Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Afellay kicsit kevesebb mint 3 és fél hete meggyógyult, ez idő alatt 3 meccsen is játszhatott volna, ám Pep biztonsági okokból nem játsztatta, ám mostmár itt az ideje.torotam írta:Szerintem Affelay kezdetése korai lenne a sérülése után, én Cuenca-t játszatnám és mondjuk Affelay a 2. félidőben beállhatna.Barcaman1993 írta: Pinto-Alves, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Keita, Thiago-Pedro, Messi, Afellay

Szerintem Affelay kezdetése korai lenne a sérülése után, én Cuenca-t játszatnám és mondjuk Affelay a 2. félidőben beállhatna.Barcaman1993 írta: Pinto-Alves, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Keita, Thiago-Pedro, Messi, Afellay
Messi nem az a típusú játékos, akit ki kell szolgálni.Sanama írta:És amúgy eddig nem ez ment? Hogy Messi volt kiszolgálva?
És amúgy eddig nem ez ment? Hogy Messi volt kiszolgálva?Firefox írta:Csak mi tavaly nem csak bajnokságot nyertünk ....andris871120 írta:Most szerintem mi fogjuk azt csinálni amit tavaly a Madrid! Messi játszik minden meccsen, mindenki őt szolgálja ki és hozzásegítjük az aranycipőhöz!!
Csak mi tavaly nem csak bajnokságot nyertünk ....andris871120 írta:Most szerintem mi fogjuk azt csinálni amit tavaly a Madrid! Messi játszik minden meccsen, mindenki őt szolgálja ki és hozzásegítjük az aranycipőhöz!!
Tőlem a juniorok vagy az öregfiúk is játszhatnak, csak nyerjük meg mind a 4-et, és a Madrid válasszon az alábbi 5 lehetőség közül, amit felvázoltam számukralui1698 írta:Bajnokság leves.
Játszanak csak a kicsik, legalább bizonyíthatnak.

Vagy mi 2-vel kevesebbet náluk.Sanama írta:csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak
Sanama írta:csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak
csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak