titeket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
Barça vs. Real - El Clásico
- Andris
- Adminisztrátor
speciel most szerintem nem, mert borzasztóan necces volt, ráadásul minket is megvertek most, amikor kellett.rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
-
- Capitá del Barça
Hát az biztos, hogy nem kell új vitrint építeniük egy ideig.Kash írta:Tehát, mi idén nyertünk eddig 3 kupát (EU szuperkupa, klub VB és Spanyol szuperkupa) és még lehet hogy a Copa Del Rey-t is megnyerjük, a Real meg remélhetőleg egy újabb törött trófeát visznek a pókhállós vitrinbe.

A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- miihii
- KHAL
Igazából az úgy van,h a kéz keresi a labdátAndris írta:Én most B.Tamásra alapozok, ő ugye gyakorló bíró, és mintha az ő állítása szerint is így volna megfogalmazva a szabálykönyv.visca el barca írta: sztem rosszul. multkor már vitatkoztam itt ezen vkivel... puhlnak a mániája ez a labda keresi a kezet duma... ilyen sehol nincs tudtommal a szbálykönyvben![]()

És ha így van megírva,ha nem,sztem igen találó megfogalmazás.Mert kezezés és kezezés között is van különbség és ennek meghatározója ez a kifejezés.Van ugye az,amikor egy adott pozícióban van a keze és rárúgják (ami a szitutól függően persze még simán adható) és van,amikor mozdulat során találkozik a bőrrel a végtag (ez meg gondolkodás nélkül büntető).
Nem vitázni akarok ezen,cs gondoltam kifejtem a véleményem,h sztem jó ez a kifejezés

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Hazaértem melóból, nézem az eredményt és kiesett a Reál.
Most akkor mi van? A sokkal esélyesebb csapatok estek ki.
Pedig hogy kioktatott ma minden Reálos a melóhelyemen.
A fagyi visszanyalt, nem vagyok kárörvendő, de Mou alatt ne nyerjék meg a bl-t.
A tegnapi Barca kiesés után számítottam is a meglepire és be is jött a tippem, a Bayern felállt 2-0 után.
Remélem, marad Pep, a csapat összeszedi magát és egy-két jó igazolással a jól megszokott stílusunkkal ismét ott lehetünk a döntőben és végig harcolni fogunk a bajnoki címért.
Most akkor mi van? A sokkal esélyesebb csapatok estek ki.
Pedig hogy kioktatott ma minden Reálos a melóhelyemen.
A fagyi visszanyalt, nem vagyok kárörvendő, de Mou alatt ne nyerjék meg a bl-t.
A tegnapi Barca kiesés után számítottam is a meglepire és be is jött a tippem, a Bayern felállt 2-0 után.
Remélem, marad Pep, a csapat összeszedi magát és egy-két jó igazolással a jól megszokott stílusunkkal ismét ott lehetünk a döntőben és végig harcolni fogunk a bajnoki címért.
Hajrá Barca! És a Honda!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem értem a logiaki menetedet!PlayMaker írta: Mitől lesz jobb, ha siratjuk magunkat? De őszintén? Mire jó ez?
Kiestünk, majd jövőre. Ennyi. Az ilyen halálmadár szövegből eléggé elegem van már. Ha valakinek ezen múlik, hogy kinek meg mennyire szurkol, akkor nagyon sajnálom... Az elmúlt években el voltunk kényeztetve. Le kell szállni a földre. Nem volt még egy ilyen csapat mint a mi kedvenceink.
"Több mint egy klub..." Mit is jelent? Nem úgy tűnik mintha ezt mindenki értené...
Nem szép dolog de akkor vissza fordítom az miért jó ha az éltet ha az ellenfél kikap, nagyobb boldogsággal tölt el az ha ők vereséget szenvednek mint mi kiesünk?
Én kérek elnézést, hogy Barcelona szurkolóként saját csapatommal foglalkozok, s igenis siratom, mert ha gondolom végig is olvastad a hsz-met nem csak ezt az 1 sort akkor láthattad miért!
Az ha valaki leírja, hogy sajnálja, hogy úgy estünk ki, hogy nem koncentráltunk, az nem azt jelenti, hogy nem bízik a saját csapatában!

Összességében teljesen kiegyenlített párharc volt, megérdemelte a Bayern.Andris írta: Ráadásul nem lehet mondani, h a Bayern ne érdemelte volna meg pontosan ennyivel jobban, mint amennyin múlott.
Amúgy Clasico kellett volna legyen Münchenben, ha igazságos a foci, de a két nagy felőrölte egymást év közben szvsz.
amúgy nem tudom kinek jutott az eszébe berakni Ramost 4. rúgóként, de most tarkón csapnám....

