Leszögezem: 20 éve Barca drukker vagyok, és örökre az is maradok.Szeretem ezt a csapatot, imádom a játékosokat, rengeteget adtak nekem is, mint ahogy sokunknak.
Botrány, hogy a Chelsea ilyen "játékkal" bejutott a BL-döntőbe, de mi tegnap még botrányosabban teljesítettünk.Ha 11 emberrel lehozzák ilyenre a meccset, akkor utálnám őket, mert az nem foci volt, amit csináltak.De így, hogy hazai pályán, emberelőnyben, 11-est kapva, úgy támadva, hogy a védelmük 2 alappillére kiesett... Ilyen rutinos, világklasszis játékosokkal nem hiszem el, hogy nem tudtunk volna valamit csinálni.Ívelgettünk, 90-ik percben is visszafelé adogattuk a labdákat, tologattunk.Nem akarok kiemelni senkit tőlünk, mert nincs értelme.
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz jövőre.Pár változtatás szükséges.Az alapkoncepción nem kell változtatni, hiszen még mindig mindenki hozzánk idomul játékban.Ha Pep marad, akkor kell mellé egy "harmadedző" (mert Tito maradjon!), aki kitalál valami okosat az ilyen csapatok ellen, és gyakoroltatja a fiúkkal.A tilitolit már tudjuk, mást is lehetne csinálni edzéseken.Lehet pár új, kicsit más stílust képviselő, vagy más értékellel rendelkező játékos is kéne, akikből nem öljük ki 1 hónap után, amit individuálisan tudnak.
Készülni kell a kupadöntőre, azt meg kell nyerni. Mondjuk ki szeretné közületek, hogy megint 2 klasszikussal induljon a szezon?