Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Halfkey
Jugador del Barça

2012.04.27. 16:23:12

Mi ebben a meglepő? Mikor tudtak ezek sportszerűen viselkedni egy vesztes meccs után?
madridistáról: "Perez biztosította támogatásáról a csapatot és Mourinhót. Elmondta, hogy ha van edző aki meg tudja szerezni a Tizediket a Real Madridnak, akkor az Mourinho. Tette mindezt a Bayern elleni kiesést követően, ezután pedig személyesen gratulált a München vezetőinek. Mourinho a mérkőzés után átment a bajorok öltözőjébe, ahol minden játékossal és az edzővel is kezet fogott és sok sikert kívánt Nekik."

Igen, mocskos Real, meg főleg mocskos Mourinho....
kurdt
Megmentő :)

2012.04.26. 18:58:27

Mihu írta:Si el día de mañana me toca tirarlo de nuevo, lo tiraría sin dudarlo, porque cuando estás con un buen nivel de confianza quieres aportar al equipo. Es mucha presión pero yo siempre la he sabido llevar bien. Te vas a casa jodido y molesto porque tras el trabajo de toda la temporada te vas a casa...

Ezt le tudná fordítani valaki? A google fordító elég értelmetlen baromságot hoz ki, úgyhogy jobb szeretném valami spanyolul tudó verzióját olvasni :D Egyébként Ramos tette ki a hivatalos fb oldalára.
Ha annak idején nem csak a spanyolóráim negyedére jártam volna be, most nyilván le tudnám fordítani neked.
Így viszont csak annyit tudok, hogy nagyjából azt mondja, hogy ha holnap újra odaállhatna rúgni, újra megtenné, mert hisz magában. Vagy valami ilyesmi...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.26. 18:52:15

torotam írta:
Kash írta:Ez a Barcelona jövőre megveri a Real-t, és nem csak őket, hanem egész európát, érzem. A nyáron frissitésne megy majd át a keret, remélhetőleg 3 abszolút kezdő érkezik. Hajrá Barcelona, még a Kupa a miénk lehet!
Ki lenne az a 3 abszolút kezdő játékos?
Jordi Alba (Bal hátvéd), RVP/Neymar (utóbbi bárhol bevethető). Persze ez csak 2, elszámitottam magam, de lassan egy Középpályást is kell igazolni, mivel Xavi már nem fiatal, Cesc pedig nem villog. De nem szükséges még feltétlenül.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.26. 18:48:21

Si el día de mañana me toca tirarlo de nuevo, lo tiraría sin dudarlo, porque cuando estás con un buen nivel de confianza quieres aportar al equipo. Es mucha presión pero yo siempre la he sabido llevar bien. Te vas a casa jodido y molesto porque tras el trabajo de toda la temporada te vas a casa...

Ezt le tudná fordítani valaki? A google fordító elég értelmetlen baromságot hoz ki, úgyhogy jobb szeretném valami spanyolul tudó verzióját olvasni :D Egyébként Ramos tette ki a hivatalos fb oldalára.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.26. 16:43:38

MQuC írta:Értem, Barcami.

LG, szerintem ne mlehet rámondani, hogy kiégett. Nagyon kevesett játszott szerintem Madridban ahhoz, hogy ezt rá lehessen mondani. Ráadásul Milanban nagyjából rá hárult a támadásépítés. Ezzel szemben itt Özil cseréje. És ez egy elég nehéz dolog, mert most hatalmasat játszik a töröknémet:D

De tegnap énis ezen gondolkoztam épp, hogy hová kéne igazolnia. Még az is jó lenne, ha a MU meg tudná szerezni szerintem, mert oda pont kellene egy szervező kp, és nem lenne oly drága megszerezni szerintem.
Sztem már a Milanban sem volt a régi, az Aranylabdája óta szvsz már nem az igazi, pedig azt nem ma kapta... Igaz, nála talán nem a hozzáállásával van a gond, mint a legtöbb brazillal, de rengeteget volt sérült az elmúlt években, és ezek egyértelműen nem múltak el nyom nélkül. Sztem top csapatba állandó kezdőnek ő már kevés.
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.04.26. 14:53:12

JM a versenynaptárra fogja a kiesést :) "Azt akarják hogy meghaljanak?"...Ők 8 nap alatt játszottak 3 meccset, ami normális ezen a szinten, mi 6 nap alatt 3-at...Az már tényleg beteg. Eggyel többet pihenhettek a klasszikus előtt, és a BL elődöntő visszavágó előtt is...Annyira szánalmas ez az ember...

