De valóban ahogy LG is írta, ismét rébuszokban beszélt Pep

Nem tudok mást mondani az egész sztori tipikus Pep!Bárhova is megy vagy akár nyaral, biztos hogy minden lépésének meglesz a logikus magyarázata!
Hááát, nem tudom. Maradjunk annyiban, h Pep jó szokásához híven ismét egy többféle képen értelmezhető utalást tett. Simán elmehetne posztmodern írónak/költőnek.Sanama írta:Szerintem ott a családjára gondolhatott a mondat elején.neobarca írta:Srácok! Csak nekem tűnt fel a nyilatkozatában valami?
„Már tudom is, hogy hová megyek, ez a létező legkiváltságosabb hely. Boldog vagyok, túl az eredményeken, hogy itt lehettem. Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak, azoknak is, akik itt vannak, azoknak is, akik már nem. Azzal az elképzeléssel jöttem ide edzőnek, hogy felfalom az egész világot. Ma is így gondolom, de ezt már nem a Barca edzőjeként fogom megtenni.”
Ezek szerint mégiscsak elcsábíthatták vagy nemtudom...![]()
![]()
Én is így gondolom, korábbi nyilatkozataiból kifolyólag. Mondjuk ha egyszer még visszatér, ezeket a többféleképpen értelmezhető dolgokat mellőzhetnéSanama írta:Szerintem ott a családjára gondolhatott a mondat elején.neobarca írta:Srácok! Csak nekem tűnt fel a nyilatkozatában valami?
„Már tudom is, hogy hová megyek, ez a létező legkiváltságosabb hely. Boldog vagyok, túl az eredményeken, hogy itt lehettem. Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak, azoknak is, akik itt vannak, azoknak is, akik már nem. Azzal az elképzeléssel jöttem ide edzőnek, hogy felfalom az egész világot. Ma is így gondolom, de ezt már nem a Barca edzőjeként fogom megtenni.”
![]()
Kétlem hogy valami újat szeretnénk belevinni a játékba.MessiFan írta:Nagyon örülök hogy Tito veszi át, mert ő talán még jobban ismeri a játékosokat mint Pep, és egy másik segédedzővel valami újat vihetnek majd bele a játékba.
Igen, ez jó kérdés, sok kiváló másodedző bukott meg akkor, mikor ők lettek a vezetőedzők. Viszont abból a szembotból nagyon örülök Tito-nak, h ő valószínűleg a Pep hagyományain megy tovább, és sztem ez lehet a sikerhez vezető helyes út!Bob_Marley írta:Na akkor vége (legalábbis remélhetőleg egy időre)
Tito az új edző, én inkább attól tartok, hogy nem annyira karizmatikus egyéniség, Pepet nem tudta megfogni Mourinho, de itt lesz egy friss hús, s szép nem szép kóstolgatni fogja ez benne van a stratégiájában!Remélem Villanova tudja ezt kezelni, mert nagyon nem lesz egyszerű!
Ja és igen Pep marad a szezon végéig, utána jön Tito!
Szerintem ott a családjára gondolhatott a mondat elején.neobarca írta:Srácok! Csak nekem tűnt fel a nyilatkozatában valami?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8a8CW5X7HCIgeridoss írta:Most értem haza, meg lehet majd nézni valahol az egészet egyben, az elejétől?
Te melyik adót nézed? A cseh 2-t? 45 perce arról beszélünk hogy bejelentették hogy Villanova lesz az új edző...Kash írta:Sajnálom hogy elmegy, de ha már igy alakult, jöjjön Enrique vagy Sylvinho.
így kerültünk fel a csúcsra, így is bukunk elne legyen igazam, de ebbe fogunk egyszer belebukni, hogy ezt is házon belül akarjuk megoldani, mikor nem lenne hátrány, ha lennének változások és új impulzusok a játékunkban és focinkban.
Egyelőre abba több csapat bukott bele, hogy megjelent egy új edző, aki hozta a saját elképzeléseit, a saját játékrendszerét. Azzal semmiképpen nem járhatunk rosszul ha minden marad a régiben, de nekem most nem kéne semmi olyan, ami a Chelsea-nél, Milannál stb. volt az elmúlt évekbenshutterisland írta:én jobban örültem volna, ha hozunk valami klasszis edzőt.
ne legyen igazam, de ebbe fogunk egyszer belebukni, hogy ezt is házon belül akarjuk megoldani, mikor nem lenne hátrány, ha lennének változások és új impulzusok a játékunkban és focinkban.
Aha...végül is évtizedek óta egyfajta játékot tanulnak a La Masia-ban, és ezzel a játékkal vagyok ott évtizedek óta Európa elitjében...igazad van, tényleg változtatni kell mert ez látszik hogy nem jött be...Azt írod hogy félig-meddig Ő alakította a taktikát. Akkor mi van azzal a másik féllel? Nem lehetnek saját ötletei amiket most be fog építeni a csapatba? Illetve megsúgom hogy Rijkaard idejében sem voltak átlövések. Idejött Pep, átlövések nem lettek, viszont 6 kupából 6-ot nyertünk és 17-ből 13-at...ez a klub erről szól. Elsőként nem a piacon nézünk szét, hanem házon belül.shutterisland írta:én jobban örültem volna, ha hozunk valami klasszis edzőt.
a csapat alap focija (labdabirtoklás,letámadás,stb...) nyilván maradjon meg, ez stim, de apróságokban (normális védelem, átlövések, kontrajáték,stb..) javulhattunk volna, viszont titoval meg semmi sem fog változni szerintem, mivel eddig is gondolom félig-meddig ő alakította a taktikát.
ne legyen igazam, de ebbe fogunk egyszer belebukni, hogy ezt is házon belül akarjuk megoldani, mikor nem lenne hátrány, ha lennének változások és új impulzusok a játékunkban és focinkban.
Azt támogatnám, meg az Intert is esetleg, mert őket is szeretem, s elférne ott is!fcbarca0827 írta:Mondom én, jöjjön a Liverpoolhoz.lui1698 írta:Csak Jóskám, aztán nehogy valami világi tahóbarom csapathoz menjél.
cselzi meg ilyenek ne forduljanak elő.NYerje meg velük a bajnokságot, legyen újra bL résztvevő. Ráadásul, ha már idén odamenne, akkor nem találkoznánk velük a BL-be. Persze ez csak álmodozás. Tényleg jöhetne.