Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondom én, jöjjön a Liverpoolhoz.lui1698 írta:Csak Jóskám, aztán nehogy valami világi tahóbarom csapathoz menjél.
cselzi meg ilyenek ne forduljanak elő.
te miről beszélsz? csak idénről. rémlenek a valencia elleni párharcok? az atletico elleni izzadás? a bilbao ellen az éppen egygólós győzelem? az osasuna elleni kudarc. a getafe és espanyol elleni szarakodás. a sporting ellen kiszenvedett győzelem? a meglepetés levante.. ja, ha így megnézed a tabellát, akkor bizony lehet úgy tűnik itt minden egyszerű, de nem véletlen nem így állt pep mondjuk a granada elleni meccshez se, mint te. 0-1re sikerült aztán nyernünk. mert bizony rohadt nehéz úgy nekimenni egy bajnokságnak hogy mindig nyerni kell. ez nem egy olasz, vagy angol bajnokság, hogy jóvan kikaptunk párszor, de hát a többiek is kifognak. itt egy vereség esetén már arról beszélünk, hogy nem lesz meg a bajnokság.ggbuddon írta:amikor évente a 2 Classico-ra lehet azt mondani (de regnálása nagyrészében arra sem) h ez igen, itt már vért kell izzadni.
Például mert Pique-Cesc-Messi generációnak ő volt az edzője és amióta Guardiola edzősködik a Barcánál, azóta Tito is mindig mellette volt.Mihu írta:Mitől ismerné jobban a játékosokat mint Pep?MessiFan írta:Megértem ha elfáradt. Túl nagy az elvárás, még ha jogosan is. Biztos vagyok benne hogy nem azért lépett le, mert kaptunk két oltári nagy pofont, hanem mert ő úgy érzi, hogy semmit nem tud hozzátenni ennek a csapatnak a játékához, teljesítményéhez.
Nagyon örülök hogy Tito veszi át, mert ő talán még jobban ismeri a játékosokat mint Pep, és egy másik segédedzővel valami újat vihetnek majd bele a játékba.
Nem kell ezt tovább csűrni-csavarni. Minden Barcelona szurkoló hálás azért, amit elért a csapattal Pep.
Kívánok neki minden jót!![]()
![]()
![]()
![]()
Mitől nem? Odatettem, hogy talán!Mihu írta:Mitől ismerné jobban a játékosokat mint Pep?![]()
![]()
![]()
![]()
Tipikus Pep az egész sztori!ozsimiki írta:Októberben már tudták fent, ez így korrekt. Játékosoknak jó döntés volt nem szólni, szerintem negatívan érintette volna őket akkor már ősszel is, így meg tavasztól voltak csak kétségeik,de szerintem erre nem fogható rá,h negatívan hatott rájuk, hiszen gondolhatták azt,hogy küzdeni kell, odatenni magukat, hiszen ettől is függhet,hogy hogy dönt majd Pep.
ha ennyire tudod akkor magyarázd meg!Sanama írta:Úgy hogy elvonta MOurinho figyelmét, és így az ő szemébe kapott bele, nem Messiébe.... Istenem...kakasugynok007 írta:Tito,hogy tett hozzá a csapat sikereihez?
Úgy hogy elvonta MOurinho figyelmét, és így az ő szemébe kapott bele, nem Messiébe.... Istenem...kakasugynok007 írta:Tito,hogy tett hozzá a csapat sikereihez?
Mitől ismerné jobban a játékosokat mint Pep?MessiFan írta:Megértem ha elfáradt. Túl nagy az elvárás, még ha jogosan is. Biztos vagyok benne hogy nem azért lépett le, mert kaptunk két oltári nagy pofont, hanem mert ő úgy érzi, hogy semmit nem tud hozzátenni ennek a csapatnak a játékához, teljesítményéhez.
Nagyon örülök hogy Tito veszi át, mert ő talán még jobban ismeri a játékosokat mint Pep, és egy másik segédedzővel valami újat vihetnek majd bele a játékba.
Nem kell ezt tovább csűrni-csavarni. Minden Barcelona szurkoló hálás azért, amit elért a csapattal Pep.
Kívánok neki minden jót!
Így is lehet mondani...zsoltfree írta:Ha jól emlékszem Rijkard is pihent egy évet miután elküldték.
KatarDeus írta:„Már tudom is, hogy hová megyek, ez a létező legkiváltságosabb hely. Boldog vagyok, túl az eredményeken, hogy itt lehettem. Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak, azoknak is, akik itt vannak, azoknak is, akik már nem. Azzal az elképzeléssel jöttem ide edzőnek, hogy felfalom az egész világot. Ma is így gondolom, de ezt már nem a Barca edzőjeként fogom megtenni.”
Nem fog visszatérni.
Spanyolul/katalánul valószínűleg elmondta Rossel, mert a klub hivatalos twitterén ott van:Mihu írta:barca99: hol van hivatalos bejelentés?
Szemet szemértBob_Marley írta:Na akkor vége (legalábbis remélhetőleg egy időre)
Tito az új edző, én inkább attól tartok, hogy nem annyira karizmatikus egyéniség, Pepet nem tudta megfogni Mourinho, de itt lesz egy friss hús, s szép nem szép kóstolgatni fogja ez benne van a stratégiájában!Remélem Villanova tudja ezt kezelni, mert nagyon nem lesz egyszerű!