az idő, de csak azt láttam hogy még nagyon nem jött el

Nyugodt vagyok, mert én bízok Pep szavában. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mint mikor kinevezték Guardiola-t. Akkor Cruyff-ot kérdezte meg Laporta, hogy szerinte ki lenne a legmegfelelőbb, és lám-lám, milyen jól beszélt az "öreg". Most pedig ugye az a helyzet, hogy Guardiola ajánlotta be Tito-t, és tudjuk hogy Pepnek ki volt a mentora, kire hasonlít leginkább a gondolkodása...Cruyfféra.
Grácies per tots Pep! Grácies per cuatro anos! Grácies per copas! Visca el Barca, visca Catalunya i VISCA GUARDIOLA! Adios!!