http://sportgeza.hu/futball/2012/04/26/ ... k_nyaralt/
torotam
Jugador d'estrella

2012.04.26. 14:41:26

Kash írta:Ez a Barcelona jövőre megveri a Real-t, és nem csak őket, hanem egész európát, érzem. A nyáron frissitésne megy majd át a keret, remélhetőleg 3 abszolút kezdő érkezik. Hajrá Barcelona, még a Kupa a miénk lehet!
Ki lenne az a 3 abszolút kezdő játékos?
Visca el BARCA!
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.26. 14:40:25

sztem jobban be kell osztani az erőinket (már ha hagyják), és vmit variálni kell a repertoárunkon, mert ezt a mostani buginkat nagyjából tudják már.
és persze nagyobb szerencse is kell majd.
de miért ne lehetne?
PUYOL-XAVI-INIESTA
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.26. 14:38:33

kanty írta:Persze ők a sötét, rossz, világlegrémesebb csapata. :roll:
Nekem nem a csapatukkal van gondom (10 éve még imádattal néztem a játékukat), csak egy emberrel, aki ezt az undorító viselkedést terjeszti közöttük.
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.26. 14:37:03

Ez a Barcelona jövőre megveri a Real-t, és nem csak őket, hanem egész európát, érzem. A nyáron frissitésne megy majd át a keret, remélhetőleg 3 abszolút kezdő érkezik. Hajrá Barcelona, még a Kupa a miénk lehet!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.26. 14:21:39

herlius írta:
kanty írta:Olvasom Mourinho és a játékosok nyilatkozatát( magyarul, lehet, h kimaradtak részek vagy félre fordították), de számomra meglepő, h az egész brancsból egyedül Casillas gratulált a Bayernek.
Mi ebben a meglepő? Mikor tudtak ezek sportszerűen viselkedni egy vesztes meccs után?
Persze ők a sötét, rossz, világlegrémesebb csapata. :roll:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
samy85
Capitá del Barça

2012.04.26. 14:18:07

Sanama, én meg biztos vagyok benne hogy a Madridnál lesz változás a keretben érkezők távozok! talán még a vezetőségben is!!!
off.: shutter cuki a képed!:)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.26. 14:15:38

ha most megnyertük volna a clasicót, és 2 meccsen 6 pontot szerezve a real ellen, de mégis a kiscsapatok ellen elszerencsétlenkedve lettünk volna másodikok, én is úgy vélném, ahogy visca el barca gondolja.

de így nem mondhatunk semmit, 3-3 pont a két csapatnak a clasicókon, ergó egál, és a többi meccsen meg meggyőzőbbek voltak.

azt viszont tényleg érdekes megnézni, hogy a real tavaly 92 ponttal lett második, mi 96 ponttal bajnokok.
idén szerintem 96-100 pontjuk lesz, nekünk viszont max 90.

mi rontottunk a tavalyi szezonhoz képest, ők meg feljavultak.
és ennyi a különbség, ott is a bajnoki cím.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.26. 14:08:09

visca el barca írta:
megértem h frusztrált vagy mert ramosnál határ a csillagos ég, de ha rendszeresen olvasgatnál itt, láthattad volna h írásomtól függetlenül már nem egyszer gratuláltam a madridnak.

kevesebbet hibáztak, ezért lehettek bajnokok. ennyi. se több, se kevesebb.
Eddig meg a Barca hibázott kevesebbet, még se mondtátok, hogy a Real bukta a bajnokságot.
Na mind1, ezt sosem fogom megérteni,ezt a hozzáállást,belemagyarázást.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.26. 14:03:05

kanty írta:Olvasom Mourinho és a játékosok nyilatkozatát( magyarul, lehet, h kimaradtak részek vagy félre fordították), de számomra meglepő, h az egész brancsból egyedül Casillas gratulált a Bayernek.
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.04.26. 14:02:02

Real Madrid 5 írta:
visca el barca írta:jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
Jah. Szerintem meg az Osasuna bukta el a sok vereséggel meg x-el.
Nyílván ha egy csapat minden meccsét megnyeri akkor ő lesz a bajnok, csillámsok ponttal meg rekordokat döntögetve... az nyer aki kevesebbet hibázik.
Attól még, hogy én sem értek egyet vele, nem írt akkora hülyeséget. De neked muszáj hoznod a drágalátos csapatod szintjét.
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.26. 13:59:11

