A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Afellay kicsit kevesebb mint 3 és fél hete meggyógyult, ez idő alatt 3 meccsen is játszhatott volna, ám Pep biztonsági okokból nem játsztatta, ám mostmár itt az ideje.torotam írta:Szerintem Affelay kezdetése korai lenne a sérülése után, én Cuenca-t játszatnám és mondjuk Affelay a 2. félidőben beállhatna.Barcaman1993 írta: Pinto-Alves, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Keita, Thiago-Pedro, Messi, Afellay

Szerintem Affelay kezdetése korai lenne a sérülése után, én Cuenca-t játszatnám és mondjuk Affelay a 2. félidőben beállhatna.Barcaman1993 írta: Pinto-Alves, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Keita, Thiago-Pedro, Messi, Afellay
Messi nem az a típusú játékos, akit ki kell szolgálni.Sanama írta:És amúgy eddig nem ez ment? Hogy Messi volt kiszolgálva?
És amúgy eddig nem ez ment? Hogy Messi volt kiszolgálva?Firefox írta:Csak mi tavaly nem csak bajnokságot nyertünk ....andris871120 írta:Most szerintem mi fogjuk azt csinálni amit tavaly a Madrid! Messi játszik minden meccsen, mindenki őt szolgálja ki és hozzásegítjük az aranycipőhöz!!
Csak mi tavaly nem csak bajnokságot nyertünk ....andris871120 írta:Most szerintem mi fogjuk azt csinálni amit tavaly a Madrid! Messi játszik minden meccsen, mindenki őt szolgálja ki és hozzásegítjük az aranycipőhöz!!
Tőlem a juniorok vagy az öregfiúk is játszhatnak, csak nyerjük meg mind a 4-et, és a Madrid válasszon az alábbi 5 lehetőség közül, amit felvázoltam számukralui1698 írta:Bajnokság leves.
Játszanak csak a kicsik, legalább bizonyíthatnak.

Vagy mi 2-vel kevesebbet náluk.Sanama írta:csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak
Sanama írta:csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak
csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak
Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy mégis miért lenne az divatszurkoló, aki elsiratja a csapatot. Aki elpártol tőlük, az a divatszurkoló! Aki, miután pocsékul játszott a csapat és megérdemelten kikapott, mondja azt hogy még mindig sokkal jobbak midnenkinél, minden meccsen, stb, az meg egy elvakult fanatikus, akinek egész kevés köze van a realitáshoz.Hami írta:A Barcelonat senki se temesse ilyen a futball egyszer fent egyszer lent.
A csúcson még soha senki nem maradt fent és ezért szép a foci.
Lehet idén nem mi vagyunk a bajnokok de attól még nem kell itt eltemetni őket. Sokáig ültünk a trónon és még fogunk is.
Aki most elsiratja a csapatot meg stb az divatszurkoló akiben Barca szív dobog az kitart mellettük bármi is legyen mert Més que un Club
Visca el Barca!!!