Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
madridistáról: "Perez biztosította támogatásáról a csapatot és Mourinhót. Elmondta, hogy ha van edző aki meg tudja szerezni a Tizediket a Real Madridnak, akkor az Mourinho. Tette mindezt a Bayern elleni kiesést követően, ezután pedig személyesen gratulált a München vezetőinek. Mourinho a mérkőzés után átment a bajorok öltözőjébe, ahol minden játékossal és az edzővel is kezet fogott és sok sikert kívánt Nekik."Mi ebben a meglepő? Mikor tudtak ezek sportszerűen viselkedni egy vesztes meccs után?
Ha annak idején nem csak a spanyolóráim negyedére jártam volna be, most nyilván le tudnám fordítani neked.Mihu írta:Si el día de mañana me toca tirarlo de nuevo, lo tiraría sin dudarlo, porque cuando estás con un buen nivel de confianza quieres aportar al equipo. Es mucha presión pero yo siempre la he sabido llevar bien. Te vas a casa jodido y molesto porque tras el trabajo de toda la temporada te vas a casa...
Ezt le tudná fordítani valaki? A google fordító elég értelmetlen baromságot hoz ki, úgyhogy jobb szeretném valami spanyolul tudó verzióját olvasniEgyébként Ramos tette ki a hivatalos fb oldalára.
Jordi Alba (Bal hátvéd), RVP/Neymar (utóbbi bárhol bevethető). Persze ez csak 2, elszámitottam magam, de lassan egy Középpályást is kell igazolni, mivel Xavi már nem fiatal, Cesc pedig nem villog. De nem szükséges még feltétlenül.torotam írta:Ki lenne az a 3 abszolút kezdő játékos?Kash írta:Ez a Barcelona jövőre megveri a Real-t, és nem csak őket, hanem egész európát, érzem. A nyáron frissitésne megy majd át a keret, remélhetőleg 3 abszolút kezdő érkezik. Hajrá Barcelona, még a Kupa a miénk lehet!
Sztem már a Milanban sem volt a régi, az Aranylabdája óta szvsz már nem az igazi, pedig azt nem ma kapta... Igaz, nála talán nem a hozzáállásával van a gond, mint a legtöbb brazillal, de rengeteget volt sérült az elmúlt években, és ezek egyértelműen nem múltak el nyom nélkül. Sztem top csapatba állandó kezdőnek ő már kevés.MQuC írta:Értem, Barcami.
LG, szerintem ne mlehet rámondani, hogy kiégett. Nagyon kevesett játszott szerintem Madridban ahhoz, hogy ezt rá lehessen mondani. Ráadásul Milanban nagyjából rá hárult a támadásépítés. Ezzel szemben itt Özil cseréje. És ez egy elég nehéz dolog, mert most hatalmasat játszik a töröknémet:D
De tegnap énis ezen gondolkoztam épp, hogy hová kéne igazolnia. Még az is jó lenne, ha a MU meg tudná szerezni szerintem, mert oda pont kellene egy szervező kp, és nem lenne oly drága megszerezni szerintem.
Ki lenne az a 3 abszolút kezdő játékos?Kash írta:Ez a Barcelona jövőre megveri a Real-t, és nem csak őket, hanem egész európát, érzem. A nyáron frissitésne megy majd át a keret, remélhetőleg 3 abszolút kezdő érkezik. Hajrá Barcelona, még a Kupa a miénk lehet!
Nekem nem a csapatukkal van gondom (10 éve még imádattal néztem a játékukat), csak egy emberrel, aki ezt az undorító viselkedést terjeszti közöttük.kanty írta:Persze ők a sötét, rossz, világlegrémesebb csapata.
Persze ők a sötét, rossz, világlegrémesebb csapata.herlius írta:Mi ebben a meglepő? Mikor tudtak ezek sportszerűen viselkedni egy vesztes meccs után?kanty írta:Olvasom Mourinho és a játékosok nyilatkozatát( magyarul, lehet, h kimaradtak részek vagy félre fordították), de számomra meglepő, h az egész brancsból egyedül Casillas gratulált a Bayernek.
Eddig meg a Barca hibázott kevesebbet, még se mondtátok, hogy a Real bukta a bajnokságot.visca el barca írta:
megértem h frusztrált vagy mert ramosnál határ a csillagos ég, de ha rendszeresen olvasgatnál itt, láthattad volna h írásomtól függetlenül már nem egyszer gratuláltam a madridnak.
kevesebbet hibáztak, ezért lehettek bajnokok. ennyi. se több, se kevesebb.
Mi ebben a meglepő? Mikor tudtak ezek sportszerűen viselkedni egy vesztes meccs után?kanty írta:Olvasom Mourinho és a játékosok nyilatkozatát( magyarul, lehet, h kimaradtak részek vagy félre fordították), de számomra meglepő, h az egész brancsból egyedül Casillas gratulált a Bayernek.
Attól még, hogy én sem értek egyet vele, nem írt akkora hülyeséget. De neked muszáj hoznod a drágalátos csapatod szintjét.Real Madrid 5 írta:Jah. Szerintem meg az Osasuna bukta el a sok vereséggel meg x-el.visca el barca írta:jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
Nyílván ha egy csapat minden meccsét megnyeri akkor ő lesz a bajnok, csillámsok ponttal meg rekordokat döntögetve... az nyer aki kevesebbet hibázik.
megértem h frusztrált vagy mert ramosnál határ a csillagos ég, de ha rendszeresen olvasgatnál itt, láthattad volna h írásomtól függetlenül már nem egyszer gratuláltam a madridnak.Real Madrid 5 írta:Jah. Szerintem meg az Osasuna bukta el a sok vereséggel meg x-el.visca el barca írta:jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
Nyílván ha egy csapat minden meccsét megnyeri akkor ő lesz a bajnok, csillámsok ponttal meg rekordokat döntögetve... az nyer aki kevesebbet hibázik.
Jah. Szerintem meg az Osasuna bukta el a sok vereséggel meg x-el.visca el barca írta:jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.Sanama írta:Már megint itt lyukadunk ki?
több mint 10el több gólt rúgtak, több pontjuk van, minket is elvertek A Camp Nouban... Ezek után valaki képes megkérdőjelezni azt,hogy jogosan ők lesznek-e a bajnokok? Vicc
Az a baj a spanyol bajnokság színvonala elég gyenge, a Barcán kívül minden csapat verhető, amikor meg szorult a hurok, bemákolták a meccseket, vagy Ronaldo villant.visca el barca írta:én továbbra sem tartok tőlük. most behuztak a bajonkságot, de továbbra sem érzem azt, hogy jobbak lennének. vhogy nem értem h lehetnek ők bajnokokSanama írta:Mindenesetre Mou lenyilatkozta,hogy marad, és jövőre ugyanezekkel a játékosokkal fogja megpróbálni... Lehet hogy jövú ilyenkor azt mondjuk,hogy bár csak nyerték volna meg idén, és tűnt volna el a portugál.
én továbbra sem tartok tőlük. most behuztak a bajonkságot, de továbbra sem érzem azt, hogy jobbak lennének. vhogy nem értem h lehetnek ők bajnokokSanama írta:Mindenesetre Mou lenyilatkozta,hogy marad, és jövőre ugyanezekkel a játékosokkal fogja megpróbálni... Lehet hogy jövú ilyenkor azt mondjuk,hogy bár csak nyerték volna meg idén, és tűnt volna el a portugál.