Olvasom Mourinho és a játékosok nyilatkozatát( magyarul, lehet, h kimaradtak részek vagy félre fordították), de számomra meglepő, h az egész brancsból egyedül Casillas gratulált a Bayernek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.26. 13:48:37

Real Madrid 5 írta:
visca el barca írta:jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
Nyílván ha egy csapat minden meccsét megnyeri akkor ő lesz a bajnok, csillámsok ponttal meg rekordokat döntögetve... az nyer aki kevesebbet hibázik.
megértem h frusztrált vagy mert ramosnál határ a csillagos ég, de ha rendszeresen olvasgatnál itt, láthattad volna h írásomtól függetlenül már nem egyszer gratuláltam a madridnak.

kevesebbet hibáztak, ezért lehettek bajnokok. ennyi. se több, se kevesebb.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.26. 13:48:01

http://sportgeza.hu/futball/2012/04/26/ ... _nyaralt/#

Most visszanyalt a fagyi Mourinho-nak és máris magyarázkodik. 2 éve az Inter-nek voltak "nyaralós" hétvégéi, miközben mi öldöklő bajnokikat játszottunk, hogy életben maradjunk. 1 nappal hamarabb meccseltek, ráadásul nekünk még azt az átkozott buszozást is végig kellett szenvednünk. Mindezek ellenére senki nem panaszkodott emiatt, pedig egyértelmű volt, hogy a milánói meccs második félidejében elkészültünk az erőnkkel. Akkor persze csak magát fényezte, most viszont a Bayern csak a szerencsének és a "nyaralásnak" köszönheti a döntőt. Undorító egy féreg ez az ember.
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2012.04.26. 13:38:57

visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.26. 11:50:22

Sanama írta:Már megint itt lyukadunk ki? :D
több mint 10el több gólt rúgtak, több pontjuk van, minket is elvertek A Camp Nouban... Ezek után valaki képes megkérdőjelezni azt,hogy jogosan ők lesznek-e a bajnokok? Vicc
jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.26. 11:46:31

Már megint itt lyukadunk ki? :D
több mint 10el több gólt rúgtak, több pontjuk van, minket is elvertek A Camp Nouban... Ezek után valaki képes megkérdőjelezni azt,hogy jogosan ők lesznek-e a bajnokok? Vicc
barcafan0911
Entrenador del Barça

2012.04.26. 11:41:22

visca el barca írta:
Sanama írta:Mindenesetre Mou lenyilatkozta,hogy marad, és jövőre ugyanezekkel a játékosokkal fogja megpróbálni... Lehet hogy jövú ilyenkor azt mondjuk,hogy bár csak nyerték volna meg idén, és tűnt volna el a portugál.
én továbbra sem tartok tőlük. most behuztak a bajonkságot, de továbbra sem érzem azt, hogy jobbak lennének. vhogy nem értem h lehetnek ők bajnokok :D
Az a baj a spanyol bajnokság színvonala elég gyenge, a Barcán kívül minden csapat verhető, amikor meg szorult a hurok, bemákolták a meccseket, vagy Ronaldo villant. :) Meg jobban is akarták a bajnoki címet mint mink, nekik ott lobogott a tűz a szemükben. :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.26. 11:30:39

egyébként Mourinho korrekt volt,minket is megemlített azzal kapcsolatban,hogy a chelsea meg a bayern is pihentethetett a hétvégén, míg a real és a barca egymás ellen játszottak.
meg említett valamit,hogy kérte volna,hogy rakjál el innen az el clásicót,de nem engedték. érdekes.
lehet mindkét csapat jobban jött volna ki belőle.de ezt már sosem tudjuk meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.26. 11:04:55

Sanama írta:Mindenesetre Mou lenyilatkozta,hogy marad, és jövőre ugyanezekkel a játékosokkal fogja megpróbálni... Lehet hogy jövú ilyenkor azt mondjuk,hogy bár csak nyerték volna meg idén, és tűnt volna el a portugál.
én továbbra sem tartok tőlük. most behuztak a bajonkságot, de továbbra sem érzem azt, hogy jobbak lennének. vhogy nem értem h lehetnek ők bajnokok :D

ha egymás ellen játszunk még mindig jobbak vagyuk, a bl-ben meg az első komoly csapat ellen buktak. ők is tudják h nem lesz mindig apoel meg cska... nyaron biztos lesz ott is erősítés, de sztem jövőre nem hogy fejlodni, visszalépni fognak...
Kép
Válasz küldése