és én is azt éreztem, hogy kicsinálta egymást a Barca és a Real és hoppon maradt mindkettő a BLben... embertelen amit ez a két nagy összességében leművelt és az, hogy pont az elődöntők közé esett a Barca-Real csak hab volt a tortán... és ugye a Real elkezdte veszteni a pontokat és a Barcának mégiscsak rá kellett koncentrálnia a bajnokságra is.
amit még rossz volt látni az Kassai és csapata ténykedése, mert fújkáltak sokszor összevissza és nála 1-1 ilyen meccs és lemondhat egy ideig a döntőkről.
Leseket néztek el, lapokat későn adtak, elég csak Gustavot említeni, semmiket befújt szabadnak, ami szabálytalanság volt azt nem és a többi...
szóval ennek nagyon nem örültem még.
madridista
-
- Director del Fútbol
Elsőre elküldtem véletlen úgy, majd szerkeszteni akartam, de addigra töröltétek, kicsit túl gyorsan. Be nem írom még egyszerAndris írta:4 piramist töröltem, következőknél nem nézem hogy kinek hanyadik, csak törlöm tulajjal együtt.

bocsi, a villám a harmadik nevem

-
- Barça B
Mitől lesz jobb, ha siratjuk magunkat? De őszintén? Mire jó ez?Bob_Marley írta:Saját magunkat kellene siratni!
Kiestünk, majd jövőre. Ennyi. Az ilyen halálmadár szövegből eléggé elegem van már. Ha valakinek ezen múlik, hogy kinek meg mennyire szurkol, akkor nagyon sajnálom... Az elmúlt években el voltunk kényeztetve. Le kell szállni a földre. Nem volt még egy ilyen csapat mint a mi kedvenceink.
"Több mint egy klub..." Mit is jelent? Nem úgy tűnik mintha ezt mindenki értené...
- Andris
- Adminisztrátor
4 piramist töröltem, következőknél nem nézem hogy kinek hanyadik, csak törlöm tulajjal együtt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Én most B.Tamásra alapozok, ő ugye gyakorló bíró, és mintha az ő állítása szerint is így volna megfogalmazva a szabálykönyv.visca el barca írta: sztem rosszul. multkor már vitatkoztam itt ezen vkivel... puhlnak a mániája ez a labda keresi a kezet duma... ilyen sehol nincs tudtommal a szbálykönyvben![]()
ez olyan mintha viszi a játékos egy az egyben a kapusra, aztán a mögötte futó védő véletlenül a sarkára lép... az sem szándékos, mégis megakadályozott egy kapuralövést..
annyiból nem jó az analógia, hogy előbbi esetben a cselekvő a védő, utóbbiban nem. még ha nem is szándékos egyik sem.
- József Attila
- József Attila
Ez most egy kis lelki sebtapaszként hat
Amit leműveltek tegnap óta a halamakik, megérdemlik a feketelevest
Háháháháhááááá 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha az elődöntőket nézzük,és igazságról beszélünk, akkor Barca-Bayern-ek kellene lenni. Azért ugyanannyira fáradtan a Barca teljesen felülmúlta és lefocizta a Chelseat 180percen át, és saját magát ejtette ki,mert nem értékesített legalább 1el több ziccert. Míg a Madrid szintén hasonlóan fáradtan, kicsit sem nőtt a Bayern fölé, sőt a két meccs alapján már a rendes játékidőben is továbbmehetett volna a München, ha szintén értékesítik jobban a helyzeteket.Andris írta:
Amúgy Clasico kellett volna legyen Münchenben, ha igazságos a foci, de a két nagy felőrölte egymást év közben szvsz.
nah mind1, ez van, remélem a Chelsea nagyon nagyot koppan 19.én.
és akkor még kevésbé fog fájni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mindegy nem megyek bele atyáskodásba, de ha mindenkit csak az éltet, hogy kárörvendjen a RM-on akkor nem tudom miket vár el!Saját magunkat kellene siratni!
Olyan nincs hogy egyik sem érdemelt volna döntőt, de hogy ez a 2 csapat lenyomott úgy másfél meccset, hogy gyakorlatilag hibát-hibára halmozott azért az elég kemény!
Mondjuk oké Bl elődöntő feszültség, de legalább a második féldiőre volt értelem is!
A németek nagyot küzdöttek, s azért a döntőbe 2 oylan csapat lesz, akik az években ott voltak a kapuban, be is csengettek, de valamikor Iniesta zavarta el őket, valamikor meg Milito!
Érdekesség nem fordult még elő, hogy sajéát stadionjában játszhasson döntőt az egyik csapat!
Dortmundnak megadatott, hogy Németországban játsszon, de az is Münchenben volt, csak az Olimpiaistadionban!
Érdekes lesz a döntő, Chelseanek több esélyt adnék, de lesz itt is ott is hiányzó, de az angolokban több tudatosságot vélek felfedezni!
Mi meg sajnálhatjuk, mert a Bayernt biztos vagyok benne vertük volna, a védekezésük, meg a csapatjátékuk eléggé alap, van 2 ember akiknek rugdossák a labdát, hátul meg Badstuber meg Gustavok
De ők ott vannak mi nem, mert visszatérhetünk rá ezerszer, koncentrálásban "kifingott" a csapat!
Olyan nincs hogy egyik sem érdemelt volna döntőt, de hogy ez a 2 csapat lenyomott úgy másfél meccset, hogy gyakorlatilag hibát-hibára halmozott azért az elég kemény!
Mondjuk oké Bl elődöntő feszültség, de legalább a második féldiőre volt értelem is!
A németek nagyot küzdöttek, s azért a döntőbe 2 oylan csapat lesz, akik az években ott voltak a kapuban, be is csengettek, de valamikor Iniesta zavarta el őket, valamikor meg Milito!
Érdekesség nem fordult még elő, hogy sajéát stadionjában játszhasson döntőt az egyik csapat!
Dortmundnak megadatott, hogy Németországban játsszon, de az is Münchenben volt, csak az Olimpiaistadionban!
Érdekes lesz a döntő, Chelseanek több esélyt adnék, de lesz itt is ott is hiányzó, de az angolokban több tudatosságot vélek felfedezni!
Mi meg sajnálhatjuk, mert a Bayernt biztos vagyok benne vertük volna, a védekezésük, meg a csapatjátékuk eléggé alap, van 2 ember akiknek rugdossák a labdát, hátul meg Badstuber meg Gustavok

