Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én továbbra sem tartok tőlük. most behuztak a bajonkságot, de továbbra sem érzem azt, hogy jobbak lennének. vhogy nem értem h lehetnek ők bajnokokSanama írta:Mindenesetre Mou lenyilatkozta,hogy marad, és jövőre ugyanezekkel a játékosokkal fogja megpróbálni... Lehet hogy jövú ilyenkor azt mondjuk,hogy bár csak nyerték volna meg idén, és tűnt volna el a portugál.

Sztem meg haza kéne mennie Brazíliába, mert kiégett.barcami írta:kettő embert sajnálok abból a brigádból. kakát kevésbé, mert remélem, minél hamarább lekoccol onnan egy normális csapatba (nem is kellett volna odamennie), casillast viszont jobban, mert ő megint megtett mindent, amit lehetett a semmiért.
Kaka-nak tényleg egy másik csapatba kellene mennie, tavasszal egész jól mozgott a páylán, bár nem tudom, hogy hogyan bírná az egész meccses sorozatokat.
MQuC írta:Nekem csak abból a szempontból elégtétel, hogy a Mixemet hozták a 2-1 -vel. És még ki is estek. De nem kárörvendek, mert ez nekik is ugyan olyan sz*r, mint tegnap nekünk volt.
Talán megérdemeltnek mondom a kiesést, mert ha már rá vagyunk szállva a tizenegyesek jogosságára, akkor az első is egy elég ajándéktizi volt a Madridnak.
Sajnos a hosszabbítás előtt bealudtam, de látszott Ronaldoákon, hogy már nagyon kifutották magukat. Lehet mégis egy szép BL döntőt látunk majd. Remélem pörgös, sok gólos lesz
Ebben mindenképp van valami. Nézzük meg a két döntőst, a Chelsea Abramovics alatt leggyengébb szezonját futja a bajnokságban, a Bayern meg nagyon hosszú idő után vesztette el 2x zsinórban a bajnoki címet.visca el barca írta:a madridistán nagyon sokan írták, meg sztem itt is, a két csapat teljesen felőrölte egymást a bajnokságban, bl-re elfogytunk mindketten.

Ez a gyenguszka 2-1 hol van a 6-2-höz képest ?altercore írta:titeket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
örülök, hogy neked egyenrangú a két sorozat, nekem rohadtul nem.Övék a bajnokság, miénk lesz a kupa: 1-1.
Bernabéu RM 1-3 Barcatiteket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...
titeket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
speciel most szerintem nem, mert borzasztóan necces volt, ráadásul minket is megvertek most, amikor kellett.rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
Hát az biztos, hogy nem kell új vitrint építeniük egy ideig.Kash írta:Tehát, mi idén nyertünk eddig 3 kupát (EU szuperkupa, klub VB és Spanyol szuperkupa) és még lehet hogy a Copa Del Rey-t is megnyerjük, a Real meg remélhetőleg egy újabb törött trófeát visznek a pókhállós vitrinbe.
Igazából az úgy van,h a kéz keresi a labdátAndris írta:Én most B.Tamásra alapozok, ő ugye gyakorló bíró, és mintha az ő állítása szerint is így volna megfogalmazva a szabálykönyv.visca el barca írta: sztem rosszul. multkor már vitatkoztam itt ezen vkivel... puhlnak a mániája ez a labda keresi a kezet duma... ilyen sehol nincs tudtommal a szbálykönyvben![]()