Sanama írta:Cuenca annyira nem Barca szint, hogy mérföldekkel értelmesebb volt a támadójátéka a csapatnak, mint mikor Alves játszott.
Igen. Szerintem Cuenca játékára egy rossz szavunk sem lehet, inkább +ban lógott ki ma. Bár hozzáteszem, az egész csapat ment,és akart, és küzdött, sőt helyzeteket dolgozott ki. Nem tudom ki mit nézett amikor olyat ír,hogy trék voltunk, meg sétálgattunk... az egészet végigpörögtük. Fortuna és a sors egyszerűen így döntött. Tudom,h könnyű erre fogni,de látva ezt a rengeteg kapufát,azt,h a Chelsea 3ból 3at bever, mi 40ből 2őt, stb,stb,stb. Ez sorsszerű.
visca el barca!
Szerintem az első félidei posztváltogatások teljesen tudatosak voltak, és akkor még Chelseasek se igen tudták lekövetni, nem értem, ezt miért kellene Pep nyakába varrni.
Keita beküldése is logikus volt, kellett még 1 magas, nem maradt szinte semmi időnk, annak meg nem volt értelme,hogy Pedro is felálljon a 7es falra.
Szerintem a motivációt megint remekül megoldotta Pep, viszont a rengeteg helyzet kihagyása, mentális fáradtság.
Lehet jönni azzal,h Messi nem pihent semmit se szinte, de tavaly se emlékszem rá,hogy többet pihent volna. (bár akkor ugye volt VILLA!)