Ez a tegnapi meccs (meg úgy az egész elődöntő) kabaré volt:
1. emberelőnyben, 2-0-ról sikerült leadnunk a meccset.
2. ok, hogy jól tömörült a Chelsea, de egy Cahill, Terry nélküli csapatnak nem tudtunk begyömöszölni 1 gólt.
3. kihagyott 11-es, kapufa, Messi ziccer, amit 100ból 101x értékesít.
4. még Torres is gólt lőtt.
Kb. én is így csináltam:
1. félidő még tetszett is, de a 2. félidőben már nem tudtuk ugyanazt a játékot nyújtani. Felálltunk középen, mint valami vízilabda meccsen, de középen átjátszhatatlan volt a Chelsea, ha kijátszottuk szélre a labdákat, akkor pedig 2 lehetőség volt, 1. vissza passz középre, 2. beadás, amit 10ből 9x kifejelt az egyik védő.
Ez az utóbbi 1 hét olyan arsenalosra sikerült, de én nem temetném a csapatot, a Messi - Iniesta - Xavi hármasnak nem igazán ment ezen a 3 meccsen, előfordul az ilyen. Mondjuk ha csak 50%-ban kihasználjuk a helyzeteinket, akkor nincs miről beszélni. De ismét bebizonyosodott, hogy hiába vannak klasszis játékosaink, ha ebből a 3 játékosból 2 rosszul játszik, akkor csak szenvedünk.
Pep szerintem maradni fog, jövőre újra megpróbálja behúzni a PD-t és a BL-t is, egy ilyen "bukott" szezon után nem hiszem, hogy felállna a kispadról. Igazából nyáron csak egy LB/CB-t kéne igazolni, csatárkérdés már érdekesebb, ameddig Messi 60-70 gólt lő egy szezonban és hamis 9-esként játszik, addig nem sok értelme van 30-40 millióért csatárt venni, csak úgy járna, mint Samu vagy Ibra. Illetve az is meghatározza az igazolásokat, hogy mi lesz az Abidal, Adriano, Keita, Afellay négyes sorsa + a Pedro/Cuenca/Tello hármasból távozik-e valaki. Na, de ez itt már erősen OFF, szóval abba is hagytam inkább
Visca el Barca!
Szerk.:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... ing_grace/
Abban szinte biztosak lehetünk, hogy egy korszak véget ér ezzel a BL-idénnyel, de én távolról sem a Barcelonára gondolok, sőt Guardiola maradása így lett csak igazán biztos. Messi nem indult el a lejtőn, Xavi nem felejtett el focizni, azt is látjuk, hogy az utánpótlásban is komoly potenciál van. Jól hangzó szlogen, hogy vége a Barca-érának, de minimum túlkapásnak tűnik azt mondani, hogy két korszakot egy kapufa választ el egymástól. Guardiola, sőt minden más maradni fog, csak a nagy Inter-győzelmet cseréljük majd nagy Chelsea-győzelemre.