- Andris
- Adminisztrátor
Auf viedersen!
Azért jót tett a lelki egyensúlyomnak, főleg hogy Roncica is hibázott.
Az meg végképp gyönyörű, hogy a specialfive idén sem nyer bl-t.
Ráadásul nem lehet mondani, h a Bayern ne érdemelte volna meg pontosan ennyivel jobban, mint amennyin múlott.

Azért jót tett a lelki egyensúlyomnak, főleg hogy Roncica is hibázott.
Az meg végképp gyönyörű, hogy a specialfive idén sem nyer bl-t.
Ráadásul nem lehet mondani, h a Bayern ne érdemelte volna meg pontosan ennyivel jobban, mint amennyin múlott.
- József Attila
- József Attila
- Kash
- Entrenador del Barça
Tehát, mi idén nyertünk eddig 3 kupát (EU szuperkupa, klub VB és Spanyol szuperkupa) és még lehet hogy a Copa Del Rey-t is megnyerjük, a Real meg remélhetőleg egy újabb törött trófeát visznek a pókhállós vitrinbe. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
most fáj igazán h elbuktuk a classicot. ha az megvan, 1 pont a kulonbség, és a bl buktából tuti h mi jöttünk volna ki jobban. ejjh, de mérges vagyok h pont most kellett kifingani a játékosainknak...
csak egy hetet kellett volna kihuzni... áhh
csak egy hetet kellett volna kihuzni... áhh

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Barça B
Övék a bajnokság, miénk lesz a kupa: 1-1.
Ahogy Csiszár Jenő mondaná: " A Jóisten X-re játszik..."
Ennyi az egész, arcból vissza lehet venni, leszállni a földre.
Ennyi... "Két méter röhögést..." - még egy klasszikus Jenőtől...
Ahogy Csiszár Jenő mondaná: " A Jóisten X-re játszik..."
Ennyi az egész, arcból vissza lehet venni, leszállni a földre.
Ennyi... "Két méter röhögést..." - még egy klasszikus Jenőtől...
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem rosszul. multkor már vitatkoztam itt ezen vkivel... puhlnak a mániája ez a labda keresi a kezet duma... ilyen sehol nincs tudtommal a szbálykönyvbenAndris írta:Pedig nem kéne, vagy rosszul tudom?visca el barca írta:tök mindegy h véletlen volt e vagy sem. kapu irányába tartó lövést blokkolt. ezt ha látja a játékvezető, 100-ból 100-szor befujja.Andris írta:Egyébként szerintem a büntető abszolút vétlen kéz

ez olyan mintha viszi a játékos egy az egyben a kapusra, aztán a mögötte futó védő véletlenül a sarkára lép... az sem szándékos, mégis megakadályozott egy kapuralövést..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...